Doğuma Hazırlık Birinciyi büyütürken ikinciye hamile kalanlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben doğum yaptım kızlar minik Zeynebim kollarımda

ahh canım benim gözün aydın,demekki sancılar yalancı değilmiş umarım suni sancı vermemişlerdir,bebişinin adını çok sevdim benim bebişimin adı çünkü::)))))))))misss gibi kokar o şimdi kokla benim için bol bol :))))))

benım oğlusum 2,5 yasında ve 28 haftalık hamıleyım.bence cok doğru verdıgım bı karar.amannnnn arkadaslar elalemle ugrasacagımıza,o oyle demiş bu bole demişle vakıt oldurmektnse,orda burda dedıkoduyla bol olan gunlerın ıcınde olmaktansa,kvalıde eltı bunu bunu yapmış ah vah demektense;2 tane peşpese cocugun olsun genclıgn onunla geçsın 35ndede kocanla sakın olgun bı hayat gecır cok daha guzel değilmi sizce?çocuklar cennet bahcesı aglamaları ınatları bıle tum dunya cırkınlıklernden daha guzel ustelık bnm oğluşum tam bı ıkızler burcu cok cok coooookkkk hareketlı

Saol nonis Allah razı olsun iyi bir doğum geçirdim elhamdulillah.Mis ne kelime öyle bi de tatlı ki bu Zeynep kızlar hep böle tatlı oluyor herhalde :) Körler sağırlar birbirini ağırlar oldu biraz ama :)
Sarılık belası yine yakamda ama gerçi oğlumdaki kadar yükselmedi ama uyandırıp emzirme seanslarındayız sürekli inşallah bir an önce iyileşir kızım
sencicek arkadaşım kesinlikle katılıyorum sana.Ben planlı yapmadım pek tabi ama yine de pişman değilim güzel günler bizi bekliyor inşallah 2015 çok güzel olucak

canım ALLAH analı babalı büüyütsün hakkında hayırlı evlat olsun

22 yalık bır kızm var planlamadıgımız bır zamanda yenıhamıle oldugumu ogrendım hayırlısı bakalım

Yeniden hamile olmak çok süper.. Aslinda ben Hem istiyorum hem istemiyorum su an. İstiyorum çünkü bu kızımı buyutmusken bezden kurtarmisken wc alistirmisken yeniden bebis olacak en basa saracağım yeniden.. Halbuki kızım 11 aylık şimdi hamile olsam araları. 20 ay olur.. Beraber büyür giderler..
Ben çok yıpranırım evet ama sonra rahat ederim. 40imda da 3 yaparsam ballı börek olur.. Annem yanımda olsa kimseyi dinlemem yaparım. Kayınvalidem yanımda ama o da torunu bakmaya istemem sevmeye isterim diyor. Sadece sever okşar hediye alır ama bakmaz. Artık onunla cebellesmiyorum bakmasın vazgeçtim.
Esim ilk bebeğimiz 7 Aylık evliyken kazara oldu diye çok kizd bana.. Bas basa gezmez isterdim diyor yurt dısına falan giderdik bebek yüzünden gidemedik diyor. Cocuk çok seviyor istiyorsa 3 yada 4 tane yasida 35 ama ilk evlendiğimizde 2 yıl cocuk yapmadan dursak sonrasinda hemen ard Arda yapardık diyor..
Ablam evli henuz bebeği yok Abi'm evli henuz bebeği yok 2 kaynın var henuz bekarlar,.. Kızımın saltanatına inanamazsınız.. 2 sn yere düşmüyor.. Herkes öyle çok cocuk özlemiş ki hediyeler gezmeler ne isterse anında bisiklet at yazliga salıncak arkadan itmeli arabalardan 5 cocuğa yetecek kadar oyuncak minik koltuklar falan.. Çok seviliyor göz bebeği su an.. Diyorum ki bırakayım sonuna kadar yasasın tek torun ilk torun ilk yeğen olmanın tadını.. Kreşe yollayayım yarım gün o zaman yaparım..

Esim elalem ne der bı korunmayı beceremediniz der ard Arda hamile kalma sakın bak.. Her hafta tehlike sevinirhamile degilsin demekki diye..

Buraya yazında daha neet anladım yapmasam daha iyi.. Birlikte büyümeleri hoş olurdu ama dezavantajları daha çok sanırsam..

Güzel kızım abla olacak diyorum ablam hamile kalır bebeği olur kızımda abla olur bunu kastederek soyluyorum yani..kayınvalidem Ayy aman sakın diyor.. Ben hamile degilikorkma diyorum.. Sonra Kuzenim 3.ye hamileymis diyorum ne yapacakmış o kadar cocuğu diyor kendiside 3 tane doğurmuş oysa.. Sırf ona inat doğurmak ve bakmak istiyorum ama bakamasam rezil olurum. 27 yaşındayım 30u beklemeliyim..
Ama 2ye,3e hamile olan bütün anneleri tebrik ediyorum. Çok sanslisiniz Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize.. Hepinize imrendim.. Siz nebizleri büyütmüş rahat ederken ben en basa saracağım nasip olursa..

merhaba canım,ilk bebeğiniz biraz erken geldiği için eşin pek hazılıksız yakalanmış herhalde,herkes biraz gezmek tozmak ister tabii,çünkü çocuk olunca bazı kısıtlamalar olabiliyor.bence 3 -4 yaşında olsun bebeğin o zaman hamile kalırsın, tekrar başa dönme yine olur ama bu sefer özleyerek olur.ben 3 yıllık evliyken ilk bebeğimizi kucağımıza aldık,pek de usluydu hiç yormadı bizi ardından hemen kardeşi geldi yuvarlanıp gidiyoruz işte..:))

şoktayım oğlum daha dokuz aylık ve hamileyim.inanamıyorum yaa.ne yapıcam şimdi ben.çalışıyorum da üstelik.çıldırıcam...

şoktayım oğlum daha dokuz aylık ve hamileyim.inanamıyorum yaa.ne yapıcam şimdi ben.çalışıyorum da üstelik.çıldırıcam...

hayrlı olsun canım benımde ıkısı arasında 19 ay olacak-10 aylıkken hamıle kaldım.çok mutluyum gun sayıyorum :))saglıkla kavusalım ınsaallah

bu düşünceye ne zaman alıştın.ben alışamıyorum

İnan bana dünyanın en güzel şeyi iki kardeş arasında yaş farkının az olması. Ben iki kızımın elele tutuşup dolaşmalarını gördükçe mest oluyorum ve onlara sahip olduğum için şükrediyorum. Evet cidden çok zor oluyor anneden çok şey götürüyor ama buna değer...

Biri banada o cesareti verebilirmi acaba..bende ikinciyi istiyorum..sadece istemekle kalıyorum korkuyorum çünkü.oğluma haksızlık yapmış olmaktan korkuyorum..doya doya büyüsün istiyorum.ama malum yaş29 nereye kadar bekliyim..allahım hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah..şimdiden hayırlı doğumlar arkadaşlar...

benim oğlum da 14 aylık ve ben 5 aylık hamileyim.. bir de kızım olacak Allah izin verirse :) gerçekten zor iki bebek.. ama vardır bunda da bir hayır diorum çünkü önlemimizi almıştık.. sürpriz oldu.. arkadaşın dediği gibi 2015'in gelmesini bekliorum

mrb kızlar,
benimde 10 aylık oğlum var şu anda gebelik şüphem var çok korkuyorum ya hamile kalmaktan,bebeğim çok zor bir çocuk ilk dört ay kolik oldu durmadan ağladı eşim doğumdan sonra bizden 3 aylığında ayrıldı iş için çok zor geçti hala daha gece uykusu, yemesi içmesi problem hiç dinlenemedim, eşimle korunuyorduk ama adetim 4 gün geçti test yapıcam bir iki gün daha bekleyip umarım emzirdiğim için adet olmamışımdır oğlumun hiç değilse tuvalet eğitimini verseydim ikinciyi

merhaba arkadaslar benimde iki kizim var biri 6 diyeri 2 yasinda ve ben tekrar hamileyim insallah saglikli hayirli bir evlat olur bunuda erkek istiyorum iki kizdan sonra insallah hepimizin gönlüne göre Rabiim nasip eder

merhaba arkadaslar benimde iki kizim var biri 6 diyeri 2 yasinda ve ben tekrar hamileyim insallah saglikli hayirli bir evlat olur bunuda erkek istiyorum iki kizdan sonra insallah hepimizin gönlüne göre Rabiim nasip eder

hayırlı olsun canım allah isteyen herkese versin
bende bu gün test yaptım negatif çıktı ama erken yaptım sanırım haftaya bi daha yapacam

hayırlı olsun hamile olup bebek bekleyenlere....
benimde 2 oğlum var aralarında 22 ay var....büyük oğlum arda şu an 4 yaşında ufak olan kaan ise 2 yaşında çok güzel anlaşıyolar oyunlar oynuyolar.önümde bir 5 sene daha zorluğum var ama rahatlicağımdan eminim....1 tanesiye başetmek varken 2 tane olması daha zor geliyo insana ama ilerde güzel olacak ben buna inanıyorum...kaza felan olmadı ikincisi onuda ben istiyerek dünyaya getiridim bilinçli bişeydi yan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…