Birinci evlilikten kalan çeyiz

Ben olsam kullanirdim... Gerci bende bosandim ve su an ciddi bir iliskim var.. ama eski es ceyizlerimi bile vermedi .. kullanilmamisti %90'ni.. birak ceyiz vermeyi, annesiyle bir olup altinlarimi yurutup sattilar, ayrica bana olan nafaka ve tazminat borclarini bile odemiyor iki sene olacak.. haram zikkim olsun, zerre kadar hakkimi helal etmiyorum hic birine.. adalet iste.. senin eski es yinede vermis ceyizleri.. degerlendir onlari cnm.. ah keske simdi benimkiler elime gecse..
Nafakayi vermezise hapis cezasi var diye biliyorum benim avukat oyle bilgilendirmisti .yanlis anlamadiysam bi arastir onu lutfen magdur olma vermek zor unda essek gibi

Cok uzuldum tanimiyorum seni ama suan yasadigim icin bu durumlari .Rabbim yardimcin olsun hic uzulme biliyorum hissettiklerini Rabbim herturlu bizi biliyor her turlu cikarticak Allah herkes beddua etme doner seni bulur diyor ama biz haksiz degilizki bizi bulsun gun gelicek bizde gulucez insallah tek degilmisim cok uzuluyordum icim cok darlaniyor ama sizlerinde derdini duydukca kader kismet Allahin imtihani sende uzulme adalet yerini elbet bulur

Beddua degil aslina bakarsan. Icim rahat alnim ak. Vicdanim rahat o yüzden esyaymis hic gözümde yok artik. Eninde sonunda herkesin yaptigi yanina kar. Dönüp dolasip bulacaktir.

Ben olsam kullanirdim... Gerci bende bosandim ve su an ciddi bir iliskim var.. ama eski es ceyizlerimi bile vermedi .. kullanilmamisti %90'ni.. birak ceyiz vermeyi, annesiyle bir olup altinlarimi yurutup sattilar, ayrica bana olan nafaka ve tazminat borclarini bile odemiyor iki sene olacak.. haram zikkim olsun, zerre kadar hakkimi helal etmiyorum hic birine.. adalet iste.. senin eski es yinede vermis ceyizleri.. degerlendir onlari cnm.. ah keske simdi benimkiler elime gecse..

Cok üzüldüm canim. Nasil uyuyor bu insanlar nasil icleri rahat ediyor anlamiyorum. Allaha nasil hesap verecekler hic korkmuyorlarmi. Insallah daha guzelleri senin olur canim. Oyle insanlardan kurtulduk ya hep sukretmek lazim. Insallah bundan sonra cok mutlu olursun:KK200:

Beddua degil aslina bakarsan. Icim rahat alnim ak. Vicdanim rahat o yüzden esyaymis hic gözümde yok artik. Eninde sonunda herkesin yaptigi yanina kar. Dönüp dolasip bulacaktir.
9 aylik kizim var besigi var ama evimde ailemde oldugum icin kanepede yatiyor besik evde bos bos duruyor asil canimi yakan herseyin butun emeklerin bosa cikmasi Gerci orasi oylede .haklisin iste canimiz yandigindan yoksa yuva dagiliyor koskoca huzurum gitmis ama iste nasilsa .sanirim kendimi onunla avutuyorum

Nafakayi vermezise hapis cezasi var diye biliyorum benim avukat oyle bilgilendirmisti .yanlis anlamadiysam bi arastir onu lutfen magdur olma vermek zor unda essek gibi
Avukat yok ortada, parayi aldi cekildi kosesine, pasif bir avukata denk geldim maalesef, kadini ariyorum cevap yok, geri donus yok, emeklerim bosuna gitti, ama hala vekilim.. eski es calismasina ragmen nafaka odenmiyor..

Avukat yok ortada, parayi aldi cekildi kosesine, pasif bir avukata denk geldim maalesef, kadini ariyorum cevap yok, geri donus yok, emeklerim bosuna gitti, ama hala vekilim.. eski es calismasina ragmen nafaka odenmiyor..
Off off hep bizemi denk gelir boyle sorumsuz insanlar insallah istediklerin gerceklesir canim ne diyim yaa :(

Tencerenin eski olduğunu anlayacak bir adamın var olduğunu sanmıyorum. Onları ilgilendiren sadece 'içinde yemek pişmesi'

Rahat olun ve de kullanın ;))

belki kullanılabilir tencere kap kacak vs. evet ama, ben olsaydım şahsen eski evliliğimden eski çeyizimden tek bir çöpü bile yeni hayatıma taşımazdım. eşimle yepyeni bir sayfa açıyor olduğum için, maddi olarak değil manevi anlam yükler, eski evliliğimin çeyizlerini anneme, kardeşime arkadaşıma vs. dağıtırdım. gerek yok eskiyi peşimizde taşımaya...

Merhabalar, bende nerdeyse 2 ay oluyor boşanalı. onun ailesi evden tek iğne almayacaksı hepsi sevince kalıcak o isterse verir dediler bende tüm eşyalarımı aldım yeni bir ev tutup dayadım döşedim..evim okadar güzel oldu okadar huzurlu olduki gören tüm arkadaşlarım bu evi tüm eşyalarıyla bize bırak nolur diyorlar☺ ve ben evime iç güveysi almak istiyorum sanırım evleneceğim adam kıyafet ve kitaplarını alsın gelsin diyorum.. bende eşyaya anlam yüklemeyenlerdenim sanırım, kullanırdım canım.. hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanırsın

Ben bikere evlenip ayrildim. Suan ciddi olan bir iliskim var ve evlenmeyi dusunuyoruz. Bende yavas yavas ceyiz yapmaya baslicam. Ayrilinca eski esim bana ait olan esyalari paketleyip verdi. Aralarinda hic kullanmadigim esyalar var onlari yeni ceyizime koymayi dusunuyorum. Veya cok az kullandigim ucuz olmayan yeni gibi olan seyleri yeni ceyizime koysam olurmu? :KK43: ayipmi olur kotu mu olur. Ve aralarinda 1000 € ya aldigim cok iyi bir tencere seti var ne yapacagimi bilmiyorum. Atmaya kiyamiyorum. Sizce satilirmi?
Simdiden tesekkür ederim

eşyaya mana yüklenmez kullan gitsin. aynı ürünlere nie bir daha para veresin ki??

Elinizdeki eşyaları fakir tanıdığın birileri varsa ver onlar kullansın hayrın olur
Kocanın eski evliliğinden kalanı kullanmak ister misin ona göre karar ver

ben olsam tamamen yeni bir sayfa açmak adına kullanmazdım.1000 tl tencere seti almam 100tl alırım onu kullanırım.atma bence ihtiyacı olan birine var.maddi durumu olmayıp evlenmeye çalışan bi sürü insan var onlara verebilirsin yada annnene kardeşine kuzenine vs ver çok özelleri.

Merhabalar, bende nerdeyse 2 ay oluyor boşanalı. onun ailesi evden tek iğne almayacaksı hepsi sevince kalıcak o isterse verir dediler bende tüm eşyalarımı aldım yeni bir ev tutup dayadım döşedim..evim okadar güzel oldu okadar huzurlu olduki gören tüm arkadaşlarım bu evi tüm eşyalarıyla bize bırak nolur diyorlar☺ ve ben evime iç güveysi almak istiyorum sanırım evleneceğim adam kıyafet ve kitaplarını alsın gelsin diyorum.. bende eşyaya anlam yüklemeyenlerdenim sanırım, kullanırdım canım.. hayırlı olsun inşallah güzel günlerde kullanırsın
Tesekkur ederim canim senin icin cok sevindim :)

Back
X