birileri de bana geç değil diyebilir mi?

ISIL ISIL

Guru
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2011
185
139
303
Merhaba kızlar. 27 yaşındayım 23 yaşımdan beri çalışıyorum. Ama geçen 4.5 yıla baktığımda kendime kattığım hiç bir şey yok gibi geliyor. Küçük bir şehirdeyim. Bir yanım uzmanlık çalış diyor ki sınavla uzmanlık da ve zor bi sınav. İstediğim gibi büyük bir şehir kazanmak için istifa etmeliyim galiba ona korkuyorum. Ama böyle de yerimde sayıyorum gibi. Bi de bir geç kalmışlık hissi var. Özel hayatım deseniz bir sürü hayal kırıklığı. Yani aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce geç mi yeni başlangıçlar için?

Gerçekten inanıp karar verirseniz neden géç olsun ki. Bence yapabileceklerinizi düşünün tartın ve ilerleyin. Geç olsun güç olmasın hayat felsefeniz olabilir mesela.

küçük yerde kendine dair düşūncelerin bile kūçūk sığ geç olmuş gibi gelir aslında hiçbirşey için geç değildir
biri hastahanede hademe pozisyonundan tıp fakültesi aynı hastahaneye doktor olabiliyor yeterki iste

Uzmanlık dediğiniz tıp galiba

Neden geç olsun

Insanlar çoluk çocuk kazanıyor

Yalnızken çalışmak da daha kolay otur daha fazla çalış kazan

hiç ama hiççç geç değil. en güzel yaşlar; bilinçlisin ve yapabilirsin ne ama ne istiyorsan.

Çok tatlısınız. Teşekkür ederim. İstifa etmeden yapabilir miyim bilmiyorum istifadan da korkuyorum ya olmazsayı düşünüp. Ama bi 4 yıl sonra da aynı yerde olmak istemiyorum. Galiba ihtiyacım olan biraz cesaret.

Önce istifa etmeden çalış alacağın puanı gör ama iyi çalış

Sonra puanın hedefine yakın ise istifa eder bir daha çalışırsın
Yılda bir kez olan bi sınavım var. Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses de yeterince çalışırsan istifa etmeden de yaparsın sen diyor. Tabi o ses ne kadar güvenilir bilemiyorum=)

Yılda bir kez olan bi sınavım var. Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses de yeterince çalışırsan istifa etmeden de yaparsın sen diyor. Tabi o ses ne kadar güvenilir bilemiyorum=)
Kendinize inanmakla başlayın önce
İçinizdeki ses inanmaya başlamış bile:)

Ne güzel bir sözmüş not ettim bi kenara. Tam da beni anlatıyor. Benim de kaygım o işte. Bir türlü dünkü beni aşamıyorum burada. Aynı hastalar aynı işlemler. Yeni mezun olduğumda ne yapabiliyorsam hala aynısını yapabiliyorum.

O sınava her sene girip daha iyi yer kazanmaya çalışan insanlar gördüm

Bu bir süreç her sene tecrübe artıyor sınav tarzına yatkınlıkları artıyor puanlar artıyor

Mülakat gelmeden girin hemen

Evet kızlar sayenizde motive oldum başlıyorum çalışmaya. Peki istifaya ne diyorsunuz. İstifa edip her şeyimle çalışmalı mıyım sınava yoksa akşamları iş dönüşü çalışarak mı devam etmeliyim sizce?

İşle sınav birarada zor oluyor ama onu da söyleyeyim. Ben çalışmak zorundaydım. Çalışmak zorunda değilseniz ve yeterince motiveyseniz, sınava herşeyinizle bağlanın derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…