- 20 Aralık 2013
- 3.104
- 1.638
- 133
- Konu Sahibi kelebegnomru
-
Dugun sacma zaten calgi tutup oynamasan da olur parti gibi birsey bu milleti eglendirmek gereksiz .Birde iki yil gecmis aradan delirdimi bunlar der insanlar.Var 6 aylık kızım
Ben de bu fikri cok begendim canim. Cok makul. Boyle bir sey yap.babanız kabul etmeyecekti kızını ben okutucam lafını. ne mübasebet . benim babama dense bu laf çok kızardı. ben de okurken kimseyi evlenmek için düşünmedim. yani düğün zaten yeni başlangıç heyecanıyla güzeldir. şimdi zorla yaptırınca size aynı duyguyu vermeyecek ki. sizin istediğiniz belki de en başa dönmek . böyle arkadaşlar arası ufak bir organizasyon düzenleyin bence . kart bile yaptırırsınız arkadaşlarınıza hem de yaşlı kesim bu olayı anlayamayacağı için kafa karıştırmamış olursunuz. daha eğlenceli bile olabilir :)
niye mecbur bir yeniliyor yemekler? madem dugub istiyordun dugunu yapip oyle evlenseydin iki sene sonra dugun istemek sacmaAynı apartmandayz bir değiliz akşam yemekleri mecbur bir yiyoruz düğün olacaktı eşimin anneannesi vefat edince kaldı kışında yapmayz dediler yazın olsun çocukla bişey olmaz dediler yine yapmadılar ev aldılar açıkcası beni kandırdılar ve açıktan okuyorum okulumun parasını babam gönderdi kaynpederm yeminler etmişti okutcam etcem diyerek
cocuktan sonra dugun mu olur allah askinaAma yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu
Ama yapacaklarının sözünü vermişlerdi ne olduda değiştiler onu anlamıyorum çocuk olsun yaparz diyip geçiştirip yapmadılar herkes burda biliyordu sonradan yapacağımızı garipsencek bişey yoktu
ikinci kez evlenip, gelinlik giyenleri hakir gormenizi esefle kiniyorum.ikinci üçüncü kez evlenenler düğün yapıyor bziim yapmamız mı acayip kalacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?