• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Günaydın kızlar
kumbarama sabah 1 tl attım..
baktım ortalıkta ışıldıyor :KK53:

elektrik faturası 59 gelmiş.:KK47:

3 gündür diş ağrım var dişçiye gitcem.. benim de ekstrem bu oldu bu ay.. bakalım kaça patlıcak :KK14:

yarın da makineme kavusuyorum..:oops: neyse ki onun heyecanı var .:D
günaydınnnn .....

allah bereket versin yerinde çoğalsın

benimde kumbaram doldu 1,buçuk ay oldu sanırım yarın açtırırım inşallah bakalım ne kadar çıkacak yerinden kalkmıyor hep bozuk atmışım demkki:KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun diş ağrısı çok zor

günaydınnnn .....

allah bereket versin yerinde çoğalsın

benimde kumbaram doldu 1,buçuk ay oldu sanırım yarın açtırırım inşallah bakalım ne kadar çıkacak yerinden kalkmıyor hep bozuk atmışım demkki:KK70::KK70::KK70:

geçmiş olsun diş ağrısı çok zor
bayagıdır elim gitmiyor kumbaraya.
sanırım makine paramı tamamladım ondan :KK45:
yarına kumbara boşalınca aklım başıma gelir.
artık sırf altın için biriktircem nasipse :KK51:
Allah sana da bereket versin..o bozuklukların her biri gram altın olsa ne iyi olur dimi :KK70:

evet ya 3 günde mahvetti beni. umarım bütçemi sarsacak bir maliyet çıkmaz.

bayagıdır elim gitmiyor kumbaraya.
sanırım makine paramı tamamladım ondan :KK45:
yarına kumbara boşalınca aklım başıma gelir.
artık sırf altın için biriktircem nasipse :KK51:
Allah sana da bereket versin..o bozuklukların her biri gram altın olsa ne iyi olur dimi :KK70:

evet ya 3 günde mahvetti beni. umarım bütçemi sarsacak bir maliyet çıkmaz.
aynen bende çok atamıyordum elime geçen paraları çok harcamayayım diye hemen hesaba yatırıyordum azla geçinmeye çalışınca kumbaraya para kalmıyordu......
inşallah her ay 1-2 gr parası birikir.saol canım ahhh o dediğin olsa ne iyi olurrr :KK70::KK70::KK70:140 gr altın düşünsene:KK59:
yok canm çıkmaz merak etme çok çok 1 dolgu ya da çekelim diyecek

kızlar elektrik paranız ne az geliyor maşallah ya benim 90dan aşağı gelmez haftada bi fırın çalışır üç kere bulaşık üç kere çamaşır mak. çalışır. haftada yarım saat ütü çalışır iki kere ev süpürürüm allahtan gündüz evde yokuz yoksa 200ü bulurmu bilmem :KK51:

kızlar günaydın.

ben dün para harcamayacağım demiştim ama marketten meyve almam gerekti, haftasonu pazara çıkamayınca meyvemiz kalmadı. neyse 8 tl tuttu, 7 tl de kumbaraya attım.
bugün oğlumun kumbarasını getirecektim ama bulamadım sabah, nereye soktu kimbilir:KK70:

benim de bu ayın sonunda öğrenim kredisinin taksidini yatırmam gerekiyor, unutmuşum, gece geldi aklıma:KK67:

K kalemero ona bende bakayım bir ona göre kar edeceksem satayım 12 gr. var suan...

kulkedisi30 kulkedisi30 bende hemen hemen senin gibi kullanıyorum aslında.. bana 59 bile cok geliyor. önceden 40 tl gelirdi..
tv prizileri cekili mi ? keetle kullanıyor musun? bunları gözden geçir bence.
Yani bencede canm takip et 1-2 saat en yükseği yakaladığın an satabilirsin eğer alım fiyatın daha düşükse tabi

K kalemero ona bende bakayım bir ona göre kar edeceksem satayım 12 gr. var suan...

kulkedisi30 kulkedisi30 bende hemen hemen senin gibi kullanıyorum aslında.. bana 59 bile cok geliyor. önceden 40 tl gelirdi..
tv prizileri cekili mi ? keetle kullanıyor musun? bunları gözden geçir bence.
tatlım tv prizi falan çekmiyorum ya birde elektrikli çaydanlık kullanıyorum günde iki üç defa çalışıyo oda etkiliyormuymus bu kadar

dün madam coco ya uğradım geçerken tüm çiçeklerde %50 + %50 indirim varmış en sevdiğim ortancalar gözüme takıldı aldım 87 tl tuttu normal de o aldıklarım 300 falan tutardı sanırım

Bu ay bende dogalgazdan ve elektrikten korkuyorum hali yikama makinesiyke saatlerce gunlerxe ugrastim dogalgaz saatlerce yandi camasirlari ve koktuklari kurutmak icin bakalim ayin 15[inden sonra geliyor faturalari hep dusuk gelirdi ama yuksek gelcek die korkuyorum bakalim bu ay maasta kini kinina ancak yetcek inslh cok gelmez :(

kızlar geçmiş olsun,hepiniz tez zamanda şifa bulun inşallah.
bugün hava çok güzel burada,yarından itibaren bozacakmış.
ben de evdeki işleri halledip yürüyüşe çıksam diyorum,fırsat bu fırsat.
canım da arnavut ciğeri istiyor,dönüşte kasaba uğrasam,biraz da yeşillik alsam ,yanına patates kızartması,pilav,salata,içecek,menü tamam.
sizler neler yapacaksınız bu akşam bakalım.
kızlar elektrik paranız ne az geliyor maşallah ya benim 90dan aşağı gelmez haftada bi fırın çalışır üç kere bulaşık üç kere çamaşır mak. çalışır. haftada yarım saat ütü çalışır iki kere ev süpürürüm allahtan gündüz evde yokuz yoksa 200ü bulurmu bilmem :KK51:
benim normalde[yazın]60-70 arası geliyor.4 kişiyiz,ne çamaşır biter,ne bulaşık,hergün makineler çalışır.
kışın kombi sayesinde 90 ı geçiyor.hele bu aya rekor bekliyorum,ekmeğimi kendim yapmaya başladım,fırın fazla mesaide 1 aydır.
ve kızlar artık hazır ekmek yiyemiyorum,yapay geliyor,evde yapılanın tadı,dokusu,doğallığı bambaşka.tavsiye ederim.
bolca çavdar,kepek,tam buğday unu aldım.kendime göre çeşitlendiriyorum.susamlı,çörekotlu,ayçekirdekli,kavrulmuş buğday kepeği takviyeli vs.

günaydın hanımlar :)

doğal gaz ve apartman aidatı hariç tüm faturalarımı otomatik ödemeye verdim. çünkü haftasonu ödemek zorunda kalınca fatura ödeme merkezlerinde 2- 3 tl daha fazla vercektim hem zaman kaybı hem de kumbaramın parası oralara gitmesin :) hesabımdan sadece doğal gaz, aidat ve mutfak masrafımı çekicem. gerisi hesapta birikebilir :) mutfak masrafımdan artan küçük küçük paraları da kumbaramda biriktiririm. ertesi ay ya bir şeyler alırım ya da doğal gaz parasını öderim diye düşündüm :)

tatlım tv prizi falan çekmiyorum ya birde elektrikli çaydanlık kullanıyorum günde iki üç defa çalışıyo oda etkiliyormuymus bu kadar
evet tv de etkiliyor.
çaydanlıkta..
yani prize takılı ne varsa.
geçen ay ben fırın fişini de çekiyordum kullanmadığım zamanlar daha düşük gelmişti.

Back
X