Evet oldu aslında geçen sene klinikleri bitirdim ama temele başlayamadım hiç. Gün içinde bakamam sanmıyorum baya yoğun çalışıyorum. Dershaneye kaydım da var ödenmiş bir şekilde benim teşrif etmemi bekliyor bi kaç yıldır=)Aynı calısıyoruz desene :) günlük hasta sayın nasıl aralıklı mı geliyorlar ? Önceden dusa dair çalışman oldu mu .aksamları evde konu calısıp gündüz aralarda soru çözsen.dus dershanesine gidebilme durumun var mı haftasonu
Aslında cok iyi durumdasın dershaneye basla derim ben.tempo konusunda cok yardımcı oluyorlar .hadi inşşallah birlikte yaparız :)Evet oldu aslında geçen sene klinikleri bitirdim ama temele başlayamadım hiç. Gün içinde bakamam sanmıyorum baya yoğun çalışıyorum. Dershaneye kaydım da var ödenmiş bir şekilde benim teşrif etmemi bekliyor bi kaç yıldır=)
İnşallah. Iki yıldır bende kötü bi huy oldu. Çalışmaya başlıyorum ama sınava 3 ay kala tam en önemli zamanda bırakıyorum çalışmayı. Konsantrasyonum dağılıyor bi de yaz olunca. Yıllar da geçtikçe geç oldu artık diyip pratisyen koltuğumda oturmaya devam ediyorum maalesef. Umarım bu yıl başarırım hatta başarırız=)Aslında cok iyi durumdasın dershaneye basla derim ben.tempo konusunda cok yardımcı oluyorlar .hadi inşşallah birlikte yaparız :)
Çevremde sizin gibi bi kaç kişi istiyorum çok mu şey istiyorum=)Daha çok gençsiniz... kesinlikle yaparsınız biraz cesaret sadece... başka bir konuda bir arkadaş yazmıştı, zaman her şekilde geçiyor cesaret ederseniz bi kaç sene sonra istediğiniz yerde olursunuz,yok cesaret edemezsiniz o seneler zaten geçecek siz hayallerinizden vazgeçtiğinizle kalacaksınız... inanın çok gençsiniz yaparsınız.
Yorumunuz bana kendimi çok iyi hissettirdi teşekkür ederim. Evet hala gencim sanırım bunu idrak etmeliyim önce. Hani her insanın bi hayali olur ya ben hem özel hayatımda hem iş hayatımda son 2 yılda resmen yıkıntıya uğradım. Ayağa kalkmam gerekiyor artık. Tanımıyorum sizi ama iyi ki varsınız=)
Ne güzel bir hikayeymiş ne mutlu babanıza. Galiba benim de o masaya oturma vaktim geldi:) teşekkür ederim motivasyonunuz için..I ISIL ISIL ben size biraz babamdan bahsedeyim
Kendisi annemin "pratisyen mi kalacaksın, hıh!" diye eziklemesi sonucu(maksat gaza getirmek) mezun olalı 13 yıl geçtikten sonra 38 yaşında TUS'a girmeye niyet etti. İlk girişinde pek yüksek bir puan alamadı. Acilde, kaçarken göçerken ders çalışabiliyordu çünkü. Ve yepisyeni bilgilerden sorumluydu. Ama ikinci sene bildiğim kadarıyla birikmiş yıllık izini ve ücretsiz izin alarak oturdu çalışmaya. Ben o sırada OKS diye lise sınavına hazırlanıyordum. Oturma odasındaki yemek masasına bir otururdu saatlerce ders çalışırdı. Karşısına da beni dikerdi. Ben de elmecbur ders çalışırdım. Beraber üç ay boyunca ders çalıştık. O istediğine yakın bir puan alıp uzmanlığa başladı ama ben dandik bir anadolu lisesini anca kazanabildimYıllar sonra üniversiteyi kazanınca ortak derslerimize kaynak olsun diye babamın tus'a hazırlanırken kullandığı lippincott farmakolojiyi götürdüm Ankara'ya. Sık sık açıp bakıyordum lazım oldukça. Babamın kenara aldığı notlar, altını çizdikleri ve sayfalar arasından çıkan babamın saçları. Evet, babam tus uğruna gümrah gümrah saçlarını o kitapların arasında döktü. Şimdi kel kendisi
Geç değil arkadaşım, evli mutlu ve dört çocuklu 13 yıllık pratisyen babam için geç değildi, sizin için de hiç geç değil.
Şimdiden başarılar dilerim...
I ISIL ISIL ben size biraz babamdan bahsedeyim
Kendisi annemin "pratisyen mi kalacaksın, hıh!" diye eziklemesi sonucu(maksat gaza getirmek) mezun olalı 13 yıl geçtikten sonra 38 yaşında TUS'a girmeye niyet etti. İlk girişinde pek yüksek bir puan alamadı. Acilde, kaçarken göçerken ders çalışabiliyordu çünkü. Ve yepisyeni bilgilerden sorumluydu. Ama ikinci sene bildiğim kadarıyla birikmiş yıllık izini ve ücretsiz izin alarak oturdu çalışmaya. Ben o sırada OKS diye lise sınavına hazırlanıyordum. Oturma odasındaki yemek masasına bir otururdu saatlerce ders çalışırdı. Karşısına da beni dikerdi. Ben de elmecbur ders çalışırdım. Beraber üç ay boyunca ders çalıştık. O istediğine yakın bir puan alıp uzmanlığa başladı ama ben dandik bir anadolu lisesini anca kazanabildimYıllar sonra üniversiteyi kazanınca ortak derslerimize kaynak olsun diye babamın tus'a hazırlanırken kullandığı lippincott farmakolojiyi götürdüm Ankara'ya. Sık sık açıp bakıyordum lazım oldukça. Babamın kenara aldığı notlar, altını çizdikleri ve sayfalar arasından çıkan babamın saçları. Evet, babam tus uğruna gümrah gümrah saçlarını o kitapların arasında döktü. Şimdi kel kendisi
Geç değil arkadaşım, evli mutlu ve dört çocuklu 13 yıllık pratisyen babam için geç değildi, sizin için de hiç geç değil.
Şimdiden başarılar dilerim...
Hocam biyokimya uzmanlıgı mı yapıyorsunuz?Şeyy bişey daha eklicem . O çöküşler olmadan yükselemiyor insan biliyormusunuz. Ben boşandıktan 1 yıl sonra kazanmıştım sınavı. Herşeyin üstesinden gelebilmem için kazanmam gerekiyordu, bütün geleceğim hayallerim o sınava bağlıydı, çok da güzel bir şekilde oldu... Rahattayken bişeyler başarmak biraz daha zor oluyor sanırım... bol hayal, bol dua, bol inanç, bol sabır, bol inat diliyorum size :) kolay gelsin...
Umarım siz de başarırsınız ama söylemeden geçemeyeceğim siz zaten çok başarılı birisiniz ve evet bence de geç değil dışardan bakan biri olarak lakin kendime gelince bu kadar mantıklı yürümüyor işler=)
Okumayan elinde mesleği olmayan biri olsan geç derim.ama bu şartlarda 35 i görürsen ancak böyle hissetmelisinMerhaba kızlar. 27 yaşındayım 23 yaşımdan beri çalışıyorum. Ama geçen 4.5 yıla baktığımda kendime kattığım hiç bir şey yok gibi geliyor. Küçük bir şehirdeyim. Bir yanım uzmanlık çalış diyor ki sınavla uzmanlık da ve zor bi sınav. İstediğim gibi büyük bir şehir kazanmak için istifa etmeliyim galiba ona korkuyorum. Ama böyle de yerimde sayıyorum gibi. Bi de bir geç kalmışlık hissi var. Özel hayatım deseniz bir sürü hayal kırıklığı. Yani aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce geç mi yeni başlangıçlar için?
Yok aslında mikrop :/ isim daha önceden kaldı böyle :)Hocam biyokimya uzmanlıgı mı yapıyorsunuz?
Ttalım 27 yaş-4,5 yıllık iş tecrübesi nedir ki daha.Merhaba kızlar. 27 yaşındayım 23 yaşımdan beri çalışıyorum. Ama geçen 4.5 yıla baktığımda kendime kattığım hiç bir şey yok gibi geliyor. Küçük bir şehirdeyim. Bir yanım uzmanlık çalış diyor ki sınavla uzmanlık da ve zor bi sınav. İstediğim gibi büyük bir şehir kazanmak için istifa etmeliyim galiba ona korkuyorum. Ama böyle de yerimde sayıyorum gibi. Bi de bir geç kalmışlık hissi var. Özel hayatım deseniz bir sürü hayal kırıklığı. Yani aslında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Sizce geç mi yeni başlangıçlar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?