B bizarif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2016 149 71 18 41 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #21 arnir .!.: hic degmez Genişletmek için tıkla... Neden öyle dediniz
B bizarif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2016 149 71 18 41 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #22 1var2yok .!.: Pardonda 5 yaş büyüksünüz sadece bakıştan bi hayat düşünüyorsunuz ilginç Genişletmek için tıkla... Bir hayat düşündüğümü söylemedim hoşlanıyorum dedim acaba bi ilişkiye dönüşür mü dedim
1var2yok .!.: Pardonda 5 yaş büyüksünüz sadece bakıştan bi hayat düşünüyorsunuz ilginç Genişletmek için tıkla... Bir hayat düşündüğümü söylemedim hoşlanıyorum dedim acaba bi ilişkiye dönüşür mü dedim
Samsonn Nirvana Kayıtlı Üye 25 Mart 2012 18.080 43.182 798 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #23 lavantakokulusandik .!.: Yaslar kac? (yine @zipzip'i hatirladim ) Genişletmek için tıkla... Özledim ben onu ya. Renkli bi kisilikti. Bdv'nin olmazsa olmazlarindandi bence. Yeniler bilmez.
lavantakokulusandik .!.: Yaslar kac? (yine @zipzip'i hatirladim ) Genişletmek için tıkla... Özledim ben onu ya. Renkli bi kisilikti. Bdv'nin olmazsa olmazlarindandi bence. Yeniler bilmez.
1var2yok Bi bakıp çıkıcam Kayıtlı Üye 31 Temmuz 2017 2.055 3.427 133 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #24 bizarif .!.: Bir hayat düşündüğümü söylemedim hoşlanıyorum dedim acaba bi ilişkiye dönüşür mü dedim Genişletmek için tıkla... Erkek büyük olsa neyse de kadının bu kadar büyük olması şimdi olmasa bile ilede sorun olabilecek bisey Hakkınızda hayırlısı olsun.
bizarif .!.: Bir hayat düşündüğümü söylemedim hoşlanıyorum dedim acaba bi ilişkiye dönüşür mü dedim Genişletmek için tıkla... Erkek büyük olsa neyse de kadının bu kadar büyük olması şimdi olmasa bile ilede sorun olabilecek bisey Hakkınızda hayırlısı olsun.
B bizarif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2016 149 71 18 41 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #25 1var2yok .!.: Erkek büyük olsa neyse de kadının bu kadar büyük olması şimdi olmasa bile ilede sorun olabilecek bisey Hakkınızda hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Keşke bazı şeyleri değiştirebilmek elimizde olsa..inşaallah hayırlısı olur teşekkür ederim
1var2yok .!.: Erkek büyük olsa neyse de kadının bu kadar büyük olması şimdi olmasa bile ilede sorun olabilecek bisey Hakkınızda hayırlısı olsun. Genişletmek için tıkla... Keşke bazı şeyleri değiştirebilmek elimizde olsa..inşaallah hayırlısı olur teşekkür ederim
arnir Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 13.684 7.410 248 Balıkesir 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #26 bizarif .!.: Neden öyle dediniz Genişletmek için tıkla... karsina yasina uygun birileri cikar onunla mi ugradacaksin sadece o olsa iyi anasi babasi etraf ugras dur
bizarif .!.: Neden öyle dediniz Genişletmek için tıkla... karsina yasina uygun birileri cikar onunla mi ugradacaksin sadece o olsa iyi anasi babasi etraf ugras dur
B bizarif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2016 149 71 18 41 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #27 arnir .!.: karsina yasina uygun birileri cikar onunla mi ugradacaksin sadece o olsa iyi anasi babasi etraf ugras dur Genişletmek için tıkla... Onları da düşünüyorum ama şimdilik ortada birşey yok zaman gösterecek
arnir .!.: karsina yasina uygun birileri cikar onunla mi ugradacaksin sadece o olsa iyi anasi babasi etraf ugras dur Genişletmek için tıkla... Onları da düşünüyorum ama şimdilik ortada birşey yok zaman gösterecek
Cui Bono Nirvana Pro Üye 25 Ağustos 2014 21.011 50.182 798 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #28 Samsonn .!.: Özledim ben onu ya. Renkli bi kisilikti. Bdv'nin olmazsa olmazlarindandi bence. Yeniler bilmez. Genişletmek için tıkla... Aynen ya En ciddi, en acikli konuda bile o gelip "yaslar kac" diye sorunca sinirlerim bozuluyordu, guluyordum Son düzenleme: 30 Kasım 2017
Samsonn .!.: Özledim ben onu ya. Renkli bi kisilikti. Bdv'nin olmazsa olmazlarindandi bence. Yeniler bilmez. Genişletmek için tıkla... Aynen ya En ciddi, en acikli konuda bile o gelip "yaslar kac" diye sorunca sinirlerim bozuluyordu, guluyordum
sinemha Guru Kayıtlı Üye 20 Aralık 2007 5.300 5.780 398 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #29 Hic okul disinda bir yerlere gitmeyi teklif etti mi? Acaba buyuk oldugunuz icin reddedeceginizi mi dusunuyor
Hic okul disinda bir yerlere gitmeyi teklif etti mi? Acaba buyuk oldugunuz icin reddedeceginizi mi dusunuyor
D drderinlik Yeni Üye Kayıtlı Üye 14 Kasım 2017 93 89 3 40 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #30 sizin iş olmaz. yaş farkı çok fazla. 5 yaş nedir ya. 1, 2 falan olsa neyse de. sizin iş zor. hiç boş yere umitlenme
sizin iş olmaz. yaş farkı çok fazla. 5 yaş nedir ya. 1, 2 falan olsa neyse de. sizin iş zor. hiç boş yere umitlenme
B bizarif Üye Kayıtlı Üye 20 Kasım 2016 149 71 18 41 30 Kasım 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #31 sinemha .!.: Hic okul disinda bir yerlere gitmeyi teklif etti mi? Acaba buyuk oldugunuz icin reddedeceginizi mi dusunuyor Genişletmek için tıkla... Etmedi bu sene geldi okula yani daha iki aydır tanışıyoruz..gördüğüm kadarıyla da çekingen birisi..ben de bilemiyorum umutlanmak istemiyorum..o istemez diye düşünüyorum
sinemha .!.: Hic okul disinda bir yerlere gitmeyi teklif etti mi? Acaba buyuk oldugunuz icin reddedeceginizi mi dusunuyor Genişletmek için tıkla... Etmedi bu sene geldi okula yani daha iki aydır tanışıyoruz..gördüğüm kadarıyla da çekingen birisi..ben de bilemiyorum umutlanmak istemiyorum..o istemez diye düşünüyorum
W whocarescandy Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Temmuz 2017 268 135 53 1 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi bizarif #32 ilerde sorun olabilir diye düşünüyorum kendisi yapmasa bile aile eş dost mutlaka konuşur