Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben göğsü biraz yoğurt,limon suyu ve çeşitli baharatlarla karıştırıp bekletiyorum.5-6 saat kadar.fırında patateslerin üstüne dizip pişiriyorum,azıcık salçalı su koyuyorum pişmesine yakın.çok lezzetli oluyor.Günaydın arkadaşlar
Benimkiler gityi yine. Kaldım evde tek başıma.
Nohut haşladdım. Akşama tavuk Göğüs çıkardım dolaptan ama nasıl yapsam bu sefer karar veremedim.
Oğlum miltöyle Böreği çok seviyor. Ona patatesli Börek yapacağım. Şimdilik benden haberler bu kadar
Ben de genelde kuşbaşı doğrayıp sote yapıyordum. Ya da fileto şeklinde kesip tava da kızartıyorum. Bu şekilde yaparken göğüsleri inceltiyorsun değil miben göğsü biraz yoğurt,limon suyu ve çeşitli baharatlarla karıştırıp bekletiyorum.5-6 saat kadar.fırında patateslerin üstüne dizip pişiriyorum,azıcık salçalı su koyuyorum pişmesine yakın.çok lezzetli oluyor.
Kizlar bilgisayar ima format attircam ama ne kadar para aliyorar ortalama bilen veya atılan var mı![]()
göğüs tadını sevmiyorum tava yazanın ttadı daha güzel. baharatlıyorum 4-5 saat bekletiyorum biraz da yoğurt sıvıyağ biber salçası çok güzel oluyor. tavuğa köri de çok yakışıyor.Ben de genelde kuşbaşı doğrayıp sote yapıyordum. Ya da fileto şeklinde kesip tava da kızartıyorum. Bu şekilde yaparken göğüsleri inceltiyorsun değil mi
Çok teşekkür ederim
canım makinen nası kodunu yollar mısın arkadaşa da makine arıyoruz daGunaydinlar herkese mutlu huzurlu dinlnmeli bol askli pazarlar
Erken kalkan yol alirmis.. sabh uyku tutmadi.2posta camasir yikanip astim..
Mutfak Allahlikti mutfagimi duzenledim..
Kahvaltidan sonra yuruyuse cikacagiz. Esimle..
Ev daginik olunca icim durmuyor resmen hersey duzenli olsun istiyorum![]()
Allah bereketi versin şekerimKizlar cok mutluyun pierre cardinden ilk satisimi yaptim annemlere sattik 30tl karim oldu cebimde :) 104,50 alisveus 30tl karim oldu :) cok mutlu oldum normalde 43civariydi ama aramizda bolustuk karisik anlatirim simdi :) sonc ssatis yaptim 30tl cebmde kaldi:)))
Nikon D3100 cnm..canım makinen nası kodunu yollar mısın arkadaşa da makine arıyoruz da
albüm açsana bakarız :) güle güle kullanNikon D3100 cnm..
Bugun cekimin dibine vurdum.deneye deneye... cok eglenceliydi
arkadaşa önereceğim de güzel dimi makine sen baya araştırmıştınNikon D3100 cnm..
Bugun cekimin dibine vurdum.deneye deneye... cok eglenceliydi
2.100 civarı galibaBi an once saat 00.00 olsakimler ne kadar maaş alicak kızlar
![]()
Allah bereket versin canım2.100 civarı galiba
çok düşük maaşlar yaAllah bereket versin canım