canım daha ne istiyon işte ikisi bir arada çıkıcak biraz zorlucak ama geleceğe süper bi yatırım bi çok arkadaş senin gibi hamile kalmak istiyo valla bende şimdi diyorum 4 yaşına kadar bekliyeceğine yapsaydın 2 sene sonra sezeryandan dolayı yoksa senin kaderken yapardım biri 3 biri 4 olurdu bak kızım anaokuluna başladı seneye öbürü giderdi ohhh ne güzel...
bakıcak birileri varsa yanında dert etme çok zaten uykusuzluğa falan vücut alışık ilkinden bak şimdi ben diyorum niye uykusuz geceler başlıcak zor oluyo zaman geçtikçe...
kardeşler içinde çok iyi aslında hem arkadaş gibi oluyolar hemde paylaşmayı biliyolar kıskançlık olmaz fazla sana iyi doğumlar cnm....
bir hafta sonra bir yaşına basacak bir oğluşum var.Ve ben yine hamileyim 18 haftalık( sanırım:d) pek düşünerek olmadı ama.buna benzer durumda olanlar varmı, yoksa tekmiyim merak ettim...
allah yardımcın olsun derim ben.benım kızlarımında arasında iki yaş var ama.bende bazen çok zorlanıyorum iyi yanlarıda var tabi.ama yinede insan çok yıpranıyo bide hasta oldularmı vay haline ömründen ömür gider.herzaman iyi halleri olmaz yatır uyut yemek yedir altını temızle bunlarla kalsa iyi.
bende varım :) benim oğlum 1 yaşına bastı.. ve ben 3,5 aylık hamileyim... bi oğlum var, inş bi de kızım olur derdim hep...ve bugün kızımız olacağını öğrendik inşallah :) oğlum 1,5 yaşında olacak bebiş doğduğunda..zor tabi ki.. kimse kolay olduğunu söleyemez... ama her zorluğun sonunda bi rahatlık vardır elbet... ben gezmeyi çok severim.. bi müddet gezemicem..en azından gittiğim yerde rahat edemicem.... ama büyüdüklerinde ikisini birden göndercem okula, sonra rahat rahat çıkarım artıkAllah yardımcımız olsun...
isteyerekmi oldu wallahi brawo diyim sanaaynen arkadaşım katılıyom sana benim küçük kızım 6.5 aylık hamileyim istiyerek oldu buda kızım mayısta 1 yaşını doldurcak haziranda diğerini kucağıma alcam nasipse büyütürken zor olcak ama büyüdüklerinde çok daha güzel olcak
cnm 2011 haziran annilerine gelsene:92:canım daha ne istiyon işte ikisi bir arada çıkıcak biraz zorlucak ama geleceğe süper bi yatırım bi çok arkadaş senin gibi hamile kalmak istiyo valla bende şimdi diyorum 4 yaşına kadar bekliyeceğine yapsaydın 2 sene sonra sezeryandan dolayı yoksa senin kaderken yapardım biri 3 biri 4 olurdu bak kızım anaokuluna başladı seneye öbürü giderdi ohhh ne güzel...
bakıcak birileri varsa yanında dert etme çok zaten uykusuzluğa falan vücut alışık ilkinden bak şimdi ben diyorum niye uykusuz geceler başlıcak zor oluyo zaman geçtikçe...
kardeşler içinde çok iyi aslında hem arkadaş gibi oluyolar hemde paylaşmayı biliyolar kıskançlık olmaz fazla sana iyi doğumlar cnm....
süpersin bnde aynen senin gibiyim kader arkadaşım bnm.. işte bnm oda ayırma imkanım yok 1+1 ewimiz 2+1e geçicez ama n zamn bakalım uğraşıyoruz.. 2011 haziran annelerine gel orda herkes 10+11+12+13 haftada..merhaba canım,hoşgeldin:))) benim iki kızım var biri 6 aylıkken diğerine hamile kalmıştım,planlı değildi tabiki çok erkendi aralarında 15 ay var sen daha şanslısın biri yaklaşık 20 aylıkken diğeri doğacak, o zamana kadar bebişin bayağı bir büyüyecek erken davranabilirsen tuvalet eğitimini bile bitirmiş olabilirsiniz, bu seni çok rahatlatabilir. artık az çok laftan anlayabilir bir şeye dikkatini verebilir yani sen küçükle ilgilenirken büyük oyuncaklarıyla oynayabilir ayrıca küçük bebek doğsa bile ilk zamanlar seni pek uğraştırmaz temizlik ve beslenmesini halledince yatağına bırakırsın böylece büyükle geçirecek bol zamanın olur,şimdiden bebeğinin odasını ayırmanda fayda var (imkanın varsa)çünkü diğeri doğduğunda çok zorlanırsın,kendi kendine yemeğe şimdiden alıştırmaya başla çok faydasını görürsün,ayrıca eşinin de sana yardımcı olması gerekir bütün yük senin üzerinde olmamalı, bunlar nacizane tavsiyelerim, canım inşallah güzel ve uslu bir bebeğin olur kız olması daha da iyi olur kendine iyi bak doğumdan sonra takviye vitamin kullanmayı unutma ard arda iki doğum artı iki bebekle uğraşmak bol enerji gerektirir ben öyle yapıyorum::)))))))))))
wayy be benden çok warmış sizi görünce mutlu oldumbende varım oğlum aralık 17 de 1 yaşına girecek ve ben 25 haftalık hamileyim oğlumla kızımın arası 15 ay olcak alah nasip edese
kız 40ı uçurur uçurmaz hamile mi kaldın inanmıyorum aynı senenin çcukları oluyorlar allahım:)))Sıkı durun benim oğlum iki gün sonra on aylık oluyor, ben 36 haftalık hamileyim
Yapın bakalım hesabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?