• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİRİKİMCİ HATUNLAR

Bi yandanda altini bozduriim diorm zaten bir tane ocak subatta her ay almaya baslarim diorm borcum kalmaz bakkala
baska sekilde odeyemyiz cmku avrupa networkngtedd bi arkds sipars verdi esimin kuzenide kataligu okuka hasytaneye goturxek alanlar olurmus
garnier maubelinede makyaj malzemside varmis yani katalig olark
telfonm kendine geldi ekran filmi cikiordu onu yaptordim yenisini taktirdim adam telefon ekranini temzledi tkti sarj aletm bozuktu ve dis kapta aldm kulaklkta 40tl tuttu hepsi tek luksum bu oldu yarin da temzlk yaocm bugun katalig beklicem die zil bi bozuk bi saglam die cam balkonda kargo bekleim bakalim ablamn siparisleri ne zmn gekcek

Canım Allah kolaylık versin. Bence borç da birikimden gider. Yani o borcu bekletiresen bir sonraki ay zaten yapacağından daha az birikim yapacaksın borç ödediğin için. Ben de eşin gii borcu kapatman taraftarıyım.

delicim allah yardımcınız olsun canım.
haticecim bizmasrafı hakem heyetiyle geri aldık. internette adımlari yazıyor. ordan arastirabilirisin

Ben Mart ayında buranın kaymakamlığındaki tüketici hakem heyetine başvurdum halen bir ses seda yok

Ama bugün kardeşimden öğrendim tanıdığı bi avukata vekalet vermiş 15gün önce ve bugün finansbankdan gitmiş almış

Bende yarın kardeşimle gidip vekalet verecem

Günaydın herkesee benimde 6 ay oldu güya işyerinden arkadaslarla birleşip sendikanın avukatına vermiştik ev kredisinin 1200 diğerleri de 300-500 derken 2500 lira para hala ses yok bugün bi arayım bakalım ne diyecekler

Günaydın herkesee benimde 6 ay oldu güya işyerinden arkadaslarla birleşip sendikanın avukatına vermiştik ev kredisinin 1200 diğerleri de 300-500 derken 2500 lira para hala ses yok bugün bi arayım bakalım ne diyecekler

ara bakalım cnm herşehir farklı

ama artık kredi alınca bankalar cingözlük yapıp yazı imzalatıyor

dosya masrafını bankadan talep etmeyeceğiz diye yazdırıp imzalatıyorlar

birde eskisi kadar şişkin değil dosya masrafları bnm sadece 1 kredimden 350tl dosya masrafı almışlar 10bintl lik krediden vakti zamanında

Günaydın kızlar
dün aksam evde yemek olmadıgı ıcın aksam emege gıttık ( yemek kartınlan )
sonra cocugu oyuncaklara bındırdık bındırdık yerden basketbol araba yarısı motor yarısı vs oynadı buyumus galba :D
onceden hep sallanan arabalara bınerdı
veshasıl kelam
dun koltuklarımı sılmıstım yanı gecen gun ama sankı deterjanlı kalmıs gıbı nasıl desem bı tuhaflık var gıbı
tekrar temız suyla bı sılsem dıyorumm
ev zaten bır ahır
ve ben uykusuz :D

Günaydın kızlar
dün aksam evde yemek olmadıgı ıcın aksam emege gıttık ( yemek kartınlan )
sonra cocugu oyuncaklara bındırdık bındırdık yerden basketbol araba yarısı motor yarısı vs oynadı buyumus galba :D
onceden hep sallanan arabalara bınerdı
veshasıl kelam
dun koltuklarımı sılmıstım yanı gecen gun ama sankı deterjanlı kalmıs gıbı nasıl desem bı tuhaflık var gıbı
tekrar temız suyla bı sılsem dıyorumm
ev zaten bır ahır
ve ben uykusuz :D
günaydın cutemom cum büyümüş oğluşun tabi annesi....
biraz sirke ekle canm suyuna parıl parıl yapar ama çok değil sirkenin kokusu ağırdır 2 lt suya 1 yemek kaşığı mesela

günaydın cutemom cum büyümüş oğluşun tabi annesi....
biraz sirke ekle canm suyuna parıl parıl yapar ama çok değil sirkenin kokusu ağırdır 2 lt suya 1 yemek kaşığı mesela
rengını vs almasın canım ,
asprınle sılmıstımde asprınımı cok geldı bılmıyorum
canım sıkıldı

senın neyın var?

rengını vs almasın canım ,
asprınle sılmıstımde asprınımı cok geldı bılmıyorum
canım sıkıldı

senın neyın var?
yok canm rengini almaz rahat ol ve tüm bakterilerden vs.. arındırır
derdim vardı bitti şu an boşluğundayım sanırım çok önemli değil

aynen....
benm dolarım yok altınım vardı altın olarak beklemedeyim