- 12 Eylül 2007
- 7.588
- 15.234
- 498
- Konu Sahibi gul_perisi
-
Çoğu kişide sizin gibi düşünüyor çözümü yanlış yerde arıyorum yine ama bunaldım artık be anlasanıza. Bende isterim yakınında ki birileri ile dertleşebileyim ama yok ki. Yani belki de var ama cesaret edemem konuşmaya. Kızgınım çok. Çocukluğumu yaşayamama. Geçmişime takılıp önüme bakamama. Bu kadar hassas ve alıngan olmama. Düşündükçe beyin kimyamın bozulmasına be canım kime anlatayım derdimi kime gideyimNetten arkadas olmaya falan karsiyim ben
Ben varim aka istanbulli degilim..Yahu neden güvenilmesin. Vardır birileri çok sıkılan bunalan destek isteyen konuşmaya ihtiyacı olan bence.
Çoğu kişide sizin gibi düşünüyor çözümü yanlış yerde arıyorum yine ama bunaldım artık be anlasanıza. Bende isterim yakınında ki birileri ile dertleşebileyim ama yok ki. Yani belki de var ama cesaret edemem konuşmaya. Kızgınım çok. Çocukluğumu yaşayamama. Geçmişime takılıp önüme bakamama. Bu kadar hassas ve alıngan olmama. Düşündükçe beyin kimyamın bozulmasına be canım kime anlatayım derdimi kime gideyim
Bi insanla yuzyuze oldugunda da bi muddet sonra kisitli anlatiyor olacaksin farkinda misin? Forum bu yuzden var kimlikler desifre olmadan herkes istedigini soyleyebiliyorYakın arkadaşım yok arkadaş var ama
Onlarada oturup zaaflarımdan bahsetmek istemem ben eşime bile anlatmak istememem ki bak ben asosyalim takıntılarım var diyemem
Yakın arkadaşım yok arkadaş var ama
Onlarada oturup zaaflarımdan bahsetmek istemem ben eşime bile anlatmak istememem ki bak ben asosyalim takıntılarım var diyemem[/QUO
Esiniz sizin hayat arkadasiniz. Aranizda gizli sakli olmasin
Kimse kimseye güvenmiyor artık böyle bahsettiğin dostluklar çooook uzun yıllara dayanıyo gerçek dost arama çünkü yok dost diye bişey yok BENCE NACİZHANE FİKRİM ben kk daki arkadaşlarımla yetiniyorum ve bana ailem yetiyo zorlama bütür arkadaşlıklar bir çizgiden sonra menfaat ve çıkardan ibaret oluyo zarar görüyosun istesendeee istemesendeeeNeden kimse yok yanımda ya bu kadar derdi olan insan var ama herkes güçlü görünmek için rol yapıyor
Karşılıklı sorunlarımızı konuşup dertleşebileceğimiz en dibe vurup sonra küçük küçük Adımlar atarak birbirimize akıl verip sorunlarımızı aşmaya çalışacağımız arkadaşlarımız yok mu bizim. Ben ve benim gibi asosyaller yalnızlığa hep mahkum mu kalmalıyız. Koskoca net ortamı duyun sesimi yahu. Bende kanlı canlı arkadaş istiyorum konuşmak için. Yani bir psikoloğa anlattığım düşüncelerimi bi arkadaşa anlatabilmek istiyorum en azından düşüncelerinin deli saçması olmayıp gayet insani duygular olduğunu anlayabilmek için etkili olur biriyle yüz yüze konuşabilmek. Ya gelin psikologlara para yatırıp durmayalım. Asosyaller buluşalım ben İstanbul dayım varsa görüşmek isteyen bakırköy meydanda buluşalım mı. O kadar forumlarda herkesin derdi var ancak gerçek hayatta herkes nede güçlü.
bende öyle, kimseye anlatmak istemiyorum dediğiniz gibi iyi gününde annesi bile yüzüne vuruyor sorunlu bir insan muamelesi yiyorsunuz hiç beklemediğiniz bir anda, o yüzden sanal arkadaş arayışına girdim sanırım. çünkü düşündükçe düşüncelerimin anormal olduğunu düşünmeye başladım bu seferde ve normal mi anormal mi diye biriyle konuşup test etmek istedim sanırım kendimi ancak artık inancım yok benimde buradan birileri çıkar görüşürüm gibisinden birde bu dediğimin biraz cesaret istediğini netten biriyle tanışmanın pek yararlı olmayacağını düşünmeye başladım gelen yorumlardan sonraBen reel hayatımda kimseye en özel sıkıntılarımı anlatacak kadar güvenmiyorum. Anneme dahi anlatmam iyi günümde hatırlatır diye. Hele arkadaşlar, onlar da acını bi zaman sonra yüzüne vurur. Kimseye güvenmiyorum.
O yüzden çatlayacağım yakında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?