Birikimle mobilya almak mantıklı mı sizce

Şu depremden sonra malın kıymeti gözümde pek kalmadı. Ben değiştirmezdim. Değişik bir psikolojiye girdim. Her an elimden her şey kayacakmış gibi geliyor bana.

Eğer ki mobilyalarınızdan kurtulmak istiyorsanız da depremzede olan birilerine verin lütfen. Bazıları çöpe atıyor.

Çocuğunuz var mı? Varsa büyüdüyseler yoksa ve niyetinizde yoksa değiştirin ama evde küçük çocuk varsa bekleyin derim.
var evet ama onların büyümesini beklersem yaşımda çok geçmiş oluyor böyle şeylerde yaş daha gençken keyif verir insana naçizane

İnsanın evi içine sinmiyorsa, hayatı da fark etmeden kasvetli ve mutsuz geçiyor.
Evinizi içinizi açacak hale getirin derim. İnsanın ömrünün çoğu orada geçiyor. Birikim gene yapılır, isterseniz taksitle alın. Yavaş yavaş ödeyin ama ertelemeyin. Yeni evinize hevesiniz kaçmasın.
Birikim önemli ama insanın huzuru daha önemli. Paran var ama evini sevmiyorsun. Ne kötü olurdu.

Birikimi altına çevirip bankada tutardım. ( Asla katiyen yatırım tavsiyesi değildir.🤭)
Felaket ihtimaline karşı para biriktirilmez lakin kenardaki para öyle zamanlarda kullanılır. Her ihtimale karşı mobilya için birikimimi kullanmazdım. Yavaş yavaş alın taksitle ödeyin.

kızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
Kesinke al. İçine sinen bi dekorosyan seni yansıtan bir ev paha biçilemez.
Şöyle temizliğini yapıpta kahveni aldın mı dert mert kalmıyor. Terapi gibi terapi

Nakitin kenarda kalsın ama yeni eşya al bence yeni evine. Hayat kısa onu alma bunu alma bir şey yaşayamamışız amaaannn bari evimde güzellik huzur bulayım

kızlar ben evlendiğimden hiçbir mobilyamı çok beğenerek almadım.eşimin babası bu işi yapıyordu ayıp olur diye hepsini ordan aldık.hiç severek oturmuyorum onlarda inanın. şimdi kendi evimizi aldık (Allah isteyen herkese en kısa zamanda çok daha güzelini nasip etsin).sorum şu taşınırken bir miktar kenarda paramız var onunla istediğim mobilyayı alsam mı yoksa eşya zaten deyip birikimimize hiç dokunmasam mı . erkeklerin bu konuda fikri malum gerek yok diyorlar.
Maddi olarak sıkıntıda değilsen ve bana göre hepsini bir anda harcamama koşuluyla birkaç eşyanı değiştirsen güzel olur. Nedense hep kenarda az da olsa para kalsın düşüncesi var ben de.

İçinize sinen mobilyayı alın ama birikimle değil, taksitle...Dünyanın bin bir türlü halı var, kuru para her zaman olmalı...😔

Ben
ben alırdım ya, beni mutlu edecekse, değer… benim mottom bu

Back
X