Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım.fıtık var 2 tane,arada yatırıyor işte.selam geçmiş olsun hayırdır neden ağrıyor üşütme falan mı
ahhh canm valla anlatıkllarını okuyunca benm içim daraldı sen nasıl katlanıyorsun.... bence sert bi çıkış yap sennkinin öyle çaktırmadan yapılacak durumu kalmamış çalışıyoruz kazanıyoruz ama ne için de ben artık para biriktircem yaptığımız tüm harcamaları yazalım de başla yazmaya evin alışverişi vs... aklına gelirse
çok saol canmkalemerocum güle güle kullan
ben deri ceketi çok severdim kapanınca artık giymiyorum kalçamdan yukarda kalan giysiler
aldığım deri ceketler elde kaldı
gün onu gerektirdi onu giydim şimdi böyle![]()
yazık size.huy işte,kimi plan yapar kimi günlük yaşar.ah ah cektiklerimi anlatsam aglarsın daha cogunu yazmıyorum bilekaç kez denedim hesaplar onda oldugu sürece bi halt olmuyor en iyisi tüm borcu ona yıkıp kendi maaşımla bir şeyler yapmak baska carem yok çünkü ondan gizli yaklasık 10 gr altınım var 130.000 borcun yanında lafı bile olmaz ama olsun beyfendi çalışssın ödesin borcları zaten banka otomatik kesiyor iyi olacak böyle inşallah ben de biraz nefes alırım cok bunaldım cok saçlarım dökülüyor sıkıntıdan stresten
![]()
selamlar herkese.2 gündür yatıyorum belimden.şükür bugün kalktım biraz.sizler de iyisinizdir inşallah.
merhaba canım kusura bakma hatırlayamadımfarmasi hoş geldin nasılsın iyisin inşallah :) seni gördüğüme cok sevindim 3 yıl önce yine böyle bir topikte yarenlk ederdik hatırlamazsn o zman ben hamileydim her ay bir ceyrek falan alıyorduk :) hey gidi günler yaa
yazık size.huy işte,kimi plan yapar kimi günlük yaşar.
ortada çocuk olunca kimsenin keyfi davranma hakkı yok,haklısınız.
canım Allah şifanı versin
merhaba canım kusura bakma hatırlayamadım
rumuzun aynı mıydı farklı mıydı ?
bugün boş günümben mi çok yoğnum yaa.. sizlerin maşallahi var hem çalışıp hem burayı takip edebiliyorsunuz![]()
ceren hatırladım sanırım profilde sarışın bir kız çocuğu mu vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?f
farklıydı cerenim di galiba hamileydm kızım olursa ceren koyarım diyordum öykü koydum :) 3 yıl oldu unutman normal
sağol canım.fıtık var 2 tane,arada yatırıyor işte.
ceren hatırladım sanırım profilde sarışın bir kız çocuğu mu vardı yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
çok saol canm valla uzun zaandır hiç bişey almıyordum ufak tefek şeyler dışındabanusultan geçmiş olsun canım
K kalemero çok güzelmiş cnm montun güle güle giy,herkesin bütçesine göre oluyor harcaması,sen yine biriktirmeye de çalışıyorsun,bu yolda devam :)
TOPUK TIKIRTISI hoşgeldin cnm evet artık dizginleri ele almanın zamanı gelmiş,taktiğin güzelmiş cnm eşin borçlara baksın sen birikimleri ayarlarsın
yaa geçmiş olsun canm işte ameliyattan başka çözümü yok bildiğim kadarıyla kendini sıcak tutmaya bak kışın azar hepsağol canım.fıtık var 2 tane,arada yatırıyor işte.
Nakit Kart bankamatik kartım cnm maaş kartm4.5 yaşındaki çocuğu pekala karşına alıp beğenmedikleri için harcanan paranın ne anlama geldiğini alıp karşına mantıklı örneklerle konuşabilirsin canım
çocuk da olsa varlığı da yokluğu da bilmeli
yoksa nasıl alışırsa öyle gider sonra sen zorlanırsın
Allah bereket versin canım
nakit kart nedir canım ?
internetten al-sat yapıyoruz canım
galiba krediyi kim çekiyorsa ev onun üzerine olur
bu yaşıma kadar kredi ve faizli işlemlere bulaşmamış biri olarak sadece tahminde bulunuyorum gene de bir bilene sormak lazım![]()