- 2 Eylül 2009
- 259
- 73
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
-
hepsi bi yana söylemek istedimNeden kimse yok yanımda ya bu kadar derdi olan insan var ama herkes güçlü görünmek için rol yapıyor
Karşılıklı sorunlarımızı konuşup dertleşebileceğimiz en dibe vurup sonra küçük küçük Adımlar atarak birbirimize akıl verip sorunlarımızı aşmaya çalışacağımız arkadaşlarımız yok mu bizim. Ben ve benim gibi asosyaller yalnızlığa hep mahkum mu kalmalıyız. Koskoca net ortamı duyun sesimi yahu. Bende kanlı canlı arkadaş istiyorum konuşmak için. Yani bir psikoloğa anlattığım düşüncelerimi bi arkadaşa anlatabilmek istiyorum en azından düşüncelerinin deli saçması olmayıp gayet insani duygular olduğunu anlayabilmek için etkili olur biriyle yüz yüze konuşabilmek. Ya gelin psikologlara para yatırıp durmayalım. Asosyaller buluşalım ben İstanbul dayım varsa görüşmek isteyen bakırköy meydanda buluşalım mı. O kadar forumlarda herkesin derdi var ancak gerçek hayatta herkes nede güçlü.
Yaşınız kaç. Neden asosyal olduğunuzu düşünüyorsunuz? Hiç mi yakın arkadaşınız yok?Teşekkür ederim neresinden başladım bilmiyorum ki yüz yüze konuşabileceğim biri olsa daha iyi olur sankim
Teşekkür ederim neresinden başladım bilmiyorum ki yüz yüze konuşabileceğim biri olsa daha iyi olur sankim
Yakın arkadaşım yok arkadaş var amaYaşınız kaç. Neden asosyal olduğunuzu düşünüyorsunuz? Hiç mi yakın arkadaşınız yok?
Teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ancak buluşma gibi bişi olursa yeterince tanışmadan gitmem temkinli davranacağım saolunHaklısın üzülmekte ama arkadaş olmanın yolu bu değil.Bence buradan biriyle buluşmaya falan kalkma.Mutlaka burada bir sürü iyi insan var biliyorum fakat sana denk gelir mi buluştuğunda orasını bilemem.Konunu okuyunca söylemeden geçemedim,dikkatli ol.Hergün kaç tane erkek üye,fake konu çıkıyor burdan çünkü.
Rica ederim.Burada bugüne kadar bir çok olaya şahit olduk.Daha geçenlerde iki üye kavga ediyordu.Yanlış hatırlamıyorsam eğer özel mesajla konuşmuşlar,sonra sosyal medya hesaplarını vermişler birbirlerine sanırım,bir tanesi ben erkeğim mi demiş sonradan öyle bir muhabbet döndü burda.O ona sen erkeksin dedi,diğeri hayır ben değil sen erkeksin dedi kavga ettiler bir konuda.Bizde anlayamadık hangisi erkek hangisi kadın.Yani diyeceğim o ki karşıda ki insanı ne kadar konuşsanızda sanal ortamdan tanıyamazsınız.Size kadınmış gibi görümce,elti muhabbeti yapar ikna etmek için buluşmaya,anlayamazsınız erkek olduğunu falan yani herşey olabilir çok dikkatli olmanızı öneririm.Ne yazık ki ortalık manyak dolu çünkü.Burda ne fake konulara denk geldik.İşi gücü yokmuş gibi ne senaryolar,hikayeler yazan,saatlerce insanları kandıran tipler çıkıyor hergün.Ve ben böyle insanlardan ciddi anlamda korkuyorum.Böyle ruh sağlığı bozuk kişilerden herşey beklenir.Teşekkür ederim beni düşündüğünüz için ancak buluşma gibi bişi olursa yeterince tanışmadan gitmem temkinli davranacağım saolun
özeldem mesaj yazıyorum cevaplarsanız sevinirimRica ederim.Burada bugüne kadar bir çok olaya şahit olduk.Daha geçenlerde iki üye kavga ediyordu.Yanlış hatırlamıyorsam eğer özel mesajla konuşmuşlar,sonra sosyal medya hesaplarını vermişler birbirlerine sanırım,bir tanesi ben erkeğim mi demiş sonradan öyle bir muhabbet döndü burda.O ona sen erkeksin dedi,diğeri hayır ben değil sen erkeksin dedi kavga ettiler bir konuda.Bizde anlayamadık hangisi erkek hangisi kadın.Yani diyeceğim o ki karşıda ki insanı ne kadar konuşsanızda sanal ortamdan tanıyamazsınız.Size kadınmış gibi görümce,elti muhabbeti yapar ikna etmek için buluşmaya,anlayamazsınız erkek olduğunu falan yani herşey olabilir çok dikkatli olmanızı öneririm.Ne yazık ki ortalık manyak dolu çünkü.Burda ne fake konulara denk geldik.İşi gücü yokmuş gibi ne senaryolar,hikayeler yazan,saatlerce insanları kandıran tipler çıkıyor hergün.Ve ben böyle insanlardan ciddi anlamda korkuyorum.Böyle ruh sağlığı bozuk kişiliklerden herşey beklenir.
kendinizi duygularınızı çok güzel ifade edebilmişsiniz. benim sorunum bu işte sizin gibi konuşup anlatamıyorum problemimi.Hah tam ben !
Dertler derya olmuş ben de bir sandal misali
Aslinda inanin kimse dışarıdan göründügü gibi değil öyle olsa ben kendimden bilirdim en başta
Kimseyle konuşmak,görüşmek istemiyorum reel hayatıma dair.
Sanala gömdüm kendimi yazıyorum, çiziyorum,rahatliyorum
Ah nefret ve kin doluyum bu siralar
Unutmamak gibi bir hastalığım var acilardan beslendiğim konusunda kendimden şüphe etmeye başladım
O bu değilde duvarlarla konuşuyorum artık biliyor musun ?
Rezil olma kaygım yok artık agzima ne gelirse (küfür hariç ) incitmekten asla imtina etmiyorum
Şükrediyorum bazen ve deli saçmasi şeyler okuyup,film izleyip, hayatın akışına kizimin mis gibi kokusuna sariliyorum
Geriye dönüp bakmak istemiyorum ama bakarken buluyorum hep kendimi !
Saçma insanlara tahammül sinirim sıfır seviyesine indi istiyorum ki hep sussunlar lakin nafile
Kaçmak istiyorum dermanim yok !
Delirmek istiyorum ona da imkanım yok !
Susmak istiyorum çenem düşük !
Konuşmak istiyorum bu sefer ağzımdan alev fiskiriyor !
Hayat işte deyip geçiyorum artık ....
Çok mu şey istiyorum diye kendimi yokladigimda gayet makul beklentiler içinde olduğumu anlayıp parmak salliyorum sağa sola
S... gidin diyesim var bana böyle dalli güllü akıl vermeye çalışanlara
Akıl akıl değil bildiğin ben çektim sen de çek ne var bunda minvalinde
Cozumsuzluk yani kısaca başa gelen çekilir hesabı
Şuan bunları yazarken kendimden sogudum boeeeeh !
Biri beni yere yatırıp saç baş yolsun yaaa
Kendimi ikna edebilsem ilk isim blog açmak olacakkendinizi duygularınızı çok güzel ifade edebilmişsiniz. benim sorunum bu işte sizin gibi konuşup anlatamıyorum problemimi.
bence başarabilirsiniz çok keyifli bir muhabbet şekliniz varKendimi ikna edebilsem ilk isim blog açmak olacak
Bütün sorunlu olan kadınları toplayıp yardiracam böyle
Cat cut kemik sesleri gelecek
Duyar miyiz acaba ? :)
Cok sagolasinbence başarabilirsiniz çok keyifli bir muhabbet şekliniz var
Cok sagolasin
Ama su muhabbeti çevirsem sağda solda aha karı kafayı yedi derler adım gibi eminim
O sebeble buraya sardim
Deli deselerde umurumda olmuyor
Benden nefret edenler varsa çağrıda bulunuyorum gelsinler
Böyle en savunmasız zamanlarimdayim,dovsunler beni
Saçımi yolsunlar
Ellerini bellerine koyup cemkirsinler felan
Kader ortağım benim ya o senin datlulugunHehehe bence çok tatlısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?