- Konu Sahibi kelebegnomru
-
ahh bu icte kalanlar keskebir aea gelinlik giyim dus cekim felan yapsaydinizBizim evliliğimz kaçarak oldu ama kaçma denmez aile rızasıyla oldu düğün yapılacak dendi bileziklerimi bile 1 sene sonra aldım düğünm olmadı ve nisanda 2 yıllık evli olacagım babam yapcaz düğünü ne olursa olsun diyor eşimin tarafı yapmayıx diye laf çeviriyor ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak çok istiyorum düğünmün olmasını eşimde yanaşmıyor ne yapcam bilmiyorum ben bu eve iş görmeye kaynpedr kaynanaya bağlı yaşamaya gelmedim yuva aile kurmaya geldim ama yaşadığıma bak.. düğüne layık bi insan değilmişim demekkibu konu yüzünden ve birçok konu yüzünden ipin ucuna geldik düğünm olmazsa babamn evine gidecegim değerimi anlasn diye yanlış mı düşünüyorum yardımcı olun fırsat buldukça yazacagm
Cidden içim buruldu bu yazdığına , ciddi ciddi inanmışsın çocuk olduktan sonra düğün yapacaklarına belli... yaşın da küçücükmüş... kaçma oldu ama aile rızasıyla bölümünü anlamadım. sen daha parmak kadar çocukmuşsun zaten inanmana şaşmadım ama annen baban demedi mi hiç olur mu öyle şey diye?Beni kırmadan fikirlerde bulunan bayanlar ablalar vs herkese tşk ediyorum bianlık bişey birikimle oldu bu olay bencede baya gereksiz olabilir resim çekimi doğumgünü kutlaması gibi şeyler yapabilirim gerçek şu ki kaynpeder kaynana olsun sınırımı koyacagm ortada büyük bir söz vardı yapmadılar her genç kızın bir hayalidir bu nasıl inandık bilemiyorum herksi kendimiz gibi gördüğümüzden sanırsam...
Bence senin gelinlikten düğünden daha önemli dertlerin var gibi gözüküyorBizim evliliğimz kaçarak oldu ama kaçma denmez aile rızasıyla oldu düğün yapılacak dendi bileziklerimi bile 1 sene sonra aldım düğünm olmadı ve nisanda 2 yıllık evli olacagım babam yapcaz düğünü ne olursa olsun diyor eşimin tarafı yapmayıx diye laf çeviriyor ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak çok istiyorum düğünmün olmasını eşimde yanaşmıyor ne yapcam bilmiyorum ben bu eve iş görmeye kaynpedr kaynanaya bağlı yaşamaya gelmedim yuva aile kurmaya geldim ama yaşadığıma bak.. düğüne layık bi insan değilmişim demekkibu konu yüzünden ve birçok konu yüzünden ipin ucuna geldik düğünm olmazsa babamn evine gidecegim değerimi anlasn diye yanlış mı düşünüyorum yardımcı olun fırsat buldukça yazacagm
kIZInızın 1.yaş gününde cafe tarzı bir yerde küçük bir kutlama yapabilirsiniz siz gelinlik eşinizde damatlık giyebilir kızınızada beyaz elbise giydirebilirsiniz dans edersiniz,fotoğrafçı ile anlaşıp resim çektirebilirsiniz madem içinizde kaldı böyle birşey yapın düğün gibi olur.
canım benim atı alan üsküdarı geçmiş . bu saatten sonra düğün istemek saçma olmuş .Bizim evliliğimz kaçarak oldu ama kaçma denmez aile rızasıyla oldu düğün yapılacak dendi bileziklerimi bile 1 sene sonra aldım düğünm olmadı ve nisanda 2 yıllık evli olacagım babam yapcaz düğünü ne olursa olsun diyor eşimin tarafı yapmayıx diye laf çeviriyor ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak çok istiyorum düğünmün olmasını eşimde yanaşmıyor ne yapcam bilmiyorum ben bu eve iş görmeye kaynpedr kaynanaya bağlı yaşamaya gelmedim yuva aile kurmaya geldim ama yaşadığıma bak.. düğüne layık bi insan değilmişim demekkibu konu yüzünden ve birçok konu yüzünden ipin ucuna geldik düğünm olmazsa babamn evine gidecegim değerimi anlasn diye yanlış mı düşünüyorum yardımcı olun fırsat buldukça yazacagm
bak bu olur .ama kendisi daha yeni evli. çocuğu var mı ki . oğlu olacak mı kadının. ya kızı olursa .Ben bir köyde oturuyorum yeni evlendiğimde burda bir kadın vardı kaçarak evlenmek zorunda kalmış ve düğün yapamamışlar kadının içinde ukde kalmış oğlunun sünnetinde gelinlik giydi hiç kimse abes karşılamadi tek sıkıntı oğlunun sunneti sünnet gibi değil annesinin düğünü gibi oldu. Bence yapabilirsiniz ama eşinizin de istemesi lazım yoksa pek mümkün göremedim.
Varmış 6 aylık kızı bende yukarıda öneride bulundum kızının 1.yaş gününde kutlama yapın gelinlik,damatlık giyin kızınız da beyaz elbise giysin,fotograf çektirin diye,pastada kesebilirler hem düğün hem doğum günü olur.bak bu olur .ama kendisi daha yeni evli. çocuğu var mı ki . oğlu olacak mı kadının. ya kızı olursa .
evet olabilir ama yazık yani . herşey vaktinde güzel neden bu kızlar böyle yapıyor da sonra pişman oluyorlar.Varmış 6 aylık kızı bende yukarıda öneride bulundum kızının 1.yaş gününde kutlama yapın gelinlik,damatlık giyin kızınız da beyaz elbise giysin,fotograf çektirin diye,pastada kesebilirler hem düğün hem doğum günü olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?