Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gramı intelnet üzerinden aldıp sattigin için kimseyle muhattap olmuyorsun cnm evet gram daha karliben yarın bir şansımı denicem bakalım olmazsa aldığım kuyumcuya giderim orası alır kesin ama gram daha karlı dimi çok kayıp olmuyor bilezikte kayıp fazla oluyor
hoş geldin akatçım ,bereketli olsunKızlar meraba ben sizingizli ttakipçilerinizdenim kirli çıkılardan tanıyanlar vardır belki . Bendede 2.26 dan alınmış 700 ddoları 2.30 dan sattım 28 tl kar Allah bereket versin hepimizin gelirine.
hangi şehir sizBenIpek arada isletebilirsin.. interaktif bankaciliktan da takip edebilirsin...
Bende zumbadan geldim.. cok yoruyor evet ama acayip zevkle gidiyorum.. normal kosu bandi ve biaikletten bu kadar zevk almiyorum..
galiba canım
Rüyalar bilinç altımızın ürünüdür çoğu zaman. Ama ciddi haberci rüyalar vardır.Günaydın kızlar
Namazdan sonra yattığımda öyle tuhaf rüyalar gördüm ki
1. Evimin yatak Odasında Aynanın önünde poşetler Doluşu bozuk para gördüm.
2. Çok büyük bir deprem oldu. Oturma odasındayım evin diğer evle birleşip geri geldiğini gördüm.
3. Yatak odamın şeklini değiştirdim.
4. Büyük bi evin Bahçesinde oğluma sünnet yemeği gerdim.
5. Arabayla gidiyorum toprak bi yoldan. Ana caddeye gelince dürüyorum şeridimde. Ana yolda böyle kapalı bir kadın benim olduğum yola dönecek fakat benim durduğum yerin yanı kocaman Çukur. Kadına dur demeye kalmadan kadın arabayla çukura giriyor. Sonra bi arkadaşım var dalıyor hemen kadın ölmüş. O anda uyandım ve yatağında olduğuma nasıl şükrettim anlatamam.
Rüya tabiri bilen. Varmı. Nedir bu rüyalar böyle ya.
Aslında stres yaptığım birşey yok. Daga doğrusu hayatımın normal stresinin üstünde birşey yok.Rüyalar bilinç altımızın ürünüdür çoğu zaman. Ama ciddi haberci rüyalar vardır.
Ben rüyalarımı gerçek hayatta yaşıyorum çoğu zaman.
Bence sen bir şeyi stres yapmışsın farkında olmadan. Sıkıldığın bir konu var mı?
Yoksa eğer seni üzecek bir şey olabilir, hayatında bir olay, bu vesile ile değişiklik yapman gerekebilir. Belki biriyle bir olay ve onu hayatından çıkarmak gibi.
Araba olayını ben strese yordum.
Hayırlısı olsun.
Ben uyanınca çok şükür dedim. Hatta diyorum ki arabamın fotoğrafını çekin ben Şeridi'm de idim. Onun geçmesi gereken yerde değildim.günaydın arkadaşlar.
papatya hayır colsun canım.çok karışık görmüşsün.
ben de rüyamda kampa gitmiştim tek başıma.sırt çantam var sadece yanımda,dağlar,ağaçlar.nasıl huzurluydum anlatamam.keşke gerçek olsaydı dedim uyanınca.
Sabah namazından sonra gördüm bunların hepsini.M maviduvar1 Hayır olsun, bazen gördüğümüz rüyaların çok etkisinde kaliyoruz. Biraz yorgun uyudun heralde, karmakarışık şeyler gormussun
Sen de mi yaşıyorsun?Aslında stres yaptığım birşey yok. Daga doğrusu hayatımın normal stresinin üstünde birşey yok.
Ben de genelde rüyamda gördüklerimi bire bir Yaşar'ım. Bu da korkutur beni. Deprem kaza falan.
Ben uyanınca çok şükür dedim. Hatta diyorum ki arabamın fotoğrafını çekin ben Şeridi'm de idim. Onun geçmesi gereken yerde değildim.
Sabah namazından sonra gördüm bunların hepsini.
Âmin inşallah.M maviduvar1 cnm kötü rüyaları fazla irdelemeden hayra yorup geçmek gerekirmis çok düşünüp sıkma canını hayırlara çıksın inşallah
Malesef çıkıyor hem de aynen gördüğüm gibi. 2-3 sene sonra olanlar da oldu. Ama gerçek oluyor. Ve bu beni Korkutuyor bazen.Sen de mi yaşıyorsun?
Ne zamandan beri?
Neler çıkıyor mesela?