Doğuma Hazırlık Birinciyi büyütürken ikinciye hamile kalanlar...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benım düşüncem.ya annen gelsin yada kayınvaliden.çünkü tek başına çok zorlanırsın en azindan kendini toparlayana kadar kalsınlar bence bi kaç ay.en azından temızlığıni yemeğini felan yaparlar.bebeğnlede bol bol ilgilenirsin.gerçekten zor bi döneme gireceksin yanında yardım edecek biri olursa daha iyi atlatırsın.valla ben annemı 3 ay göndermedim ankaradan geldi.çok yardımı oldu bana gerçekten yalnız çok zor olur.

Noniş valla süpersin..Sen böyle hep bize destek ol tecrübelerinle..Önerdiğin blogtan da çok faydalanacağımı düşünüyorum..
Bütün tavsiye ilaçları not ettimm..Doktordan yazmasını istiyecektim zaten..
İnşallah dilediğim gibi bol olur sütüm..

bnce anneni çağır doğumdan sonra kalsın bisüre sizde yada başka bi yakınını.. olmadı kaynanan gelip sendekalsın bi bakın zor olmuyorsa herkes kabuğuna çekilir yine..

bir hafta sonra bir yaşına basacak bir oğluşum var.Ve ben yine hamileyim 18 haftalık( sanırım:d) pek düşünerek olmadı ama.buna benzer durumda olanlar varmı, yoksa tekmiyim merak ettim...

canım ben oğlum 5 aylıkkken kızıma hamile kaldım biraz zor oldu büyümeleri amam kayınvalidem yardım etti.büyüttükşimdi oğlum 6 kızım 5 yaşında.ve 3. bebşime hamileyim14 haftalık.merak etme ALLAH bir kolylık veriyo

canım benim ne demek yardımcı olabilirsem ne mutlu bana,her konuda istediğini sorabilirsin inşallah güzel güzel zorlanmadan büyütürsün bebişlerini, bunun için önce insanın kendine güvenmesi önemli kendine güvenin cesaretin tamsa inan zor da olsa her işin üstesinden geliniyor..inşallah bol bol sütün olur canım, güzel günler diliyorum..:))))))

canım bu konuda sana katılıyorum inan ki bebek daha da büyüdüğünde hamişlik daha zor yakınlarımdan biliyorum,seninki daha bebek ne olduğunu anlamadan hoop bir arada büyüyecekler inşallah ondan sonra da ohhhh gelsin keyif gitsin kahyası::))))))

bence gitme canım,en özel durumlarını neden başkasının evinde yaşayacaksın ki çok istiyorsa o size gelsin,offf böyle insanlar yüzünden insan hemen doğum sonrası bunalıma girer sütü kesilir yaaa..hem neden tek başına yapamayasın ne yapıcan ki küçük bebek hep yatıcak zaten 4-5 ay, zor 6 aydan sonra başlayacak.bebek ayaklanana kadar büyük bebeğinle ilgileneceksin diğerini emzirip yatıracaksın bebek 6 aylık olunca büyük iki yaşında olacak ve iki yaş çok güzel biliyormusun artık laftan anlayacak oyuncaklarla daha bir dikkatini verip oynayacak ve sende diğeriyle daha rahat ilgileneceksin..kayınvalideni anlayamadım canı sıkılıyor kendine eğlence arıyor galiba genellikle daha genç kayınvalideler yapıyor bu tür şeyler ay sen yapamazsın ben yaparım benim bir yengem var aynı senin kayınvalide sinir oluyorum ona sanki çocuk onun çocuğu gelininin değil..canım kendine güvenini hiç kaybetme yaparım ederim de her zaman allah gücünü verir anneciğim zorlanırsam siz gelirsiniz de..şimdiden kolay gelsin:)

hayırlı uğurlu olsun 2. bebeğin. işin çok zor, zor olduğu kadar güzel yanları da çok elbette. benim kızım 2 yaşında. çok uslu bir kız maşallah, doğduğundan beri öyleydi bizi hiç yormadı, uykusuz kaldığımı hiç bilmem mesela ama buna rağmen 2. çocuğa cesaret edemiyoruz. 5 yaşından sonrs planlıyoruz.

canım kullanıcı paneline gir solda altta imzanı değiştir bölümünde imzaya kopyalayacaksın img ile başlayıp biten bölümü.. kırmızıyla ilgisi yok sende yaparsın
sen hala emziriyosun değil mi? inşallah sütüm arttarbnmdeyarın dragidiyorum bakiim bebeik geliştimi.. annem emzirme dio karnındaki gelişmez bakalım yarın nolacak
yok kardeşim değil annem içiyor:)) asla ewde içmez ya bahçede ya kapıya çıkar.. ama kokusu beni rahatsız ediyo işte..
balık yağını zaten içiyorum 3.ayda başladım.. emzirmedönemindededewamedeceğim bunda erken bıraktım kilo weremiorum die salak gibi..
zaten genelde geceleri we akşamları emiyor

hehehe canım yaa aynı benim kızım,hala inanamıyorum nasıl bu kadar uslu diye..bizde sanki hiç bebeğimiz doğmamış gibiydik bizle yatıp bizle kalkıyordu hala da öyle canım benim sonra ne mi oldu bize rahat battı hemen bir tane daha yaptık sağolsun küçük de çok yaramaz değil ama ablası kadar da uslu değil:)

ayy canım benim yanlış anlama olmuş noktalama hatasından pardon :)canım balık yağı diyet ve sporla desteklenince kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş sakın bırakma:)))))
:

Hasret, emziriyorum canım hala.Hatta sancılarım başladı bugün yarın doğurdum diye haber veririm sanıyorum inşallah sizlere...
Bakalım neler gösterecek günler bize inşallah hepimiz hakkında hayırlısı olur..

canım,kolay ve hayırlı bir doğum olur inşallah,kızlar biraz erken davranırlar hazırlıklı ol :))))güzel haberlerini bekliyoruz kendine ve bebeklerine iyi bak:)))

Ay yok ya yalancı sancı bunlar bi anda kesiliyo bıçak gibi...bi hafta kaldı yine yeyecez suniyi anlaşılan

ayy canım benim yanlış anlama olmuş noktalama hatasından pardon :)canım balık yağı diyet ve sporla desteklenince kilo vermeyi kolaylaştırıyormuş sakın bırakma:)))))
:
bunda bırakmam zaten hayırlsıyla doğsunda bi..
hayırlı doğumlar canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…