Merhaba kızlar. 27 yaşındayım 23 yaşımdan beri çalışıyorum. Ama geçen 4.5 yıla baktığımda kendime kattığım hiç bir şey yok gibi geliyor. Küçük bir şehirdeyim. Bir yanım uzmanlık çalış diyor ki sınavla uzmanlık da ve zor bi sınav. İstediğim gibi büyük bir şehir kazanmak için istifa etmeliyim galiba ona korkuyorum. Ama böyle de yerimde sayıyorum gibi. Bi de bir geç kalmışlık hissi var. Özel hayatım deseniz bir sürü hayal kırıklığı. Yani aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce geç mi yeni başlangıçlar için?
Yılda bir kez olan bi sınavım var. Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses de yeterince çalışırsan istifa etmeden de yaparsın sen diyor. Tabi o ses ne kadar güvenilir bilemiyorum=)Önce istifa etmeden çalış alacağın puanı gör ama iyi çalış
Sonra puanın hedefine yakın ise istifa eder bir daha çalışırsın
Kendinize inanmakla başlayın önceYılda bir kez olan bi sınavım var. Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses de yeterince çalışırsan istifa etmeden de yaparsın sen diyor. Tabi o ses ne kadar güvenilir bilemiyorum=)
Ne güzel bir sözmüş not ettim bi kenara. Tam da beni anlatıyor. Benim de kaygım o işte. Bir türlü dünkü beni aşamıyorum burada. Aynı hastalar aynı işlemler. Yeni mezun olduğumda ne yapabiliyorsam hala aynısını yapabiliyorum.Kızılderililerin çok sevdiğim bir atasözü var; "Önemli olan; Başkalarından üstün olman değil, Asıl önemli olan, Dünkü halinden üstün olmandır."
Yapabileceğine inanıyorsan sakın durma, hiç korkma. Yerinde saymak kadar kötüsü olamaz :)
Yılda bir kez olan bi sınavım var. Bir yıl daha kaybetmek istemiyorum ama içimden bir ses de yeterince çalışırsan istifa etmeden de yaparsın sen diyor. Tabi o ses ne kadar güvenilir bilemiyorum=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?