- 18 Ağustos 2016
- 5.245
- 21.900
- 348
- Konu Sahibi kelebegnomru
-
Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu
Çok ısrar ettm evimizde yaşayalım karışmasınlar diye ama malesef kaynanam sağolsun kocamı iyi doldurmasını biliyor mecbur kalıyorum yukarda yemeye ondan sadecw salata yapar geçerim istemediğim bişey sonuçta. birde okul konusu derken üni okuyorum ben onun harçlarından bahsetmek istemiştim bununda sözü verilmişti üstelik zamanında ayrı ev istiyorum demiştim yalancı dediler sonradan uydurdun dediler iki ay yanlarında tuttular sonradan kiracılarını çıkartıp alt kata yerleştirdiler kahvaltıya bile yukardaydım artık onu zorla aşağıda yapcaz diye konuşmalar sıklaşınca aşagıda yedik bakalım bu seferki nezaman olurBence o iş geçmiş bir defa. Zaten ilk başta iptal edilmesinin de mantıklı bir gerekçesi varmış. Dediğim gibi bu saatten sonra düğün zor sana. Olsa bile ilk evleniyormuşsun gibi olmaz. Ne sen o heyecanı duyarsın, ne davetliler. Ya seni kırmak, hevesini kırmak istemem ama üstüne bir de laf söz eder, dalga geçerler. Üstüne de bir sürü masraf. Okuma olayına gelince, okulunu bitirip evlenmen en mantıklısıydı. Evlat edinirmiş gibi başkası tarafından okutulmak bence hoş değil zaten. Neyse olan olmuş. Bence sen (ki senin durumunla ilgili değil, herkese aynı tavsiyeyi veririm) düğünle dernekle uğraşacağına uzak durmaya bak. Yemeğini falan da birlikte yeme. Neden mecbur olasın. Senin artık kendi evin var.
EvetResmi nikahiniz var dimi?
Bizim evliliğimz kaçarak oldu ama kaçma denmez aile rızasıyla oldu düğün yapılacak dendi bileziklerimi bile 1 sene sonra aldım düğünm olmadı ve nisanda 2 yıllık evli olacagım babam yapcaz düğünü ne olursa olsun diyor eşimin tarafı yapmayıx diye laf çeviriyor ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak çok istiyorum düğünmün olmasını eşimde yanaşmıyor ne yapcam bilmiyorum ben bu eve iş görmeye kaynpedr kaynanaya bağlı yaşamaya gelmedim yuva aile kurmaya geldim ama yaşadığıma bak.. düğüne layık bi insan değilmişim demekkibu konu yüzünden ve birçok konu yüzünden ipin ucuna geldik düğünm olmazsa babamn evine gidecegim değerimi anlasn diye yanlış mı düşünüyorum yardımcı olun fırsat buldukça yazacagm
Düğün olmazda gelinlik giyip fotoğraf olur aslındaBizim evliliğimz kaçarak oldu ama kaçma denmez aile rızasıyla oldu düğün yapılacak dendi bileziklerimi bile 1 sene sonra aldım düğünm olmadı ve nisanda 2 yıllık evli olacagım babam yapcaz düğünü ne olursa olsun diyor eşimin tarafı yapmayıx diye laf çeviriyor ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak çok istiyorum düğünmün olmasını eşimde yanaşmıyor ne yapcam bilmiyorum ben bu eve iş görmeye kaynpedr kaynanaya bağlı yaşamaya gelmedim yuva aile kurmaya geldim ama yaşadığıma bak.. düğüne layık bi insan değilmişim demekkibu konu yüzünden ve birçok konu yüzünden ipin ucuna geldik düğünm olmazsa babamn evine gidecegim değerimi anlasn diye yanlış mı düşünüyorum yardımcı olun fırsat buldukça yazacagm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?