• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

kızlar mrhaba fikir almak için geldim bu ay gün parası bende :) 4bin 500 lira geli. ben koyamadım ama üstüne:KK43: peki elimde nakit mi bekleteyim altın mı alayım ne yapayım :)
Bence şu an altın çok yüksek alma derim ben düşüş olduğunda alman daha mantikli

Altin kolay kolay yükselmiyir yada cokk yukselmiyor diyeyim o sebebtenn ben döviz olarak birikime devam edeceğim

günaydın hanımlar :) bugün benim için güzel bir gün eşim kredi için basvurdu onaylandı bugün parayı çekip tüm borçları kapatcaz kredi kartları da dahil bizim için cok iyi oldu düğer krediler hem parça parça hem de faizi yüksekti hem vadeyi de kısalttık cok rahatladım artık eşim ev kredisi 1300 ihtiyac kredisi 1750 ödeyecek zaten geriye pek bir şey kalmıyor ona bu sebeple gereksiz harcama yapamicak benim maaşım da 2000 tl evi cekip cevircem+ birikim yapcam Allahım cok şükür yaa eşimin bu günlerini gördüm ya baska bir şey istemiyorum akıllanıyor galiba :) eş dost akrabadan kazık yedikçe ;)

günaydın hanımlar :) bugün benim için güzel bir gün eşim kredi için basvurdu onaylandı bugün parayı çekip tüm borçları kapatcaz kredi kartları da dahil bizim için cok iyi oldu düğer krediler hem parça parça hem de faizi yüksekti hem vadeyi de kısalttık cok rahatladım artık eşim ev kredisi 1300 ihtiyac kredisi 1750 ödeyecek zaten geriye pek bir şey kalmıyor ona bu sebeple gereksiz harcama yapamicak benim maaşım da 2000 tl evi cekip cevircem+ birikim yapcam Allahım cok şükür yaa eşimin bu günlerini gördüm ya baska bir şey istemiyorum akıllanıyor galiba :) eş dost akrabadan kazık yedikçe :KK66:

hayırlısı olsun canım inş hakkınızda.. 2000 lira yeterde artar bile çok rahat ev için..:-)

Dolara ne diyorsunuz müdahale edildi ama gene 2.37 cıktı :D

günaydın hanımlar :) bugün benim için güzel bir gün eşim kredi için basvurdu onaylandı bugün parayı çekip tüm borçları kapatcaz kredi kartları da dahil bizim için cok iyi oldu düğer krediler hem parça parça hem de faizi yüksekti hem vadeyi de kısalttık cok rahatladım artık eşim ev kredisi 1300 ihtiyac kredisi 1750 ödeyecek zaten geriye pek bir şey kalmıyor ona bu sebeple gereksiz harcama yapamicak benim maaşım da 2000 tl evi cekip cevircem+ birikim yapcam Allahım cok şükür yaa eşimin bu günlerini gördüm ya baska bir şey istemiyorum akıllanıyor galiba :) eş dost akrabadan kazık yedikçe :KK66:
hayırlı olsun canım benım
2000 lıradan neler odeyeceksın

hayırlısı olsun canım inş hakkınızda.. 2000 lira yeterde artar bile çok rahat ev için..:-)

ben de öyle düşünüyorum canım gerci 150 bes 300 de annemin sigortası (kızıma baktıgı için yatırıyorum) ama kredi kartları olmayınca kira falan da yok yeter diye düşünüyorum aylık 3-5 gram altın alsam bil harika olcak en güzeli de eşimin bunu görmüş olması evet sen ev idaresinde benden daha iyisin deyip kabul etmesi :))

ben de öyle düşünüyorum canım gerci 150 bes 300 de annemin sigortası (kızıma baktıgı için yatırıyorum) ama kredi kartları olmayınca kira falan da yok yeter diye düşünüyorum aylık 3-5 gram altın alsam bil harika olcak en güzeli de eşimin bunu görmüş olması evet sen ev idaresinde benden daha iyisin deyip kabul etmesi :))
ne güzel bir gelişme olmuş arkadaşım. allah daim ettisin eşinin düşüncelerini....

biz ödemeleri yaptıktan sonra ev için 500 kalıyor ondan bile artıyor canım yaa.. bereketi içinde oluyor eğer şükretmeyi bilirsen.. bizede ev borcumuzu falan ödedikten sonra 1500 kalıyor normalde..

2.22 deyken 232 dolar aldim kisa sure icinde bugun demin yarin dusurulecegini dusnerekten 2.3550 bozdum 546 tl etti 34 tl kar ettim

maşallah cutecımm birikim yapıyosun bende issizlik maaşıyla 3 bilezikaldım ama suan çalışamadıgım ıcın ufak birikimler var sizleri okuyorum amabebeişten bakamıyorum pekkk

Back
X