Birileri bana da akıl versin:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ya evli bi erkek 2günde bir niye ailesinin yanına gider:( bide kız kardeşi var abisini benden çok kıskanıo 2günde bir akşamalrı bende anlayış sıfır gece 12ye kadar oturuyor ne iş yapabiliyorum ne başka bişey ölü gibi ertesi gün işe gidiyorum eşimede bişey diyemiyorum yanlış anlar diye ama tahmüllüm edemiyorum:(

Son düzenleyen: Moderatör:
yeni mi evlisiniz canım
böyle şeyler evliliğin ilk yıllarında malesef çok yaşanıyor

[Evliliğin ilk zamanlarında oluyor böyle şeyler...
Ama kız kardeşi sürekli sizde ise bu yanlış...
Eşinle konuşmaya çalış bence...

yeni evliyiz :( sinirim bozluyor sürekli annesine gitmesine bana söylememsine hep kız kardeşinden öğreniyorum yada tlf bakarak:(
kız kardeşi bide eşimi görünce benle konuşmları bile değişiyor :/ buna nasıl çözüm bulucağım

bence işini yap güzelim nasıl lıstırısan öyle gider sunju yapayımde sen işini yap onlarda 2 kardeş otursunlar zaten bir süre sonra işi var diye gelmez

bencede nasıl alıştırısan öyle gider şimdiden yüz verirsen sonra tepene çıkarlar canım bunlar böyleler

kız kardeşi gönül işlerine kapılınca abisini unutur...şaka bir yana eşinizin size söylemeden gitmesi tuhaf geldi bana açıkcası....işlerinizi ayarlayıp belli zamanlarda birlikte gitmeniz gerekir ya da ailesini görmek isterse size haber verir uğrar ve vakitlice eve gelir...konuşun eşinizle...anlatmazsanız ilerde birşey olur, sizin başınıza kabak patlar...kardeşi eşinizi görünce size karşı davranışlarında ne gibi bir değişiklik oluyor ve kaç yaşında?

eşine neden evlendiğinizi sor bence?
madem böyle bir hayat yaşayacakmış evlenmeseymiş?
babaları mı yok ? ondan mı kızkardeşe bu ilgi?

eşinizle beraber gidip şu kızkardeşi varlığınıza alıştırmayı deneyin. sık sık gidilmesine bir çözüm bulamıyorum ama.

Bencede eşinle tatlı bir dille konuşmalısın, kaedeşinin sizin evinizde hergün ne işi var, eşin rahatsız olmuyor mu bu durumdan, eşine sizinde bir özeliniz olduğunu, ona daha yakın olmak istediğini, mesela dizine yatıp tv izlemek istediğini veya ilişkiye girmek istediğini ama kardeşi varken rahat edemediğini anlatÇok üzgünüm çoook

eşimin ailesi 2 sokak ötemizde otruyorlar.bazen diyorum akşam biyere gitmyim diye başıma dikiyor kızı :D biraz paranoykatırda..

kız kardeşi gönül işlerine kapılınca abisini unutur...şaka bir yana eşinizin size söylemeden gitmesi tuhaf geldi bana açıkcası....işlerinizi ayarlayıp belli zamanlarda birlikte gitmeniz gerekir ya da ailesini görmek isterse size haber verir uğrar ve vakitlice eve gelir...konuşun eşinizle...anlatmazsanız ilerde birşey olur, sizin başınıza kabak patlar...kardeşi eşinizi görünce size karşı davranışlarında ne gibi bir değişiklik oluyor ve kaç yaşında?

ukalalılk yapamya çalşıyor iş yapmaya başlıyor abisini görünce 18 yaşında bide kendisiyle beni kıyaslıyor:)

Bir bakima normal aslinda, abisini kiskanmis olabilir...fakat yinede sizleri rahatsiz edecek boyuta gelmemesi lazim, bunuda esin ayarlayacak...:delphin:

Benim erkek kardesimde beni ilk zamanlar esimden kiskanirdi, esim bunu anlar ve hep onunla iyi iletisim kurmaya calisirdi, simdi enistesini cok sever ve sayar...a.s

Is esine düsüyor burda bence....esinle konusmalisin ve dengeyi korumasini söylemelisin:delphin:

ya bu insanlar ne kadar anlayışsız oldu artık aklım almıyo.
canımsen tavrını koycaksın eşinede rahatsızlığını anlatcaksın.başka türlü çözülmez bu olay.
arkadaşım evlendiği günün ertesi akşamı eşinin dedesiyle ninesi evlerini görmeye geliyolar gece 11 buçukta:1ninca:
sanki hayatlarında ev görmemişler gibi.insanlar evleneli bir gün olmuş daha evlerine alışmaya çalışıolar belki yalnız kalmak istiyolar-tatlicadiarzu-
ya benmi yanlış düşünüyorum yoksa insanlarmı çok düşüncesizfisfisfis

Bencede eşinle tatlı bir dille konuşmalısın, kaedeşinin sizin evinizde hergün ne işi var, eşin rahatsız olmuyor mu bu durumdan, eşine sizinde bir özeliniz olduğunu, ona daha yakın olmak istediğini, mesela dizine yatıp tv izlemek istediğini veya ilişkiye girmek istediğini ama kardeşi varken rahat edemediğini anlatÇok üzgünüm çoook

eşim gece 12de çıkıor işten :ecrin_bebek: yanında esniyorum yorgunum diyorum banyoya gircem şurayı topalyım diyorum kalkıyım gidiyim yok oturuo müzik dinlio sanırım bunda ev kzıı ve sosyal hayatı olmmaasının bğyğk etkisi var ben ona çare olucak kişi değilimmirmirmirmir

iki sokak ötede oturuyorsa eşinin ailesi, belki işten gelirken falan uğramıştır kapıdan.
kardeşi içinse dah ayaşı küçükmüş zaten. bu yaşlarda abiye hayranlık normaldir, ilerde geçer.
size geldiği zamanda sizin işinizden gücünüzden olmanıza gerek yok ki. siz bakın işinize, uykunuz gelince de söyleyin sabah iş var diye geçip yatın.

QUOTE=whiterose;5203822]ya bu insanlar ne kadar anlayışsız oldu artık aklım almıyo.
canımsen tavrını koycaksın eşinede rahatsızlığını anlatcaksın.başka türlü çözülmez bu olay.
arkadaşım evlendiği günün ertesi akşamı eşinin dedesiyle ninesi evlerini görmeye geliyolar gece 11 buçukta:1ninca:
sanki hayatlarında ev görmemişler gibi.insanlar evleneli bir gün olmuş daha evlerine alışmaya çalışıolar belki yalnız kalmak istiyolar-tatlicadiarzu-
ya benmi yanlış düşünüyorum yoksa insanlarmı çok düşüncesizfisfisfis
[/QUOTE]

canım benim aynısını bende yaşadım düğünün ertesi gün ninesi dedesi yetmedi 2. gün kardeşi annesii geldi oturmaya :kızgın: eşimide anlıyorum gelemsinler diyor sürekli oraya gidio :(

yenı evlendık dıyorsun ılk zamanlarda olur boyle seyler
kardesı olsun aılesı olsun elbettekı sana gelıp gıdıcekler sız onlara gıdıp gelıceksınız ama herseyınde bır yerı ve zamanı vardır
yenı evlıyız dıyorsun esınle basbasa kalıp zaman gecırmek ıstersın eee buda sızın hakkınız
bunun ıcın arkadasım esınle konus derım
ıcınden gecenlerı soyle,senınle basbasa kalmak ıstıyorum basbasa yemek yemek ıstıyorum uzanıp senınle tv ızlmek ıstıyorum gbı bırcok sey soyleyebılırsın
bazı erkekler cevresınde olup bıtenlerı hıc anlayamıyor cunku ılla anlatmak gerekıyor tek tek

tabikide gelip gitcekelr ama bi sınırı olmalı:/

canım takma kafana bizde kaynımla bir ay arayla evlendik bende çalışıyorum akşam işten geliyorum bunlar pat yukarı bize çıkıyorlar ertesi akşam yine yemekte hep bizdeler ben şunu yaptım getirdim birlikte yiyelim ama nedense hiç yardım yok yemeği bıraıyo mutfağa eltim içeri geçip oturuyo ben sofra kur kaldır çay demle bir sürü iş zaten yorgun oluyorum bigün dayanamayıp sledim eşime başta iki tabaktan ne olcak dedi sonra güzelce konuştuk anlattım yalnız kalmak istiyorum rahat rahat kucağına yatıp tv izlemek istiyorum dedim anladı sağolsun hee şimdimi bu aralar gelmiyolar fazla şimdi işe başlayacak elti belki anlar beni diyorum ama yine bulur bi yolunu çıkarlar bize zora gelmez pek:oklava:

Back
X