- 8 Ağustos 2015
- 247
- 110
- 103
- Konu Sahibi kelebegnomru
-
Aynı apartmandayz bir değiliz akşam yemekleri mecbur bir yiyoruz düğün olacaktı eşimin anneannesi vefat edince kaldı kışında yapmayz dediler yazın olsun çocukla bişey olmaz dediler yine yapmadılar ev aldılar açıkcası beni kandırdılar ve açıktan okuyorum okulumun parasını babam gönderdi kaynpederm yeminler etmişti okutcam etcem diyerekDüğünsüz evlenmek istemiyordun madem neden evlendin. Şimdi iki yıllık evlisin.Yani tabi içinde kalması kötü bir şey ama sence de saçma değil mi iki yıllık evliyken düğün yapmak. Düğüne gelenlere nasıl bir açıklama yapmayı düşünüyorsunuz. Çevren evli olduğunu bilmiyor mu? Yani evlenirken bütün bunları baştan düşünmen gerekiyordu. Bir de zaten kayınvalide ve kayınpeder evine çıkmışsınız. Sen düğünü düşüneceğine ayrı eve çıkmayı düşün bence. Seni ayrı eve çıkarmayan adam iki seneden sonra düğün yapar mı?
Var 6 aylık kızımÇocuk yoksa hiç çırpınma boşan.
Bizim evliliğimz kaçarak oldu ama kaçma denmez aile rızasıyla oldu düğün yapılacak dendi bileziklerimi bile 1 sene sonra aldım düğünm olmadı ve nisanda 2 yıllık evli olacagım babam yapcaz düğünü ne olursa olsun diyor eşimin tarafı yapmayıx diye laf çeviriyor ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak çok istiyorum düğünmün olmasını eşimde yanaşmıyor ne yapcam bilmiyorum ben bu eve iş görmeye kaynpedr kaynanaya bağlı yaşamaya gelmedim yuva aile kurmaya geldim ama yaşadığıma bak.. düğüne layık bi insan değilmişim demekkibu konu yüzünden ve birçok konu yüzünden ipin ucuna geldik düğünm olmazsa babamn evine gidecegim değerimi anlasn diye yanlış mı düşünüyorum yardımcı olun fırsat buldukça yazacagm
babanız kabul etmeyecekti kızını ben okutucam lafını. ne mübasebet . benim babama dense bu laf çok kızardı. ben de okurken kimseyi evlenmek için düşünmedim. yani düğün zaten yeni başlangıç heyecanıyla güzeldir. şimdi zorla yaptırınca size aynı duyguyu vermeyecek ki. sizin istediğiniz belki de en başa dönmek . böyle arkadaşlar arası ufak bir organizasyon düzenleyin bence . kart bile yaptırırsınız arkadaşlarınıza hem de yaşlı kesim bu olayı anlayamayacağı için kafa karıştırmamış olursunuz. daha eğlenceli bile olabilir :)Aynı apartmandayz bir değiliz akşam yemekleri mecbur bir yiyoruz düğün olacaktı eşimin anneannesi vefat edince kaldı kışında yapmayz dediler yazın olsun çocukla bişey olmaz dediler yine yapmadılar ev aldılar açıkcası beni kandırdılar ve açıktan okuyorum okulumun parasını babam gönderdi kaynpederm yeminler etmişti okutcam etcem diyerek
Haklısınız böylesi daha makulbabanız kabul etmeyecekti kızını ben okutucam lafını. ne mübasebet . benim babama dense bu laf çok kızardı. ben de okurken kimseyi evlenmek için düşünmedim. yani düğün zaten yeni başlangıç heyecanıyla güzeldir. şimdi zorla yaptırınca size aynı duyguyu vermeyecek ki. sizin istediğiniz belki de en başa dönmek . böyle arkadaşlar arası ufak bir organizasyon düzenleyin bence . kart bile yaptırırsınız arkadaşlarınıza hem de yaşlı kesim bu olayı anlayamayacağı için kafa karıştırmamış olursunuz. daha eğlenceli bile olabilir :)
Nisanda evlendim ekimde hamile kaldım Haziran da doğurdum 40 ıncı haftadaNasıl Nisan'da evlenip yazın doğurdunuz? Hamile kaldığınız için mi kaçtınız?
NOT= Sanırım çocuk sonraki sene olmuş. Bence düğünü unutun, garip olur bu saatten sonra. Ama gelinlikle fotoğraf çekimi yaptırabilir veya nikah tazeleyebilirsiniz.
Çok tartışmalar çıktı ama malesef böyle biri olduklarını bilmiyorduk saflığımıza geldi ve inandık2 yıllık evli, çocuklu bir kadınsınız. Düğün yapmak tuhaf kaçmaz mı sizce de? Aileniz niye ağırlığını koymadı zamanında? Düğün yapacağız, okutacağız diye birçok konuda sözler verilmiş madem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?