Biriktirdiğim paranın sonu

Sen niye kocana biriktirdiğin parayı gösteriyorsun ki? Çeksin alsın diye mi? Erkeklik ne alaka? Adam paranın kendisinin olduğunu düşünüyor zaten, öyle bir alır ki, almış da zaten.
Allah’ın cezası

Madem mecburiyetten birliktesiniz o da bunun farkındadır.
Duygularınız karşılıklıdır.
Neden şaşırdınız ki?

Mecburiyetten birlikte olmayın o zaman. Çıkar için evlenirsen karşındaki de salak değil. Şuan size çok sinir oldum. Ne gibi mecburiyetin vardı. Ülkede kalabilmek için mi. Ülkede kalıp adam üzerinden hem ekmeğimi yerim hem dişlerimi yaptirieim isim bitince çıkarım bitince ayrılırım. Çok küçük hesaplar bunlar. Bence adam iyi yapmış. Salak değil ya anliyordur kendisinin kullanıldığını

Niye birlikteyim söyleyeyim mi?2 çocuğum var 6 yıldır o çocuklar için ayrılamıyorum

Benim dişlerde boşluk var gülüşüm de güzel değil

Birdaha lafını edersen bütün parayı sana vereceğim diyerek adamın ekmeğine yağ sürmüşsün.Yaptirmak istediğin işlem ne kadar tutuyor bilmem ama,iste kocandan parasını.

Hiçbir değerin yok Nilu bunu kabullen artık. Kendin çalışıp kendin kazanacaksın.
Zaten bunu biliyorum değer veren biri böyle olmuyor köpeğe böyle yapmazlar o bana yapıyor

Birdaha lafını edersen bütün parayı sana vereceğim diyerek adamın ekmeğine yağ sürmüşsün.Yaptirmak istediğin işlem ne kadar tutuyor bilmem ama,iste kocandan parasını.
Bugün hepsini harcar ya da bişeyler yapar ALLAH onu mahvetsin

adamın adamlığını böyle sorgulamana gerek yok ki senin kocan insan bile sayılmaz adam seni öldüresiye dönüyor sen diş parasını aldı diye ağlıyorsun offf nilu şu insan kırıntısını bırakıp gelemedin

Ben o parayı nasıl biriktirmiştim iterek kakarak toplamıştım şimdi gücüme gidiyor ki ben meğer onun için toplayıbmışım

Çalışın
Kendi paranızla yapın
Eş bile olsa kimseden kimseye fayda yok

Keşke paraları gizlice biriktirseydiniz ve evde saklasaydınız. O zaman bu kadar laf etmezdi. 500 lira biriktirdiyseniz 200 lira biriktirdim deseydiniz keşke. Eğer paraları zorla almadıyda, çalmadıysa siz niye eline verdiniz paraları anlamadım. Huyunu biliyorsunuzdur koşunur durur o.

Bundan sonra para biriktirecekseniz 5 liralık bir şey gerekirse ev ya da çocuklar için 5 yerine 7-8 diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…