- 28 Ocak 2021
- 1.486
- 3.696
- 83
- 37
girmez işe falan biz para biriktir ülkene ailene dön dedik o para biriktirip diş yaptırma derdindeHemen bir işe girin kimseye muhtaç olmayın.
Allahın cezası ana babası da karga gibi tepemdeHemen bir işe girin kimseye muhtaç olmayın.
Bi de erkek olmadığını bir kez daha ispatladı demez mi? İnsan olduğu tartışılır herifin erkekliği kusur kaldıydı.girmez işe falan biz para biriktir ülkene ailene dön dedik o para biriktirip diş yaptırma derdinde
ilişkilerinin normali bu olmuş
Allahın cezası ana babası da karga gibi tepemde
Dua et tepenizdeler, onlar olmasa o kocan ekmek vermez sana, yine şimdi onların zoru ile oluyor bi şeyler. Adam diş parana kadar göz dikiyor sen hala kaynana kayınbaba pisliği karıştırıyorsun.Allahın cezası ana babası da karga gibi tepemde
Doğru hiç o açıdan bakmamıştım. Bu adam değer vermiyor aldatıyor bile olabilir.Dua et tepenizdeler, onlar olmasa o kocan ekmek vermez sana, yine şimdi onların zoru ile oluyor bi şeyler. Adam diş parana kadar göz dikiyor sen hala kaynana kayınbaba pisliği karıştırıyorsun.
Yani bir daha “paramı cebimden almışsın”lafını edersen al da paranı başına çalAblacım ne beddua ettin ne beddua ettin be. Bu kadar rahatsızsan boşa adamı. Arkasından her türlü küfür, hakareti et. Sonra dişini yaptırtmıyor diye adam olmasın. Sen kendi çıkarların için evli kalmaya devam ediyorsun madem, adam da bunun farkındadır. Çıkar evliliğinde adam niye senin dişini yaptırsın, ona ne?
Ayrıca biriktirdiğin parayla kocanı tehdit etmen nasıl bir saçmalık? Bi daha bana laf edersen bütün paramı ama veririm ne demek ya
Şaka gibisiniz gerçekten. Hayretler içerisinde okuyorum
Siz dalga geçinNilu nickine baktım hâlâ renginde grileşmemişsin. Büyük başarı tebrik ediyorum seni
Dalga geçmek için söylemedim. Gerçekten kendini frenlemene sevindim.Siz dalga geçin
Bugün bir kez daha gözümden düştüDoğru hiç o açıdan bakmamıştım. Bu adam değer vermiyor aldatıyor bile olabilir.
Nasıl oluyor o ?Dalga geçmek için söylemedim. Gerçekten kendini frenlemene sevindim.
Eğer tepemde olmasalardı gider kendime bir iş bulurdumDua et tepenizdeler, onlar olmasa o kocan ekmek vermez sana, yine şimdi onların zoru ile oluyor bi şeyler. Adam diş parana kadar göz dikiyor sen hala kaynana kayınbaba pisliği karıştırıyorsun.
Selam hepinize arkadaşlar.direk mevzuya geçmek istiyorum şöyle ki ben dişlerimi düzleştirmek istiyordum şöyle bir hayalim vardı ve böyle bir karara vardım ki para biriktireyim ve diş teli taktırayım.kocam denilen herifle konuştum ve her haftada 2000 Rus rublu alacağımı söyledim bu da birşey söylemedi ama hep başıma kakır hep kakır ben de ona şöyle diyordum ki eğer bir kere bile söylersen paraların hepsini sana geri vereceğim gece geldi yine söyledi:sen yine benden para almışsın.sinirlenip paraların hepsini geri verdim ona.60000rus parası biriktirmişdim,ben onu sınıyordum aslında ne bileydim erkek olmadığını.sabah oldu baktım paraların hiç biri yok almış.aradım onu :senin gram erkekliğin olduğunu düşünüyordum ama o da yokmuş,senin burnundan fitil fitil gelsin “ya şuan sinirden ağlıyorum ne yapsam
Kocan da alırdı bütün paranı elinden.Eğer tepemde olmasalardı gider kendime bir iş bulurdum
Gri olunca ne oluyor tam olarak kb bilmediğim için sordum.Nilu nickine baktım hâlâ renginde grileşmemişsin. Büyük başarı tebrik ediyorum seni
Banlanmış oluyor. Üzgün ibaresi ve gri bir nicke bürünüyor profil.Gri olunca ne oluyor tam olarak kb bilmediğim için sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?