birikmişi olmayan evlenmesin mi yaa :(

Bu bir 100 bin de olmamalı ama..

Açıkçası ben kendim erkek olsam nasıl bir kadınla hayatımı birleştirmek isterdim diye
düşündüm ve kendim böyle bir kadın oldum.

Empati hayatımın her yerinde fazlaca maalesef..

Ama erkek milletine böyle olup kıymetli olunulmuyormuş geç anladım.

Zor olduğu kesin ama temiz bir çözüm var.
-Kullanmayacağın eşyayı alma
-Nikah yap
İşte bütün mesele bu ama "elalem ne der?" olayından dolayı aileiler yoksa bile varmış gibi yapıyor sonra çiftler ilk zamanlarını borç içinde yüzerek birbirini gırtlaklayarak geçiriyor.
Nasıl kötülük yapıyorlar aslında bir bilseler...

100 bin tutmaaz merak etmeyin . İsteklerini
makul tutarsin sende

Düğün yapmak istesen dert istemesen dert:) bende hep düğüne kınaya karşıydım nasıl bir kafa yapım varsa artık. Allah karşıma öyle bir kaynana çıkarttı ki ne var ne yok yaptırttı. Birde ben düğün istemeyince niye bu kadar acele edüyorsunuz gibi imalar etmişti:)
Düğünden gelen altınlar artık salon kirasını bile karşılamıyor... seviyorsanız birbiriniz 1 günlük hayalleri değil ömürlük hayalleri düşünün...
Benimde eşim askerliğini yapmamıştı.

Neden acele ediyorsunuz ki o zaman hazirlikli degilseniz? Erkek arkadasiniz askere gidip gelsin sizde en azindan belli basli borclari bitirebilecek kadar calisip birikim yapmaya calisin sonucta dugun masraflarini sadece erkek odemeyevek?Hergun evde borc kavgasi yapacaginiza kafaniz rahat evlenin.

100 bin liralik düğün de yapmayıverin canım. Gireceksiniz borca sonra ikiniz uğraşacaksınız borç bitsin diye.

Giden parayı kendi paran kendi zamanın diye düşün düğün gecesi 3 5 saat şaşalı olur ama yeri gelir yıllarca borç öder durursun.

Tabiki senin fikrin senin kararın.

Biz eşimle giriştik, ailelerden yardım almadan kendi yağımızla el birliğiyle bir şeyler yaptık.

yahu askerlık yapmamıs bişi yapmamıs, evlenınce o askere gıdınce sen de ailesinin yanında hızmetcılık yaparsın artık. gercekten nıyet evlılık olsa bi şekilde ailecek el ele verseler hallederler
demek ki amaçları oglanı askere gonderıp senı de o eve almak. bak şimdi bunu söylemıyor olabilirler. 100 binlik düğün nedir ayrıca? baban evde 3 gün kına yaptı dıye masrafa mı gırdı sanıyorsun?
ama göreceksın daha sonra gümdem bu olacak
aşk diye yemek yoktur, mantık evlılığınde aşk yoktur. yani; ortası lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…