Birikti içimdeki gelinlik hasreti

Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu

Bosanin bir daha evlenin, benim diyeceğim en mantikli sonuç bu:)
Bir iş arkadaşimin duğun gubu deli gibi yagmur yağmiş,fotoğraf çekimini de istemediği kapali bir alanda cekmek zorunda kalmislar, hem son anda yer değiştirmek hem zamansizlik düğün telasi falan... Kiz nefret etmiş fotoğraflarindan
Beş yillik evliyken ayni gelinlikle bu sefer çok sevdiği fotoğrafçi bir arkadaşina çektirdi resimleri, oldukça mutlu oldu
Yani düğünden ziyade boyle birsey yapabilirsiniz bence

Sünnet töreni gibi millet 1 yil once kestirip sonra düğün yapıyor ama gelin ve damat için ne kadar mantıklı tartışılır hayır madem bu kadar gelinlik istiyordun kocaya niye kaçtın onu anlamadim

Bende onun için ikna etmeye çalışayım bakalım nasip oda olmazsa bilemiyorum artık

Bence o iş geçmiş bir defa. Zaten ilk başta iptal edilmesinin de mantıklı bir gerekçesi varmış. Dediğim gibi bu saatten sonra düğün zor sana. Olsa bile ilk evleniyormuşsun gibi olmaz. Ne sen o heyecanı duyarsın, ne davetliler. Ya seni kırmak, hevesini kırmak istemem ama üstüne bir de laf söz eder, dalga geçerler. Üstüne de bir sürü masraf. Okuma olayına gelince, okulunu bitirip evlenmen en mantıklısıydı. Evlat edinirmiş gibi başkası tarafından okutulmak bence hoş değil zaten. Neyse olan olmuş. Bence sen (ki senin durumunla ilgili değil, herkese aynı tavsiyeyi veririm) düğünle dernekle uğraşacağına uzak durmaya bak. Yemeğini falan da birlikte yeme. Neden mecbur olasın. Senin artık kendi evin var.

Anneanne vefat edince ne olmuş ki hani eğlenceli bişey olmayabilirdi belki ama gelinlikle nikah olurdu. Kötü olmuş ya birde bebek var yani 6 ay olmuş nasıl düğün olacak ki bence esin kabul ederse kızının doğum gününde gelinlik giy o şekilde fotoğraf cektirin kizinda olur bazı fotograflarda falan sonra da kızının doğum gününü kutlsrsiniz ailece o şekilde olabilir

Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu

Canim benim, dürûst insan olsalardi, kocanda dahil, verdikleri sôzü tutup bunca zaman beklemezlerdi. Bu saatten sonra inanma, yapmazlar

Bence bu saatten sonra düğün çok abes olur. alay konusu olursunuz.
Ayrıca evliliğinizin çok problemli olduğunu hissettim. bir kaç ay sonra boşanıyorum diye başlık açacak gibisiniz..

Var 6 aylık kızım

Bu saatten sonra düğün sacma geldi bana. cocuk da var. esine de sacma gelmistir belki. masraftan ziyade yapamazdım. tuhaf olurdu. düğün cok da gerekli birsey de degil ki toplanip oynuyorsun yani. amac aslinda duyuru. zaten herkes evli olduğunu biliyordur. senin icinde kalmis o ayri da babanin evine gidecek ya da bir durum yok. boşa huzursuzluk.

Ama arkadaşların dedigi gibi bir fotoğrafcida cekim yaparsınız :) onu kabul etmeli esin bence.

cok enteresan bı bakıs acısına sahıpsınız
bukadar dugun ve gelınlık ıstıyorduysanız neden kactınız
aılenızın rızasıyla nasıl kacılıyor
2-3 kez dugun yapanlar aynı kısıyle mı evlenınce yapıyor ?
nıkahta nıye gelınlık gıymedınız ?

beyaz guzel uzun bı elbıse gıyın alın kızınızı kucagınıza bı resım cektırın en sevdıgınız akraba es dosta yemek duzenleyın olsun bıtsın

Yahu çocuk olsun yaparız nedir. Onlar bunu dediler hadi sen nasıl inandın. Sizin oralarda çok sık olur mu bu mesela. Evlenirsin, evlenirken düğün yaparsın, sonra çocuk olur. Önce evlilik, sonra çocuk, sonra düğün zaten olmaz. Her durumda garipsenir.

babanın evine gidince değerin bilinecekse eşin gelip seni alıp düğün yapacaksa ailende arkanda duruyorsa hiç durma git.
ama eşinin gelip seni almama gibi bir ihtimali varsa gitme, düzenini bozma, yine en çök sen üzülürsün, bu sefer kocanın yanına boynu bükük yenilgiyi kabul edip dönersin.

Kimin çocuğu
Anlamadım
Hamile miydin kaçtığında

Babanin evine git ama onlar seni almazlar geri oradan haberin olsun
Bir de iki senelik evlisin zaten dugun mu kalmis ya boyle gereksiz hevesler etmeyin kiralayin madem bir gelinlik foto cektirin olsun bitsin ne anlami var dugunun bu saatten sonra

katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…