canım çok teşekkür ederim eşim ve ben öğretmeniz aylık 5000 üzerinde gelirimiz var ama eşim savurganın teki oldugu için ve ailesi de bizim basımıza iş aştığı için ben hiç ne hesap sordum ne bişey cünkü sordugum an kavga cıkıyor huzurumuz kaçıyor

iyice battık artık 1250 tl ev kredimiz var ve bunun dışında cektiğimiz 3 kredimiz daha var kredi kartlarımız desen komple dolu delircem agladım artık

benim kocam çok savurgan sigarası iddiası araba masrafı bitmiyor sürekli birilerine bir şeyyler ısmarlar cok iyi niyetlidir ailesine gönderir bıktım artık gönderme demiyorum ama babası sorumsuzun teki her yere kefil oluyor ne halt yediği belli değil biz ödüyoruz annesine cok üzülüyorum ama yapacak bir şeyim yok

eşim hala ailesine ev alma yardım etme derdinde kızdım ben de biz de aileyiz 3 yasında kızımız var eşimle bir anlaşma yaptık o bir kredi cekip benim tüm kredilerimi kredi kartlarımı ödeyecek kendi üzerindekileri tek elde toplayacak yani bir ev bir ihtiyac kredisi olacak ikisini o ödeyecek maaşı 3300 falan kalanı da sigara parası harçlık falan yapacak benden zerre istemeyecek. ben de maaşımla faturaları ödeyeceğim mutfak alışverişi yapacagım bu arada maaşım 2100 falan 150 tl biraysel emekliliğim var 300 tl bakıcıya veriyorum elektrilk su tel doğalgaz ve mutfak 1000 tl tutsa her ay en azından 300-500 koymak istiyorum kenarda bir kuruşumuz yok yılbasından itibaren böyle olacak bakalım inşallah her şey yolunda gider.