- 8 Mart 2015
- 25.150
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.386
- 798
Ailesi sizi niye sıkıntıya sokuyor? Ne yapıyorlar?
Yaaaaaaaaa o kadar zor mu bende şubatta gönderiyorum askerevazgeçme ama askerden gelsin öyle niyetine gir. ben nişanlıyken asker yolu bekledim. annemden emmdiğim süt burnumdan geldi. ben gideydim dağda nöbet tutsaydım daha az stres olurdum.
Tam tersini düşünüyorum. Evliliğin ilk yıllarında borç ödemek çiftleri birbirine daha çok bağlayıp evliliğe adapte ediyor bence. Herşeyi dört dörtlük borcu harcı olmayanlar genelde birbirlerini yemeye başlıyor bir müddet sonra. Biraz sıkıntı pişiriyor insanı.
Bence ailenin parasi yok degil, gozu doymuyor.
Benim kayinvalidemlerde aynen boyledir, esim hep onlar icin "nefes almak parayla satilan bisey olsa gercekten para verip almaz idareli kullanirlar" der, cebinde 100 lira olsa, 50 liraya ihtiyaci olsa konu komsuya aglanir param yok sunu yapicam diye borc alir kendi cebindekini harcamaz. Biz evlenirken de hicbirseyi parasini vermedikleri gibi herseyi sordular bunu kaca aldiniz bunu kac aldiniz diye. Onlara gore cok harciyoruz filan falan. Eminim iki ev alacak birikimleri vardir, ama sorson parasizliktan nefesleri kokar....
Yaaaaaaaaa o kadar zor mu bende şubatta gönderiyorum askere
Canım çok sağol. Benimki zaten çok kıskanç bi de daha fazla olursa ben ne yaparım bilmiyorum. O yokken ev alınacak eşya alınacak her seyi tek başıma yapıcam inan şimdiden yorgun düştümBenim ki çok eziyet etmişti. kafayı benle bozmuştu. kıskançlığı tripliği çok fazlaydı ki kendisi normalde kıskanç bir insan değil ama ruh hali değişmişti. Bayramlar çok zor geçiyor ailesine el öpmeye gidiyosun o yok. Ev yada düğün ile ilgili bisey olcak kaynatayla konuşmak zorunda kalıyorsun. rabbım tez zaman kavustursun sızı
Esim ogrenciydi, fakulte birincisiydi ve okul bunu yurtdisindaki bir kursa ucretsiz gondermek istedi 3 aylik odul olarak, esim bir heves beni aradi dusunsene alacagim egitimi diye cok mutlu, o arada annesi isyerime gelmisti, aaaa bak dedim annen geldi, bir yandna telefondayim birbyandan kaynanamla konusuyorum dedim okul yurtdisina gonderiyormus, sordugu tek sey su oldu, kac para?Benim ki çok eziyet etmişti. kafayı benle bozmuştu. kıskançlığı tripliği çok fazlaydı ki kendisi normalde kıskanç bir insan değil ama ruh hali değişmişti. Bayramlar çok zor geçiyor ailesine el öpmeye gidiyosun o yok. Ev yada düğün ile ilgili bisey olcak kaynatayla konuşmak zorunda kalıyorsun. rabbım tez zaman kavustursun sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?