- 8 Ağustos 2015
- 247
- 110
- 103
- Konu Sahibi kelebegnomru
-
Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktuDüğüne deymiyomusum drmissinya, sen kaçarak kendi değerini kendin belirlemişsin.
Bu saatten sonra düğün yapmak cok komik olur..
Lütfen hiçbir genç kız kaçmasın!
Biraz degirinizi bilip, ağır olun yahu
Bende onun için ikna etmeye çalışayım bakalım nasip oda olmazsa bilemiyorum artıkBosanin bir daha evlenin, benim diyeceğim en mantikli sonuç bu:)
Bir iş arkadaşimin duğun gubu deli gibi yagmur yağmiş,fotoğraf çekimini de istemediği kapali bir alanda cekmek zorunda kalmislar, hem son anda yer değiştirmek hem zamansizlik düğün telasi falan... Kiz nefret etmiş fotoğraflarindan
Beş yillik evliyken ayni gelinlikle bu sefer çok sevdiği fotoğrafçi bir arkadaşina çektirdi resimleri, oldukça mutlu oldu
Yani düğünden ziyade boyle birsey yapabilirsiniz bence
Bence o iş geçmiş bir defa. Zaten ilk başta iptal edilmesinin de mantıklı bir gerekçesi varmış. Dediğim gibi bu saatten sonra düğün zor sana. Olsa bile ilk evleniyormuşsun gibi olmaz. Ne sen o heyecanı duyarsın, ne davetliler. Ya seni kırmak, hevesini kırmak istemem ama üstüne bir de laf söz eder, dalga geçerler. Üstüne de bir sürü masraf. Okuma olayına gelince, okulunu bitirip evlenmen en mantıklısıydı. Evlat edinirmiş gibi başkası tarafından okutulmak bence hoş değil zaten. Neyse olan olmuş. Bence sen (ki senin durumunla ilgili değil, herkese aynı tavsiyeyi veririm) düğünle dernekle uğraşacağına uzak durmaya bak. Yemeğini falan da birlikte yeme. Neden mecbur olasın. Senin artık kendi evin var.Aynı apartmandayz bir değiliz akşam yemekleri mecbur bir yiyoruz düğün olacaktı eşimin anneannesi vefat edince kaldı kışında yapmayz dediler yazın olsun çocukla bişey olmaz dediler yine yapmadılar ev aldılar açıkcası beni kandırdılar ve açıktan okuyorum okulumun parasını babam gönderdi kaynpederm yeminler etmişti okutcam etcem diyerek
Çocuğun varken mi düğün yapmayı düşünüyorsun. Yavrucum, biraz aklını başına al. Sen hala düğün dernek düşüneceğine, kendinin ve çocuğunun geleceğini nasıl garantiye alırsın onu düşün.Var 6 aylık kızım
Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu
Var 6 aylık kızım
Yahu çocuk olsun yaparız nedir. Onlar bunu dediler hadi sen nasıl inandın. Sizin oralarda çok sık olur mu bu mesela. Evlenirsin, evlenirken düğün yaparsın, sonra çocuk olur. Önce evlilik, sonra çocuk, sonra düğün zaten olmaz. Her durumda garipsenir.Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu
Aynı apartmandayz bir değiliz akşam yemekleri mecbur bir yiyoruz düğün olacaktı eşimin anneannesi vefat edince kaldı kışında yapmayz dediler yazın olsun çocukla bişey olmaz dediler yine yapmadılar ev aldılar açıkcası beni kandırdılar ve açıktan okuyorum okulumun parasını babam gönderdi kaynpederm yeminler etmişti okutcam etcem diyerek
Bende onun için ikna etmeye çalışayım bakalım nasip oda olmazsa bilemiyorum artık
katılıyorumBosanin bir daha evlenin, benim diyeceğim en mantikli sonuç bu:)
Bir iş arkadaşimin duğun gubu deli gibi yagmur yağmiş,fotoğraf çekimini de istemediği kapali bir alanda cekmek zorunda kalmislar, hem son anda yer değiştirmek hem zamansizlik düğün telasi falan... Kiz nefret etmiş fotoğraflarindan
Beş yillik evliyken ayni gelinlikle bu sefer çok sevdiği fotoğrafçi bir arkadaşina çektirdi resimleri, oldukça mutlu oldu
Yani düğünden ziyade boyle birsey yapabilirsiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?