Biriktirdiğim paranın sonu

Ablacım ne beddua ettin ne beddua ettin be. Bu kadar rahatsızsan boşa adamı. Arkasından her türlü küfür, hakareti et. Sonra dişini yaptırtmıyor diye adam olmasın. Sen kendi çıkarların için evli kalmaya devam ediyorsun madem, adam da bunun farkındadır. Çıkar evliliğinde adam niye senin dişini yaptırsın, ona ne?
Ayrıca biriktirdiğin parayla kocanı tehdit etmen nasıl bir saçmalık? Bi daha bana laf edersen bütün paramı ama veririm ne demek ya
Şaka gibisiniz gerçekten. Hayretler içerisinde okuyorum

girmez işe falan biz para biriktir ülkene ailene dön dedik o para biriktirip diş yaptırma derdinde
ilişkilerinin normali bu olmuş
Bi de erkek olmadığını bir kez daha ispatladı demez mi? İnsan olduğu tartışılır herifin erkekliği kusur kaldıydı.

Sizinle evliyse ve calismiyorsunuz iki cocuk var evet dişinizi yaptirmak zorunda bu adam. Nasil zorunda olmuyormuş?

Cikar evliligi olacak tabi ki eski konularinda agir dayak yemişti konu sahibi, dayak yenilen yerde aşk icin duracak degil ya insan...
Keşke dayagini, hakaretlerini de çekmeseniz konu sahibi, sanki kocaniz cok normal gibi parayi almasina sasirmaniz ayri bir olay.

Allahın cezası ana babası da karga gibi tepemde
Dua et tepenizdeler, onlar olmasa o kocan ekmek vermez sana, yine şimdi onların zoru ile oluyor bi şeyler. Adam diş parana kadar göz dikiyor sen hala kaynana kayınbaba pisliği karıştırıyorsun.

Dua et tepenizdeler, onlar olmasa o kocan ekmek vermez sana, yine şimdi onların zoru ile oluyor bi şeyler. Adam diş parana kadar göz dikiyor sen hala kaynana kayınbaba pisliği karıştırıyorsun.
Doğru hiç o açıdan bakmamıştım. Bu adam değer vermiyor aldatıyor bile olabilir.

Yani bir daha “paramı cebimden almışsın”lafını edersen al da paranı başına çal

Eğer tepemde olmasalardı gider kendime bir iş bulurdum

Gerçekten inandın mı parayı almayacağına?
Nilu suç sende.
Adam sana kaç kere ispatladı zaten insan olmadığını. Hala daha saçma sapan blöfler yapıyorsun ve adam blöfü yemeyince de beddua ediyorsun

Nilu biraz frene mi bassan acaba? Kocanin sinirlenince neler yaptigini biliyoruz. Gidecek yerin de yok o zaman biraz sakin mi olsan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…