- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.126
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
@poeticcry saol canım sanada geçmiş olsun
TOPUK TIKIRTISI balla macm gibi yapıp için dedi.
kardeşime söyledim alacak. akşaam kullanırım inşallah
günaydınnnn .....Günaydın kızlar
kumbarama sabah 1 tl attım..
baktım ortalıkta ışıldıyor
elektrik faturası 59 gelmiş.
3 gündür diş ağrım var dişçiye gitcem.. benim de ekstrem bu oldu bu ay.. bakalım kaça patlıcak
yarın da makineme kavusuyorum..neyse ki onun heyecanı var .
![]()
bayagıdır elim gitmiyor kumbaraya.günaydınnnn .....
allah bereket versin yerinde çoğalsın
benimde kumbaram doldu 1,buçuk ay oldu sanırım yarın açtırırım inşallah bakalım ne kadar çıkacak yerinden kalkmıyor hep bozuk atmışım demkki
geçmiş olsun diş ağrısı çok zor
aynen bende çok atamıyordum elime geçen paraları çok harcamayayım diye hemen hesaba yatırıyordum azla geçinmeye çalışınca kumbaraya para kalmıyordu......bayagıdır elim gitmiyor kumbaraya.
sanırım makine paramı tamamladım ondan
yarına kumbara boşalınca aklım başıma gelir.
artık sırf altın için biriktircem nasipse
Allah sana da bereket versin..o bozuklukların her biri gram altın olsa ne iyi olur dimi
evet ya 3 günde mahvetti beni. umarım bütçemi sarsacak bir maliyet çıkmaz.
düşecek gibi canm aynı seviyesini koruyor bence geç kalmadın kaçtan altın gram başına 2-3 lira kar ediyorsan sataltın daha da düşer mi keşke bende al sat yapsaydım ..az var ama olsun..
Yani bencede canm takip et 1-2 saat en yükseği yakaladığın an satabilirsin eğer alım fiyatın daha düşükse tabiK kalemero ona bende bakayım bir ona göre kar edeceksem satayım 12 gr. var suan...
kulkedisi30 bende hemen hemen senin gibi kullanıyorum aslında.. bana 59 bile cok geliyor. önceden 40 tl gelirdi..
tv prizileri cekili mi ? keetle kullanıyor musun? bunları gözden geçir bence.
tatlım tv prizi falan çekmiyorum ya birde elektrikli çaydanlık kullanıyorum günde iki üç defa çalışıyo oda etkiliyormuymus bu kadarK kalemero ona bende bakayım bir ona göre kar edeceksem satayım 12 gr. var suan...
kulkedisi30 bende hemen hemen senin gibi kullanıyorum aslında.. bana 59 bile cok geliyor. önceden 40 tl gelirdi..
tv prizileri cekili mi ? keetle kullanıyor musun? bunları gözden geçir bence.
benim normalde[yazın]60-70 arası geliyor.4 kişiyiz,ne çamaşır biter,ne bulaşık,hergün makineler çalışır.kızlar elektrik paranız ne az geliyor maşallah ya benim 90dan aşağı gelmez haftada bi fırın çalışır üç kere bulaşık üç kere çamaşır mak. çalışır. haftada yarım saat ütü çalışır iki kere ev süpürürüm allahtan gündüz evde yokuz yoksa 200ü bulurmu bilmem![]()
evet tv de etkiliyor.tatlım tv prizi falan çekmiyorum ya birde elektrikli çaydanlık kullanıyorum günde iki üç defa çalışıyo oda etkiliyormuymus bu kadar
evet işbanka baktım az önce..DonukPudra altın sabah iyiydi ama 88,90 nı gördü sanırım senn altınlar başka bahara kaldı