Birikti içimdeki gelinlik hasreti

2 seneden sonra düğün yapmak biraz saçma olur ama bir gelinlik giyip fotoğraf çekimi yapabilirsin içinde kalmasın bu özel bir şey

Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu

Çocuk olduktan sonra ne dugunu, buna inandiniz mi cidden?
Düğün kısmı gecmis artik gercekci olun biraz. Kimse iki yıllık evli cocuklu bir çiftin düğününü normal gormez. Ben çok gülerim boule bir davetiye gelse açıkçası
Gelinlik giymekse hevesiniz bir tanıdıktan fln gelinlik ayarlayip stüdyo çekimi yapın hem giymiş olursunuz

Yaşı küçük koNu sahibinin ben ce icinde kalmis,ama olmaKi kimsede gelmez ki zaten evlisiniz

Keske kaçmasay din
Madem kaçtın,aileler de sonra rıza verdi ne diye beklemedin,ailen düğün ozaman neden istemedi?

Düğünün amacı yardımlaşma dır ,ve ese dosta evlendiğini duyurmaktır
Bunları biliyor zaten herkes ,

Sen şöyle yapmalısın bir gelinlik giy kuaföre git,süslen dis çekime git,
Sonrada birkaç yakinin eğlenmeye git
Al sana düğün ,simdi herkes boyle yapıyor nikahtan gidiyor

Benim de hic bir seyim olmadi sizi cok iyi anliyorum ama dugun suan gercekten cok absurd kacar. 2. 3. Kez evlenen yuva kurmuyor mu? Tabii ki yapar dugun, niye bunu tuhaf gordunuz bilmem ama siz yuvayi kurali 2 yil gecmis bebek olmus daha bu neyin dugunu?

Elestirmek icin soylemiyorum nolur yanlis anlamayin kendim de ayni durumdayim. Istesem simdi en iddialisini yaparlar ama bence cok komik. Bu yuzden asla istemem. Ne diycez yani icimizde kalmasin diye yaptik mi diycez? Zamaninda olmadiktan sonra ne anlami var ki?
Oldu o zaman benim 5. Yasgunum de kutlanmamis, 30a merdiven dayadim ama gelin bunun da partisini yapalim.

Belliki icinizde kalmis hakli olarak ama cok sacma yeniden dugun fikri.esinizle mutluysaniz cocugunizda saglikliysa gerisini sallayin daha zor durumda olan insanlar var yani

Merhabalar düğün olayını bence daha fazla düşünerek kendinizi hırpalamayın berşey zamanında güzel bu bir gerçek maalesef. Kızımızın 1ci yaşgününde güzel bi doğum günü partisi tarzında bir organize yapıp orda da dilediğiniz uzun beyaz bir elbise giyerek güzelce aile fotoğraflarınızı çektirebilirsiniz. Evlilik yıldönümünüzdede şık biyerde sevdiğiniz dostlarınkzla yemek yersiniz dilediğiniz gibi hazırlanıp. Bu saatten sonra düğünü falan geçin eşimle çocuğuma nasıl mutlu olabilirim ona odaklanan canınızı sıkmayın.

Beni kırmadan fikirlerde bulunan bayanlar ablalar vs herkese tşk ediyorum bianlık bişey birikimle oldu bu olay bencede baya gereksiz olabilir resim çekimi doğumgünü kutlaması gibi şeyler yapabilirim gerçek şu ki kaynpeder kaynana olsun sınırımı koyacagm ortada büyük bir söz vardı yapmadılar her genç kızın bir hayalidir bu nasıl inandık bilemiyorum herksi kendimiz gibi gördüğümüzden sanırsam...

Çok ısrar ettm evimizde yaşayalım karışmasınlar diye ama malesef kaynanam sağolsun kocamı iyi doldurmasını biliyor mecbur kalıyorum yukarda yemeye ondan sadecw salata yapar geçerim istemediğim bişey sonuçta. birde okul konusu derken üni okuyorum ben onun harçlarından bahsetmek istemiştim bununda sözü verilmişti üstelik zamanında ayrı ev istiyorum demiştim yalancı dediler sonradan uydurdun dediler iki ay yanlarında tuttular sonradan kiracılarını çıkartıp alt kata yerleştirdiler kahvaltıya bile yukardaydım artık onu zorla aşağıda yapcaz diye konuşmalar sıklaşınca aşagıda yedik bakalım bu seferki nezaman olur

Evlilik yildonumunuzde aileleriniz ve yakin arkadaslarinizla muzikli eglenceli bir yere gidip yemek yiyebilir, dans edebilirsiniz. ayrica gelinlik giyip foto cekimi de yaptirabilirsiniz ama 2 yillik evli ve cocuklu bir ciftin bildigimiz dugun yapmasi komik olur, kimse de gelmez, oyle bir dugune ben katilmam sahsen.

Cnm yerinde olsam soyle yapardim madem icinde kaldi e cocugunda var e 2 yilda gecmis dugun yapsan inan tadi olmaz hic de duymadim 2yil sonra dugun yapani ama sen kirala gelinligini ,cekin dis cekim mis gibi fotolarini ,git bi otele gelinliginle bi ozelin olsun.. ertesi gunde cik tatiline balayi gibi daha ne olsun.gerceklesmeyen sadece bi salonda oynamak olucak ki zaten gercekten abes olur bu fikrimi bi dusun derim

Henüz 18 yaşındasınız, bebeğiniz olmuş, okul bitmemiş, kayınvalide kayınpeder bir aradasınız, kaçarak evlenmişsiniz....

Bence bırakın gelinliği, düğünü filan, yapılabilecek en güzel şey okuyup iş bulmanız kendinizi ezdirmeseniz, çocugunuza güzel bir rol model olmanızdır.
Ama daha siz çocuksunuz maalesef.

Son düzenleme:
Boyle saçma şey duymadım.2 yillik evlilik, 6 aylik bebekle dugun mu yapilir? hani ne bileyim balayi icimde kaldi, dis mekan cekimi icimde kaldi desen bir haftasonu kacamagi yap derim de koca düğün yapilir mi bu saatten sonra? pes valla!

İki yıl aradan sonra düğün abes kaçar geleni bile zor bulursunuz. Bence elinizdekiyle yetinmeyi bilin. İlerde evladınıza içinizde kalan düğünü yaparsınız.

Çocuk olsun düğün yaparız demişler ve siz buna inanmışsınız. Erkek olsaydı düğünden kastı sünnetti sanırım.

Düğün olmazda gelinlik giyip fotoğraf olur aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…