Birileri benide önemsesin

Kendinize bir günlük açın ya da sohbet sayfası gün gün yazışalım üyelerle. Herkedin derdi var ve bazen kuyruğu dik tutacağız diye içimize atmaktan hasta oluyoruz.

Ama o kadar da dünyada manyak türedi ki kimse kimseye inanmıyor. Belki sizinle Bakırköy meydanda buluşup güveninizi kazanıp sizi evime davet edip size ikram ettiğim çayla sizi bayıltacağım, sonrası manyaklık dereceme kalmış.
İnsan kaç yıllık arkadaşını, komşusunu tanımıyor kaldı ki buradan tanınsın.

Ama misal ben buradan yaklaşık 1 sene sabah akşam yazıştığım 3 üyeyle tanıştım yüz yüze. 1 senenin sonunda da olsa acaba bıyıklı Osman abi çıkarlar mı diye açık alan buluşmasımda bile tırstım.

Yani bence çok dikkat etmelisiniz.

İlla yuzyuze sohbet edelim ısrari bana tuhaf geldi
Niye hic tanimadiklari biriyle bulussunlar sohbet etsin ki burdaki herkes biz.
Yogun issizlikden iste bunlar.
İs bulun calisin.

Ben ihanet ve ayrilik yasamistim cok dibe vurmustum cevremdeki canli kanli arkadaslarim basta evet benle ah vah ettiler ama sonra ic dokmelerimde gozler kacmaya basladi hakliydilar ayni seyler sonucta benim icim yaniyor ama onlar icin cumleler ayni ve sıkıcı gelmeye basladi neyseki kk da o donem ben gibi ihanete ugramis ayrilik yasamis arkadaslar bi konuda tesadufen konustuk ayri topic actik aklimiza ne geliyorsa yazdik kizlar bugun icim acidi dedim bazen diger gun resmine baktim fena oldum dedim ama ordakiler beni anladilar ben de onlarin yazdiklarini hicbirimiz digerini kinamadik bosver yeaaaa ne takiyosunnnn unut gitsinnn gibi turevi nasihatler yazmadik zaten etkisiz oldugunu biliyorduk tek caresi zamandi zamanla gecirdik ve evet o topicteki herkes su an mutlu ve unuttu :) yani demem o ki yabanci insanlarla degil sana senin gibi damdan dusenler lazim.

Canim sen yeni insanlarla tanışırsan yeni takıntılar ekleneceğini aklına getiriyor musun?

Bunu sordum çünkü sende önceki halimi birçok ortak yanini göruyorum, ben de yeni insanlar tanimaya çok hevesliyimdir aslinda, ama çok tecrube ettim; hep hayalkirikligi oldu. Şimdilerde kendimi frenliyorum o konuda
Senin yaşin daha genc herhalde, sen de yasayabilirsin bu tecrubeleri

Ben 26 yaşındayım işimde var eşimde var ama özgüvenim yok insan kendini kötü hissederken en acısada ne eşi ne annesi yardım edemiyor. Çok zaman dilime geliyor anne ben neden böyleyim neden mutlu olmayı başaramıyorum neden babam Başkalarına bizden çok önem veriyor neden küçüklüğümde bana acımasız lakaplar tahtınız bak şimdi kendine acıyan küçük bi çocuk gibiyim diye ancak annem tüm bunları duysa kahrolur üzülür elinden bir şey gelmez ki bana yardım edebilsin her şeye herkese yabancılaştım

Netten arkadas olmaya falan karsiyim ben
Çoğu kişide sizin gibi düşünüyor çözümü yanlış yerde arıyorum yine ama bunaldım artık be anlasanıza. Bende isterim yakınında ki birileri ile dertleşebileyim ama yok ki. Yani belki de var ama cesaret edemem konuşmaya. Kızgınım çok. Çocukluğumu yaşayamama. Geçmişime takılıp önüme bakamama. Bu kadar hassas ve alıngan olmama. Düşündükçe beyin kimyamın bozulmasına be canım kime anlatayım derdimi kime gideyim

Beni yanlis anladiniz ben fizyolojik saglik acisindan karsiyim. Kimin ne oldugu belli olmuyor bu devirde.
Sosyal bir ortamdan arkadaşlık tercihin olsun bence

Benim arkadaşlarım var Canım hem uzakta hem yakınımda ama ben dert anlatamıyorum yapım mı bu nedir bilmiyorum arkadaşları geç aileme bile çok net anlatamıyorum ancak iyi dinlerim çözüm üretirim falan...arkadaşlar böyle şeyleri paylaşmak için biliyorum ama yok bu konuda ketumum çok ısrar edilirse bir iki çıtlatırım o kadar...gören de beni Mutlu güçlü zanneder...

bazen insan çok yakın bir arkadaşı olsa bile yüzyüze olduğu için derdini anlatamıyor burda kimse kimsenin yüzünü
görmediği için rahatça açılabilirsiniz

Ağlarım şimdi ama ne arkadaş var anlayacak ne başka biri .okullar tatilse eger bütün gün evdeyim.patlayacagim sıkıntıdan. Asosyalin dibiyim

Yakın arkadaşım yok arkadaş var ama
Onlarada oturup zaaflarımdan bahsetmek istemem ben eşime bile anlatmak istememem ki bak ben asosyalim takıntılarım var diyemem
Bi insanla yuzyuze oldugunda da bi muddet sonra kisitli anlatiyor olacaksin farkinda misin? Forum bu yuzden var kimlikler desifre olmadan herkes istedigini soyleyebiliyor

Kimse kimseye güvenmiyor artık böyle bahsettiğin dostluklar çooook uzun yıllara dayanıyo gerçek dost arama çünkü yok dost diye bişey yok BENCE NACİZHANE FİKRİM ben kk daki arkadaşlarımla yetiniyorum ve bana ailem yetiyo zorlama bütür arkadaşlıklar bir çizgiden sonra menfaat ve çıkardan ibaret oluyo zarar görüyosun istesendeee istemesendeee

Kk dan yuzyuze tanıştığım şuan canım ciğerim ailemi ben onun ailesini hatta sülalesini tanıdığım dostum var.
Kkdan tansitik nisan annesiyiz ikimizde (bu üyelik yeni arkadaşlar kkda yeni değilim bi sure ara vrnce mail vs sifrler unutuldu gitti)
Ayrıca tek tanıdığım insan değil bu bahsettiğim arkadasım onun dışında 30. Tane dha var yüz yüze gorustugum
5 seneden bahsediyorsn bu arada a

Ben reel hayatımda kimseye en özel sıkıntılarımı anlatacak kadar güvenmiyorum. Anneme dahi anlatmam iyi günümde hatırlatır diye. Hele arkadaşlar, onlar da acını bi zaman sonra yüzüne vurur. Kimseye güvenmiyorum.
O yüzden çatlayacağım yakında...

bende öyle, kimseye anlatmak istemiyorum dediğiniz gibi iyi gününde annesi bile yüzüne vuruyor sorunlu bir insan muamelesi yiyorsunuz hiç beklemediğiniz bir anda, o yüzden sanal arkadaş arayışına girdim sanırım. çünkü düşündükçe düşüncelerimin anormal olduğunu düşünmeye başladım bu seferde ve normal mi anormal mi diye biriyle konuşup test etmek istedim sanırım kendimi ancak artık inancım yok benimde buradan birileri çıkar görüşürüm gibisinden birde bu dediğimin biraz cesaret istediğini netten biriyle tanışmanın pek yararlı olmayacağını düşünmeye başladım gelen yorumlardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…