• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bilemiyorum. Tek diyeceğim mutlu huzurlu olsun.. Benim içimin nasıl yandığını rabbim biliyor.. 11 sene dile kolay..
Adım atsan da emin ol eskisi gibi olmaz.
o kalp yaraları telafi edilmiyor.
bir yerde gene seni kanatırdı acıtırdı.

ben de o kazık yediğim arkadasımla bir kere konusayım unutayım yaptıgını dedim ama olmadı ..bir kopukluk oluyor. ve hala birseyleri görmeyip ukalaca üste cıkmaya calısılıyor ya anlayamıyorum cidden.
artık kimseye güvenim yok . kendime bile belki bende değişirim :KK53:

asmunikal canım benim de bacım dediğim bi arkadaşım saçma sapan bişey için bi anda benimle küstü ama ne küsme bende ne hata yaptım diye sordum suçum günahım olmayan sadece yorum yaptığım bir konu içinmiş kocasına yorum yapmışım falan sormayın işte bende inadına yazdım mesajlarını beğendim tık yok ben görevimi yaptım bitti bi daha yazmam artık.sende içinde geldiği gibi yaz cevap gelmezse bitti demektir.

DonukPudra DonukPudra çok geçmiş olsun canm....
f.makinasını da iyiki aldın kaç aydır biriktiriyorsun o parayı arabanın da çok masrafı çıkmaz inşallah her şerde vardır bir hayır emin ol gönlünü ferah tut her gün duanı eksik etme
:KK19: sağol canım iyi ki varsınız.
Asmunikal farklı pencereden bakmama yardımcı oldu..

haklısın iyi ki de almısım :D:D:nazar::KK30: çok mutluyum ..pazar ne güzel deneme calısmalarım oldu ohh :KK48:

Adım atsan da emin ol eskisi gibi olmaz.
o kalp yaraları telafi edilmiyor.
bir yerde gene seni kanatırdı acıtırdı.

ben de o kazık yediğim arkadasımla bir kere konusayım unutayım yaptıgını dedim ama olmadı ..bir kopukluk oluyor. ve hala birseyleri görmeyip ukalaca üste cıkmaya calısılıyor ya anlayamıyorum cidden.
artık kimseye güvenim yok . kendime bile belki bende değişirim :KK53:

benimde artık kimseye güvenim yok. eskisi gibi olmayı beklemiyorum.. ama üste çıkmak nedir.. hiçmi hatrımız ve değerimiz yokmuş ne diyeyim. en iyisi boşvermek..

Y yesil_zeytin_ bence bir defa yap belkide farklı bişey vardır biri bişey söylemiştir aslı olmayan vs.... bu durumda senn hayırlı olsun demen lazım hatta bir gün kahveni içmeye geleyim de affetmek güzeldir kendin için yap bunu yüreğini ezme

Kizlar dogalgaz faturam geldi sindi 3senedir bu evdeyim ilk defa 90tl geldi halilar koltuklar kurusun diye cok yaktim ben daha fszla bekliordum az bile gelmis saatlerce gunlerce yakmistim bundan sonrs az gelir inslh elektrk ve su ne kadr gelcek acaba ?

dün birşeyler yaşadım ditek sen aklıma geldin..
küs olduğum arkadaşım hamileymiş. elim ayagım titredi. ALLAH içimi biliyorya okadar mutlu oldumki onun adına. hemen mesaj yazdım facebooktan çünkü numarası yok bende. çok mutlu oldum senin adına vs vs. sonra göndermedim. bu mutluluğum içimi yağdı oturdum saatlerce ağladım.. başkasından duydum.. o gelip bana söylemedi mutluluğunu benle paylaşmadı bende neden mesaj atayımki dedim :KK43: o tek kız. bana çocuğumun teyzesi sn olacaksın vs derdi. onları hatırlayınca kötü oldum :KK43: beni bukadar hayatından soyutlamasına hala aklım mantığım almıyor..
Yediğimiz ictigimiz ayrı gitmeyen bi arkadasim ben uniyi kazandım o kazanamadi diye kustu benimle üstelik ben kendi kazancima sevinemedim bile konuşmadıbenimle bi tanesi de faceden nasılsın sorusuna cevap veremedim diye beni faceden çıkarmış hey allahım ne garip Insanlar var ne bekliyorlar anlamıyorum yaa :63:

Kizlar dogalgaz faturam geldi sindi 3senedir bu evdeyim ilk defa 90tl geldi halilar koltuklar kurusun diye cok yaktim ben daha fszla bekliordum az bile gelmis saatlerce gunlerce yakmistim bundan sonrs az gelir inslh elektrk ve su ne kadr gelcek acaba ?

bence de gayet iyi gelmiş canım kış ayında cok iyi benim de 100 gelmişti ama bu ay daha fazla bekliyorum soguktu cok yaktım

benimde artık kimseye güvenim yok. eskisi gibi olmayı beklemiyorum.. ama üste çıkmak nedir.. hiçmi hatrımız ve değerimiz yokmuş ne diyeyim. en iyisi boşvermek..

kimileri çok pişkin ne yazık ki..
Anlamıyorum karakterleri insanların bu kadar zayıf demek ki.

kimisi af edersiniz ama kocayı bulunca. dünyanın merkezi bir tek o adam sanıyor. Arkadaslarını siliyor yıkıyor wediyor.
yahu bu denli mi erkek manyagı bu bazı insanlar.
yarın öbür gün o adam canını yakınca bu sefer limanlarını da yakıp ettiklerini anca görüyorlar. iş işten geçiyor.

kimisi de arkadası evlenecek diye daha ortada bişi yokken sen evlencen değişcen modunda bir boyuta geçiyor. saçma sapan haller edalar .. ( bu da benim 12 yıllık dostum dediğim tarafından olan)

her iki gruba da Allah akıl fikir versin.

ama ben unutmaya calsıtım onun yaptıgını sans verdim gene tepti.
dediği aklımdan hiç cıkmaz Allah biliyor ama gene de denedim onca senelerimize ,kardes gibi olmamıza olmayınca olmuyor.

nişanıma 1 hafta kala kandildi. kandil icin aradı.
dediği sey ; bugün mübarek gün dua etcem inşallah ayrılırsın. :KK57::KK57: ben telde kalakaldım..

tabi ki hakkımda hayırsız biri ise zaten olmasın Allah basından fark etmemi sağlasın dedim. :KK51::KK14:

yahu ben orda nişan telaşında heyecan stres ne haldeyim onun ettiği lafa bak.
hayır o da denir ama senin icin hayırsızsa olmasın diye dua etcem de bari dimi.

sonraki acıklaması beni denemek icin yapmış -mış.... Bakalım erkek delisi gibi mi tepki vercekmişim. bir arkadasa daha yapmıs da o Allah korusun yaa deme öyle demişmiş..

yahu 12 senede sen benim ne oldugumu tanıyamadıysan :KK62: konuşma bile..

sonrası malum..irtibatı kestim. düğünüme geldi gitti.
gene adım attım gelin mevlüdüme gel dedim gelmedi evime gelmedi.

artık zaten gözleri de kem bakar diye düşündüm...

bu en acıtan kazıgıydı bana...
diğerlerini söylemicem.
içim şişti gene.
güzel Rabbim gönlüne göre versin herkesin.

kimisi af edersiniz ama kocayı bulunca. dünyanın merkezi bir tek o adam sanıyor. Arkadaslarını siliyor yıkıyor wediyor.
yarın öbür gün o adam canını yakınca bu sefer limanlarını da yakıp ettiklerini anca görüyorlar. iş işten geçiyor.

kimisi de arkadası evlenecek diye daha ortada bişi yokken sen evlencen değişcen modunda bir boyuta geçiyor. saçma sapan haller edalar .. ( bu da benim 12 yıllık dostum dediğim tarafından olan)

dediği aklımdan hiç cıkmaz Allah biliyor ama gene de denedim onca senelerimize ,kardes gibi olmamıza olmayınca olmuyor.

dediği sey ; bugün mübarek gün dua etcem inşallah ayrılırsın. :KK57::KK57: ben telde kalakaldım..

tabi ki hakkımda hayırsız biri ise zaten olmasın Allah basından fark etmemi sağlasın dedim. :KK51::KK14:

sonraki acıklaması beni denemek icin yapmış -mış.... Bakalım erkek delisi gibi mi tepki vercekmişim. bir arkadasa daha yapmıs da o Allah korusun yaa deme öyle demişmiş..

diğerlerini söylemicem.
içim şişti gene.
ayyyy aman ne bu yahu nasl pis insanlar var valla her zaman allah herkesin hakkında hayırlısını versin gönlünde olanı bahtına versin derim herkesin zaten içi nasılsa öyle bir hayat yaşar ben buna inanırım asla kimse için kötü bişey düşünmem allahıma dualrımla havale ederim döner dolaşır görürüm kötü halini bana yaptığının dediğinin yanına kalmayacağını

bence de gayet iyi gelmiş canım kış ayında cok iyi benim de 100 gelmişti ama bu ay daha fazla bekliyorum soguktu cok yaktım
Cnm bn soguktan ziyade halilaribkoltuklari yikamistim camasirlar cok birikmisti kurutmak icin devamli yaktim desem yeridir yemekli misafrlerimde oldu onlar icinde yaktm
bn en sogukta bile odedigim fatura 85ti
90i bulmamisti hic

Cnm bn soguktan ziyade halilaribkoltuklari yikamistim camasirlar cok birikmisti kurutmak icin devamli yaktim desem yeridir yemekli misafrlerimde oldu onlar icinde yaktm
bn en sogukta bile odedigim fatura 85ti
90i bulmamisti hic

senin cok iyimiş ben kızım doğdugu aylarda 250 falan ödemiştim ama aylarca hiç kapatmadan yakmıştım o yüzden 90 falan normal bence sonucta mutfakta banyoda her yerde kullanıyoruz büyük rahatlık doğalgaz

Donukpudracim gecmis olsun
oykum hayirli oksun cnm kurtukursunuz borclardan inslh bidaha skntiya dusmezsiniz :)

teşekkür ederim canım sağ ol

diğerlerini söylemicem.
içim şişti gene.

aynısından benim de vardı aynı mahalle ilkokul ortaokul lise hatta aynı üniversiteyi yazıp okumuştuk can dostum derdim her zaman biraz kıskançlığı vardı ama ben asla bu derece fesatlaştıgını düşünmemiştim hep iyi niyetle baktım hep iyi oldum, ona destek oldum olumlu biriydim o ise tam tersim negatifti sınavlarda benden düşük alınca küserdi sen benden cok calışmışsın diye ne alakası var derdim büyüdükçe her konuda böyle oldu sonu hüsran.. noldu hiiç o beni kaybetti. Allah herkesin kalbine göre verir ben onu düşünüp cok agladım düğününe bile arayıp davet etmedi oysa ben düğünümde kuaföre götürüp onu nikah sahidim yapmıştım kardeşten öteydik ben öyle snaıyordum :( kıskançlığı inanılmaz boyutlara ulaştı aynı bölümü okuduk okuldan sonra ben iş buldum 2 yıl calıştım o 4 yerden kovuldu ben kpss girip atandım o 3 kez girdi atanamadı ben gercekten iyi bir evlilik yaptım eşim öğretmendi biz sevgiliyken bile bu cocuk seni almaz derdi bana hep bi negatifti sonradan anladım ne oldugunu o zamanlar cahillik görememişim. Sonra gurbete gelin gittim ama Allah bu ya 1 yıl sonra izmire atandım aileme cok yakın ev tuttum ama bunlar hep plansız oldu cünkü ben kimseye kötü olsundemedim, herkesin iyiliğiyle mutlu olan biriyim arkadaslarımı iyi yerlerde örmekten gurur duyarım, fesatlk etmedim hep dua ettm ve tüm dualarım kabul oldu.Hep kızım olsun isterdim bi kızım oldu, evim, arabam oldu. O ne mi oldu 6 yıldır görüşmüyorum gurbete gelin gitti eşi manyagın biri kapı önüne bile salmıyormş düşündükçe ağlıyorum sanırım çalışmıyor da gecen yaz anneme gelip ağlamış annem anlatınca ben de ağladım tekrar düzelmez artık düzelse de faydası yok umarım cok mutlu olur çünkü o benim cocukluğum ilk gençliğim ve en büyük tecrübem ondan sonra kimseye o kadar güvenemedim...

arkadaşlar çarşamba günü çok özelll bir görüşmem olacakkkk bana şans dileyinnn güzel geçsin sonu hayır olsun :KK68:

herşey gönlünce olsun canım, inşallah cok mutlu olursun

anneme bana hakkını helal etsin demiş çok ağırıma gitti demek ki haram edeceğimi aklından geçirmiş dedim bi daha ağladım hiç tanımamış beni :'( ben şimdi yine ağlıyorum. Keşke böyle olmasaydı insanlar aynı yaratılmıyor ki herkes her konuda başarılı olamaz ki farklılıklarıyla kabul etmek lazım gerçek dost arkadasının mutluluguyla mutlu olandır ben evlendim diye bana küstü aylarca evden cıkmamış. Anlaması zor ne düşünüyor napıyor bi de kapanmış gördüm cok mutlu oldum rabbim kalbine iyilik güzellik versin inşallah bi de cocugu olur. Umarım değişmiştir.

Günaydınlar herkese,
işe yeni geldim.
sabah arabamız çalışmadı.. çekici cagırdık.
ben 2 vesait ile anca gelebildim.
bakalım araba bebemizden ne kadar ekstremiz çıkacak..
çekici 70 tl gitti bile.

Bazen geldi mi birşeyler üst üste geliyor cidden.Allahım beterinden korusun.

geçmiş olsun canım Allah daha kötüsünden korusun

arkadaşlar çarşamba günü çok özelll bir görüşmem olacakkkk bana şans dileyinnn güzel geçsin sonu hayır olsun :KK68:

Allah yardımcın olsun canım

Arabamız olmuş.. 150 tl sıkışmış arasına :KK45::KK45:
neyse 220 tl ile atlattık onu da şükür..

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI herkesin tecrübesi var bu konularda...
Allah hepsinin gönlüne göre versin.

geçmiş olsun yine de cok tutmamış ayrıca harekt halinde arıza yapmamış o yüzden sanslısnız bi de bu taraftan bak ;) Allah cok adildir ve cok yüce ben bundan şüpheye düşmedim herkes er ya da gec hakettiğini bulur içiniz cok rahat olsun siz ona bırakın ve dua edin

kızlar altın patlamada çok pişmanım 89-90 seviyelerinde tekrar almadığım için

Back
X