O zaman ayrılEş değil zaten düşman düşman
Burnundan fitil fitil gelsin inşaAllahKeşke paraları gizlice biriktirseydiniz ve evde saklasaydınız. O zaman bu kadar laf etmezdi. 500 lira biriktirdiyseniz 200 lira biriktirdim deseydiniz keşke. Eğer paraları zorla almadıyda, çalmadıysa siz niye eline verdiniz paraları anlamadım. Huyunu biliyorsunuzdur koşunur durur o.
Bundan sonra para biriktirecekseniz 5 liralık bir şey gerekirse ev ya da çocuklar için 5 yerine 7-8 diyin.
Esinde Azeri mi Rus mu?Azeri bahtsızı Moskova’da yaşayan bir zavallı
Azeri itiEsinde Azeri mi Rus mu?
Azeri erkeklerini bilmirsen? Keşke ortaya koymasaydin parayı, olan oldu artık, bı daha sefere verme paraniAzeri iti
Canını Çeçenden paranı Azeriden koruyacaksın denirdi doğruymuş demekAzeri iti
Gitti paralarCanını Çeçenden paranı Azeriden koruyacaksın denirdi doğruymuş demek
Sen niye adama tüm paramı sana veririm dedin ki en başta? Tehdit desen değil yaniGitti paralar
Ne kadar başıma kakar diyeSen niye adama tüm paramı sana veririm dedin ki en başta? Tehdit desen değil yani
vermeseydin sordu diye niye çıkarıp verdinBen o parayı nasıl biriktirmiştim iterek kakarak toplamıştım şimdi gücüme gidiyor ki ben meğer onun için toplayıbmışım
ver diye kakmış işte adama resmen parayı vermek için seçenek sunmuşsunNe kadar başıma kakar diye
Ooo bu kaçıncı ispatlayışıErkek olmadığını isbatladi
Burnundan gelsinver diye kakmış işte adama resmen parayı vermek için seçenek sunmuşsun
Bunu da ıspatladıvermeseydin sordu diye niye çıkarıp verdin
bak diyorum senin kocan zaten adam değil sen niye adamlığını parayla falan sorguladın adam seni kitledi dövdü eltin geldi kurtardı sen hala adam mıymış bi bakayım diyosun yaaa
adam değil senin kocan bak artık sorgulama
Bıktım artık verdim ve onu sınıyordum adam olmadığını yine kanıtladıvermeseydin sordu diye niye çıkarıp verdin
bak diyorum senin kocan zaten adam değil sen niye adamlığını parayla falan sorguladın adam seni kitledi dövdü eltin geldi kurtardı sen hala adam mıymış bi bakayım diyosun yaaa
adam değil senin kocan bak artık sorgulama
Kaç yıllık evlisiniz?Öyle mi diyorsunuz
Boşuna geçen 6 yılKaç yıllık evlisiniz?
Hemen bir işe girin kimseye muhtaç olmayın.Boşuna geçen 6 yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?