Dediğiniz gibi bir etkileşim varsa zamanla yakınlaşacaksınızdır zaten.. Fazla detay olmadığı için birşey diyemiyorum.. Yalnız, yaşı sorun etmem derken, siz mi büyüksünüz?Merhaba arkadaşlar birinden hoşlanıyorum ve aynı okulda öğretmeniz.Ama aramızda 5 yaş fark var.ben karşımdaki olgun olduktan Sonra bunu sorun edecek bir insan değilim.Ara ara göx göze geliyoruz hani o anı sadece o iki kişi anlar ya..öyle bişey..ama bunun sonu olur mu bilmiyorum ya da nasıl olacak?ben ne yapmalıyım?
Evet ben büyüğümDediğiniz gibi bir etkileşim varsa zamanla yakınlaşacaksınızdır zaten.. Fazla detay olmadığı için birşey diyemiyorum.. Yalnız, yaşı sorun etmem derken, siz mi büyüksünüz?
5yaş fark, normal bence..
Ben 32 o 27Sen 35 o 30 ise olur neden olmasın .
Sen 28 o 23 ise sıkıntı
Ben 32 o 27
Yaslar iyi.. 5 yaş farkın siritacagi donemler degil.. Klise olacak ama akisina birakin derim.. Karsi taraf bi seyler yapsin olacaksa da..Ben 32 o 27
Yaşlar iyi. Abes kaçmıyor . Olabilir. kişi de sizden hoşlanıyorsa ,etkileyici bir bakış ,sıcak bir gülümseme ile açılacaktır mutlaka .Ben 32 o 27
Ben de öyle olsun istiyorum karşı taraf yapmalıYaslar iyi.. 5 yaş farkın siritacagi donemler degil.. Klise olacak ama akisina birakin derim.. Karsi taraf bi seyler yapsin olacaksa da..
Dogal davranın bence.. Ne asiri ilgili ne de suratsiz..Ben de öyle olsun istiyorum karşı taraf yapmalı
var tabi olmaz mı birlikte kursa gidiyoruz zaten bana sürekli sorular soruyor zaten her gün bi şekilde okulda konuşuyoruzBakismayla mi kaliyor tum iletisiminiz? Aranizda bir muhabbet yok mu?
Hayırlısı olur inşaallah akışına bıraktımDogal davranın bence.. Ne asiri ilgili ne de suratsiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?