Birinden hoşlanıyorsunuz ama bir gün iyi bir gün kötü davranıyır size?

En son ayrılık yaşamış yıllardır haytına kimseyi almıyor. Depresyonda, mutsuz, yalnız bir adam.
Arkadaşım özelden adamın adını yaz bana bu konuyu sanki ben açmışım valla hal ve tavırlar aynı
ben de senin gibi hoşlandım tutuldum çünkü iyiyken çok iyi hatta arada bir bağ yok sözde arkadaşız adam hayatıyla ilgili hesap bile veriyordu şunu yaptım şuraya gittim diye eee insan kapılıyor haliyle
sonu malum
unutmak zor ama inan ki yorulduğuna değmez bunu birebir yaşayan senin konunu kendi yazmış gibi hisseden biri olarak yazıyorum bağını kes

Arkana bakmadan kaç derim. Gelişimini tamamlayamamış ergen ergen hareketler uğraşmayın.

İyiyken çok iyi ama. Ondan ona çok bağlanıyorum. Tabi kötü halleri dengemi alt üst edio
Insanoglu nedense seveni degil de boyle dengesiz narsisleri bulup asik olur. Ne diyim belli ki cekeceginiz cileniz var. Basinizi cok taslara vurursunuz. Denedi demeyin. Herkes iyiyken iyidir. Inssnin gercek yuzu, gercek kisiligi ofke aninda belli olur. Adam resmen ruh hastasi. Simdiden kendi cukuruna sizi de cekmis.
Cok mu bosluktasiniz? Deger mi? Mantiginiz nereye gitti? Bulunmayacak hint kumasi mi? Boyle dengesizler o kadar cok ki... adam edemezsiniz onu, duzeltemezsiniz. Siz kimse in psikologu da degilsiniz. Yikilan evliliklerin, biten iliskiletin, atilan nissnlarin cogu da boyle dusunulmeden baslanilan iliskiler yuzunden. Adsm karakterini kusuyor resmen. Siz hala inatla seviyorum da seviyorum. O sevgi degil. Belki hoslanma ve merak. Biraz da adam ederim ben bunu egosu.
Siz bilirsiniz. Demek ki daha cok konularinizi okuyacagiz sizin. Belli ki kim ne derse desin gozunuz kor kulaginiz sagir olmus.

özünde bir ikizler mevcut çok belli :) o anlamıştır merak etme
sadece umut vermemek için gel gitli davranıyor
onun hayatında bir piyon olmaya razıysan, canı isteyince gidip canı isteyince gelebileceği ve her şekilde onu kabul edebilecek biriysen uğraş ama yazık edersin

Bir gün ruh hali o kadar iyi oluyor ki. O kadar iyi davranıyor ki bana. Diyorum kesin o da hoşlanıyor. Ertesi gün sinirli agresif. Hani pislik muamelesi yapıyor. Ne ypayım bilmiyorum ki.

Ya toplum bu insanlarla dolu. Gelişimini tamamlayamamis karaktersizler sürüsü gözümde. Açın okuyun, evlenince de bu pisliğe devam ediyorlar. Siz simdi sanıyorsunuz ki mutsuz oldugu icin boyle. Benle mutlu olur, boyle olmaz.
I ih oyle bir dunya yok. Bu adamın kumasi bu. Mutlu olsa da karsisindakine köpek cekmekten keyif alacak.
Herkesin hayatinda mutsuz oldugu, dibe battigi donemler olur, herkes boyle önüne gelene saygisizca pislik gibi mi davraniyor? Hayir.
O yuzden diyorum ki bu karakter meselesi. Boyle birinin beyaz atli prens olma ihtimali yok benim icin. Ha siz savci esra gibi biz de mutlu olmak zorunda degiliz derseniz buyrun savaşın. Duygularınızı dile getirin. Mutlu olmayi beklemeyin ama.

Bir de su burc muhabbetlerini komik buldugumu soylemek istiyorum. Benim esim de ikizler burcu oluyor ama hayatimda bu kadar fikri, duyguları, davranislari stabil bir insan görmedim.
Anlayis ve denge abidesidir.
Hamuru onemli insanin.

Umut vermek istemeyen gel gitli davranır mı ki. Tamamen soğuk davranmaz mı sizce. Neden bir iyi bir kötü davranıyor ki

Savaşmaya gücüm yokki benimde. Sadece seviyorum ve mutlu olmak istiyorum hepsi bu

Demek ki her yaşta kaçan kovalanıyormuş. O zaman bu yorumu yapabilirim. Siz ilginizi çektiğiniz anda bahsi geçen beyefendi "noluyor ya,o böyle yapmazdı kaybetmeyelim bunu da" deyip size koşacaktır

Demek ki her yaşta kaçan kovalanıyormuş. O zaman bu yorumu yapabilirim. Siz ilginizi çektiğiniz anda bahsi geçen beyefendi "noluyor ya,o böyle yapmazdı kaybetmeyelim bunu da" deyip size koşacaktır
Bana daha çok sallamicak gibi gelio ama o taktiği de bir deneyeyim

Ama sen israrla seviyorum da seviyorum diyorsun. Zorla adami dusunerek kendini bagimli yapiyorsun. Baska mesgalen yok mu? Bosluktasin sanirim. Su an hayatinda biri olsaydi bu adami gozun gormezdi bile.
Muhtemelen öyle. Bayağıdır yalnız kaldım. Ondan olabilir

Valla 22 yaşındayım eşim 23 yaşında böyle olsa evlenmeyi bırakın görüşmeyi keserdim oyun mu bu bir gün ilgili bir gün ilgisiz ve beni istemiyo 30 yaşındasınız bu saatten sonra çocukça biriyle uğraşmayın vaktinizi kaybetmek olur Emin’im daha iyisi çıkacaktır karşınıza hayatınızda herşeyin hayırlısı olmasını dilerim

Umut vermek istemeyen gel gitli davranır mı ki. Tamamen soğuk davranmaz mı sizce. Neden bir iyi bir kötü davranıyor ki
Tabii davranır yani senle ne sevgili ne değil ama sen seviyorsun senin tarafından sevilmek hoşuna gidiyor ruhu okşanıyor ama sevgili olup bağlanmak ya da birine mecbur kalmak istemiyor kafam ne isterse onu yaparım özgürüm düşüncesinde
nasılsa dönünce beni dinleyen anlayan biri var ve evli değiliz resmi bir bağ yok canım sıkılınca giderim
düşünce tarzı bu yani o senin sevginden istifade ediyor senin enerjinle besleniyor seni tüketiyor
İyi davranması senin ona olan hislerinden yani nasılsa seviyor diyor komple kestirip atmıyor
kötü davranması da muhtemelen radarına gözüne ve nefsine hitap eden başka biri girmiştir o an seni bırakıyor ama sıkılınca döndüğünde sen ceptesin
çok soğuk davranıp kaçırmaz seni
Maalesef söylediklerim acı ama gerçek olma ihtimali yüksek

Ne mi düşünürdüm
Elin degesiziyle işim olmaz beni terslemek haddine mi? Diye düşünürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…