Ben doğum yaptım kızlar minik Zeynebim kollarımda
canım ALLAH analı babalı büüyütsün hakkında hayırlı evlat olsun
22 yalık bır kızm var planlamadıgımız bır zamanda yenıhamıle oldugumu ogrendım hayırlısı bakalım
Yeniden hamile olmak çok süper.. Aslinda ben Hem istiyorum hem istemiyorum su an. İstiyorum çünkü bu kızımı buyutmusken bezden kurtarmisken wc alistirmisken yeniden bebis olacak en basa saracağım yeniden.. Halbuki kızım 11 aylık şimdi hamile olsam araları. 20 ay olur.. Beraber büyür giderler..
Ben çok yıpranırım evet ama sonra rahat ederim. 40imda da 3 yaparsam ballı börek olur.. Annem yanımda olsa kimseyi dinlemem yaparım. Kayınvalidem yanımda ama o da torunu bakmaya istemem sevmeye isterim diyor. Sadece sever okşar hediye alır ama bakmaz. Artık onunla cebellesmiyorum bakmasın vazgeçtim.
Esim ilk bebeğimiz 7 Aylık evliyken kazara oldu diye çok kizd bana.. Bas basa gezmez isterdim diyor yurt dısına falan giderdik bebek yüzünden gidemedik diyor. Cocuk çok seviyor istiyorsa 3 yada 4 tane yasida 35 ama ilk evlendiğimizde 2 yıl cocuk yapmadan dursak sonrasinda hemen ard Arda yapardık diyor..
Ablam evli henuz bebeği yok Abi'm evli henuz bebeği yok 2 kaynın var henuz bekarlar,.. Kızımın saltanatına inanamazsınız.. 2 sn yere düşmüyor.. Herkes öyle çok cocuk özlemiş ki hediyeler gezmeler ne isterse anında bisiklet at yazliga salıncak arkadan itmeli arabalardan 5 cocuğa yetecek kadar oyuncak minik koltuklar falan.. Çok seviliyor göz bebeği su an.. Diyorum ki bırakayım sonuna kadar yasasın tek torun ilk torun ilk yeğen olmanın tadını.. Kreşe yollayayım yarım gün o zaman yaparım..
Esim elalem ne der bı korunmayı beceremediniz der ard Arda hamile kalma sakın bak.. Her hafta tehlike sevinirhamile degilsin demekki diye..
Buraya yazında daha neet anladım yapmasam daha iyi.. Birlikte büyümeleri hoş olurdu ama dezavantajları daha çok sanırsam..
Güzel kızım abla olacak diyorum ablam hamile kalır bebeği olur kızımda abla olur bunu kastederek soyluyorum yani..kayınvalidem Ayy aman sakın diyor.. Ben hamile degilikorkma diyorum.. Sonra Kuzenim 3.ye hamileymis diyorum ne yapacakmış o kadar cocuğu diyor kendiside 3 tane doğurmuş oysa.. Sırf ona inat doğurmak ve bakmak istiyorum ama bakamasam rezil olurum. 27 yaşındayım 30u beklemeliyim..
Ama 2ye,3e hamile olan bütün anneleri tebrik ediyorum. Çok sanslisiniz Allah sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize.. Hepinize imrendim.. Siz nebizleri büyütmüş rahat ederken ben en basa saracağım nasip olursa..
şoktayım oğlum daha dokuz aylık ve hamileyim.inanamıyorum yaa.ne yapıcam şimdi ben.çalışıyorum da üstelik.çıldırıcam...
hayrlı olsun canım benımde ıkısı arasında 19 ay olacak-10 aylıkken hamıle kaldım.çok mutluyum gun sayıyorum :))saglıkla kavusalım ınsaallah
bu düşünceye ne zaman alıştın.ben alışamıyorum
merhaba arkadaslar benimde iki kizim var biri 6 diyeri 2 yasinda ve ben tekrar hamileyim insallah saglikli hayirli bir evlat olur bunuda erkek istiyorum iki kizdan sonra insallah hepimizin gönlüne göre Rabiim nasip eder
hayırlı olsun canım allah isteyen herkese versin
bende bu gün test yaptım negatif çıktı ama erken yaptım sanırım haftaya bi daha yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?