Allah’ın cezasıSen niye kocana biriktirdiğin parayı gösteriyorsun ki? Çeksin alsın diye mi? Erkeklik ne alaka? Adam paranın kendisinin olduğunu düşünüyor zaten, öyle bir alır ki, almış da zaten.
Ne yapayım sizceHerzaman para konusunda tavrı böyleyse yapacak birsey yok ,boşuna ne sinirinizi yıpratın ne de huzurunuzu kaçırın..Umarım orta yolu bulursunuz eşinizle
Hiçbir değerin yok Nilu bunu kabullen artık. Kendin çalışıp kendin kazanacaksın.60000 yapmıştım açgöz birisi 1 dolara da tenezzül eder ya sinirden ölüyorum şuan
Niye birlikteyim söyleyeyim mi?2 çocuğum var 6 yıldır o çocuklar için ayrılamıyorumMecburiyetten birlikte olmayın o zaman. Çıkar için evlenirsen karşındaki de salak değil. Şuan size çok sinir oldum. Ne gibi mecburiyetin vardı. Ülkede kalabilmek için mi. Ülkede kalıp adam üzerinden hem ekmeğimi yerim hem dişlerimi yaptirieim isim bitince çıkarım bitince ayrılırım. Çok küçük hesaplar bunlar. Bence adam iyi yapmış. Salak değil ya anliyordur kendisinin kullanıldığını
Allah’ın cezası ailesiyle yaşıyorum onlar da herşeye maydanoz olurlar izin vermezlerHiçbir değerin yok Nilu bunu kabullen artık. Kendin çalışıp kendin kazanacaksın.
Benim dişlerde boşluk var gülüşüm de güzel değilMecburiyetten onunla birlikteyseniz, adama da sizin mecburiyetten dişlerinizi yaptırmak zorunda değil, ayrıca dişleriniz ne kadar bozuk bilmiyorum ama ön iki dişim ayrıktı ve çok rahatsız ediyordu, tel ya da kaplama dedi bir kaç doktor, daha sonra dolgu denilen şeyi araştırdım, tel ve kaplama 30 40 bin TL civarındayken ön iki dişime dolgu yaparak 3 bin TL ye birleştirttim, herhangi bir sorun da yaşamıyorum yaklaşık 1 yıldır.
Zaten bunu biliyorum değer veren biri böyle olmuyor köpeğe böyle yapmazlar o bana yapıyorHiçbir değerin yok Nilu bunu kabullen artık. Kendin çalışıp kendin kazanacaksın.
Bugün hepsini harcar ya da bişeyler yapar ALLAH onu mahvetsinBirdaha lafını edersen bütün parayı sana vereceğim diyerek adamın ekmeğine yağ sürmüşsün.Yaptirmak istediğin işlem ne kadar tutuyor bilmem ama,iste kocandan parasını.
Yine gelip döküldülerDesene gene gidip eltini döveceksin
Ben o parayı nasıl biriktirmiştim iterek kakarak toplamıştım şimdi gücüme gidiyor ki ben meğer onun için toplayıbmışımadamın adamlığını böyle sorgulamana gerek yok ki senin kocan insan bile sayılmaz adam seni öldüresiye dönüyor sen diş parasını aldı diye ağlıyorsun offf nilu şu insan kırıntısını bırakıp gelemedin
Eş değil zaten düşman düşmanÇalışın
Kendi paranızla yapın
Eş bile olsa kimseden kimseye fayda yok
Azeri bahtsızı Moskova’da yaşayan bir zavallıNerelisin, nerde yasiyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?