• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birileri yazsın lütfen kızlar

Nazife5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2018
237
59
48
Kızlar benim gibi olanlar yada dini konuda bilgili olanlar lütfen yazsın. Dua ederken bile vesveseyle korkularım kötü düşünceler geliyo aklıma onlar da dua olacak diye korkuyorum bu sefer nefesim kesiliyor kafayı yiyecek gibi oluyorum benim gibi olanlar varsa lütfen yazsın yada bilgili olup yardımcı olabilecek lütfen

Kızlar benim gibi olanlar yada dini konuda bilgili olanlar lütfen yazsın. Dua ederken bile vesveseyle korkularım kötü düşünceler geliyo aklıma onlar da dua olacak diye korkuyorum bu sefer nefesim kesiliyor kafayı yiyecek gibi oluyorum benim gibi olanlar varsa lütfen yazsın yada bilgili olup yardımcı olabilecek lütfen
Okb pisikiyatriye gidip ilaç başlayın bu durum geçebilir

Sürekli besmele çek nas felak oku sürekli ve hergün rukiye ayet
Lerini televizyondan aç sesii eve yayılsın ve dinle allahın izniyle geçer

psikiyatrik yardım almayı denemelisiniz, oda çözüm olmazsa bir hocaya gidin onunla bağlantılı da bir durum olabilir.

Yeni ilaç kullanmaya başladım 1 hafta oldu ne zaman etki gösterir bilmiyorum
hocaya gidin o tür bir sıkıntı da olabilir denemişsin çözüm bulamamışsınız bir de onu deneyin ne kaybedersiniz :)

Bakara Suresini açın evde sabah ezanından sonra 41 gün boyunca aralıksız dinleyin ilaveten doktora gitmeyi de ihmal etmeyin.Allah yardimciniz olsun

Hepimizin başına geliyor ve Allah bizi seviyor senin aklına gelenleride ne istediğini de ne yaşadığını da biliyor korkma allahla konuş.Allah senin ağzından bu çıktı aklından bu geçti deyip kötüyü yollar mı sana vesvese seytandandir inadina dua et Allahım kalbimden geçenleri ve aklımı dusuncelerimi karistiran korkularımı boliyosun de açıkla kendince ve onun senin iyiliğini istediğini unutma Allah'tan korkmayı anlatiyoruzda sanırım sevmeyi çok anlatmiyoruz duygularında samimi olursan duana söz olurlar Allah hiç bir yere sığmam sadece kulumun kalbine sigarim demiş

Back
X