Birinci evlilikten kalan çeyiz

isimcik

Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2015
380
170
23
Ben bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu? :KK43: ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim

Maddeye mana yüklemek bana çok saçma geliyor.

Eşimin ilk evliliğinden kalan bazı eşyalar var bir evimizde, o yana tayin isteme durumum olursa kesinlikle kullanacağım hepsini.

Hem eşim hem kv yok falan diyecek gibi oldular ama hiç umursamadım, inanmam öyle uğursuzluk vs.

Eşya eşyadır.

Ama yeni eşiniz bu konularda hassas biriyse sıkıntı edebilir diye düşünüyorum.

Ben bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu? :KK43: ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim
ben olsam kullanırım böyle konularda eşyaya mana yüklemem doğrusu

Kullanın gitsin yahu, sonuçta siz almışsınız, sizin çeyiziniz. Eski eşinizin aldığı eşyalar değil ki.
Bu sefer mutlulukla kullanmanızı dilerim :)
Cok tesekkür ederim
Bana kalsa aslinda benim icin sorun yok esyalara mana yüklemiyorum hem kendim aldim ama dusundum acaba baskalari birsey dermi diye sanirim baskalarini cok fazla takiyorum

ben olsam kullanmam sonuçta tava tenceerede olsa onları ilk evliliğinizin hayallerıyle almıştınız ve illaki eski evliliği hatırlatacaktır. 2. el esya satabilecegin uygulamalar bile var orda satıp yenisini alırsan kafan daha rahat eder canım..

Boşuna masraf etmeyin bence .
Eğer eski evliliğinizi hatırlatacaksa hiç kullanmayın derim .
Tesekkur ederim cevabiniz icin
Yok eski esimi hatirladigimdan degil bana gore sorun yok aslinda. Sanirim baskalarinin dusundugunu cok takiyorum. Hani sonra baskalari laf ederler diye dusundum. Ama bu kadar kisi sorun yok diyorsa kotu degildir herhalde :)

Simdiden tesekkür ederim
kullan ne var bunda

Sizin için sorun yoksa..
Es adayiniz eski ceyiz vs diyip dertlenecek biri değilse..
Kullanın tabiki..
Kimin laf etmesini beklersiniz kV mi?
O potansiyeli olan kişiye söylemezsiniz olur biter..

Back
X