Birileriyle Konusmaya Cok Ihtiyacim Var.

Keşke arada cocuk olmasaydi da bilmeseydim gerçekten.Cok üzüldüm buna.
Bu yorum olmamış ya.
Sırf bunları duymamak ıcın cocuk pısmanlışı gıbı bi cumle olmuş. Ben cok hassasımda cocuk konularında ondan bu yorum anormal geldı 🤷‍♀️

madem öyle kızınızı da babasının peşine takın siz de kendi sevdiğiniz yerleri gezin. olabilir o vakitler evde 3 kişi geziniyordunuz şimdi eski eş tüm parasını kendine harcıyor şaşırılcak bi durum yok.

Eşimden ayrılalı 2 yıl oldu neredeyse.10 yaşında bir kızım var.Evliyken sürekli para hesabı yapan adam birden bire parayı buldu.Her sene tatile gidecegimizde asla günler öncesinden rezervasyon yapmaz son gün neresi ucuzsa orayı ayarlar asla ege tarafına götürmez pahalı diye hep Antalya tarafına götürürdü.İki yıldır hep önceden tatil ayarlıyor.Izmir e gidiyor ve en pahalı otelleri ayarlıyor.Bu senede ailecek en pahalı otele gideceklermiş.Ay çok üzülüyorum anlatamıyorum.Benim suçum neydi acaba.Neden ben varken böyle davrandı.Benim de tatile gidecek be bir arkadaşım ne de bir ailem var.Yasadigim yerde çok kaldım.Kizim da benimle hicbir yere gigitmeistemiyor.Cok üzülüyorum.Neden bana bu kadar haksızlık yapıldı ya da yapılıyor.
Evli ve bekarken maddi giderlerin farklı olduğunu düşünüyorum. Geçmişe bukadar takılmayın artık bence sürekli geriye bakarsanız ileriyi göremezsiniz kendinizi boş yere uzmeyin

Bana niye böyle davrandı benimle alıp veremediği neydi anlamadım.

Hep bu soruyu sormuşsunuz. Size Nietzche' nin bir alıntısıyla cevap vereceğim...

Kim üzebilir seni senden başka?
kim doldurabilir içindeki boşluğu, sen istemezsen?
kim mutlu edebilir seni, sen hazır değilsen?
kim yıkar, yıpratır sen izin vermezsen?
kim sever seni, sen kendini sevmezsen?
her şey sende başlar, sende biter…
yeter ki yürekli ol, tükenme, tükenme...
tükettirme içindeki yaşam sevgisini...

friedrich nietzsche

Back
X