• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

benim senin kadar vaktim olsa ben de girerdim zevki bir şey.
damlaya damlaya göl olur misali.
canm benm de çok vaktim yok açıkçası öğlen arasına denk geldi toplantıdan çıkıp bir bakayım dedim iyi oldu valla baya zevkli batma riskide yok eğlenceli valla bankaya koysan 1 yılda vermez o parayı kiiii ben o faiz işine karşıyım hiç yatırmadım şimdiye kadar

ben kredi kullanıyorum
bir tane kredi kartım var
kartımın hesap kesim tarihinden sonra alışveriş yapar ve her ayın 15 inden sonra zaten otomatik ödemede olduğu için ödenir

bana kartı kullanmanın artısı şu aldığım ürünün parasını 40 gün sonra ödüyorum
ve de alışverişlerimden aldığım puanları arada markette kullanıp geçiyorum o kadar :KK66:
Ben kredi kartı yerine nakit kart kullanıyorum hem ondada puan bırikıyor üstelik faiz ödeme zorunlulugum da olmuyor kartta varsa harciyorum :KK66:

canm benm de çok vaktim yok açıkçası öğlen arasına denk geldi toplantıdan çıkıp bir bakayım dedim iyi oldu valla baya zevkli batma riskide yok eğlenceli valla bankaya koysan 1 yılda vermez o parayı kiiii ben o faiz işine karşıyım hiç yatırmadım şimdiye kadar
zaman açısından şöyle ben Organize sanayideyim. yani merkeze gitmem mümkün değil..
sen yemek arası bile halledebiliyorsun ne güzel.

canm bende senn gibiyim yaşadığım yere 70 km...internetten al sat yapıyorum şubeden değil ki ekrandan yani
aaaaa. bu da iyi be..
Ben de bankada altın hesabı sevmiyorum.
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
Hangi bankanın kredisi uygun ki?
Bir de bir miktar paramız var bir miktar çekeceğiz.
Ev benim üstüme olacak ama eşim kredi çekecek benim zamanım yok git gel.
Bu durumda ev onun üstüne mi olur ki öyle diye biliyorum.
Hangi bankanın faizleri düşük acaba?
Ev kredisi? Tüketici kredisi??

zaman açısından şöyle ben Organize sanayideyim. yani merkeze gitmem mümkün değil..
Banka hesabındaki altınlar için internetten alım-satım yapabiliyorsunuz, daha pratik aslında bence..

aaaaa. bu da iyi be..
şu an bir ev alma projemiz var bizim. o olursa kredi çekeceğiz bir miktar, aylık elimde kalan için senin gibi yapabilirim o zaman.
konut kredilerinin faizleri daha uygun olur, banka ismi vermeyeyim ama peşinat kısmı için ayrıca paraya ihtiyacınız yoksa tamamını konut çekmenizi tavsiye ederim.

Kalemero bereketli olsun canım..
bende bir 50 gramlara gelebilsem bende al sata baslayacagım inşallah..
ciddi kar edilebilinir.

bu arada kendi kredi kartımı kullanmayı bıraktım, sektörde olmama rağmen kredi kartı için pek iyi konuşamayacağım, gereksiz harcamayı inanılmaz tetikliyor, sadece otomatik birikim talimatlarım var kartta, başka birşey için kullanmıyorum hatta yanımda da taşımıyorum.

kzım 4,5 yaşında canım kreşe gdiyo forma olayı da yok kıyafet giyiniyo onun için zor oluyo

4.5 yaşındaki çocuğu pekala karşına alıp beğenmedikleri için harcanan paranın ne anlama geldiğini alıp karşına mantıklı örneklerle konuşabilirsin canım
çocuk da olsa varlığı da yokluğu da bilmeli
yoksa nasıl alışırsa öyle gider sonra sen zorlanırsın ;)

kızlaarrrrr geçennn 86,26 dan aldığım altınları 87,07 den sattım 51,03 tl kar Allah bin bereket versin sevdim ben bu işi :nazar::nazar::nazar:
Allah bereket versin canım ;)
Ben kredi kartı yerine nakit kart kullanıyorum hem ondada puan bırikıyor üstelik faiz ödeme zorunlulugum da olmuyor kartta varsa harciyorum :KK66:
nakit kart nedir canım ?
internetten al-sat yapıyoruz canım ;)
aaaaa. bu da iyi be..
galiba krediyi kim çekiyorsa ev onun üzerine olur
bu yaşıma kadar kredi ve faizli işlemlere bulaşmamış biri olarak sadece tahminde bulunuyorum gene de bir bilene sormak lazım ;)

merhabalar hayırlı haftalar herkese
yeni gelenler hoşgeldiniz hayırlı birikimler
K kalemero ohh yine kardasın bereketli olsun canım :)
ben bu ay pek biriktiremicem sanırım hayırlısı olsun 10 tl koysam kardır diyorum artık

Ben uyanali cok olsada gunaydin arkadaslar :) yeni gekenler hosgeldiniz
farmasi ole sokemek gerekkuydi zaten maddi durun elvermedi dicem alamicamda
bizde esimle kahvalti ettik dunku daginikligi toparladim toz aldim evi supurdum mutfagi toparldm temzledim esim tv keyfi yapio bende internet
bu arada evden is buldum avrupa network e uye oldum pierre cardin camasir satisi yapcm burda kimsr satmiyor :) umarim satarm kari baya vat illa satis yapcn die biside yok cok mutlu okdun satis yapmafan ndense :)
Bakalm katalig ne zmn gelcej 2,55kargo bedeli sadece katalogu veriolar hayirlisi olur inslh kendme begendklerm.bile var :)

aaaaa. bu da iyi be..
ipek hanım halk ziraat ve vakıf bankaların kredileri diğerlerine nazaran daha uygun oluyor bakmanızı öneririm

Iyi akşamlar kızlar hayırlı kazançlar bol birikimler .. Bugün uzun zamandır gormedigim bi arkadaşlar görüştüm eşi çalışıyo tek maaşla borcsuz ev almışlar iki de çocukları var maşallah dedim çok tasarruflu bi kadın tabakta kalan üç tane makarnayi strecleyip dolaba koyar mutfağından hic bişey çöpe gitmez benim diyo takdir ettim valla :KK9:
o şekilde alındığına inamıyorum canım ya o zamna tek düze yıyecek ucuz şeyler et yok mesela temızlık ürünü desen kıyafet ve sosyal hayat desen öyle yoksa mumkun değil 2 çocukla ve tek maaşla

Back
X