- 14 Ağustos 2013
- 954
- 1.106
- 113
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Arkadaşım özelden adamın adını yaz banaEn son ayrılık yaşamış yıllardır haytına kimseyi almıyor. Depresyonda, mutsuz, yalnız bir adam.
Insanoglu nedense seveni degil de boyle dengesiz narsisleri bulup asik olur. Ne diyim belli ki cekeceginiz cileniz var. Basinizi cok taslara vurursunuz. Denedi demeyin. Herkes iyiyken iyidir. Inssnin gercek yuzu, gercek kisiligi ofke aninda belli olur. Adam resmen ruh hastasi. Simdiden kendi cukuruna sizi de cekmis.İyiyken çok iyi ama. Ondan ona çok bağlanıyorum. Tabi kötü halleri dengemi alt üst edio
özünde bir ikizler mevcut çok belli :) o anlamıştır merak etmeTerazi burcu. Ya ben nasıl aklımda bitiricem bu konuyu bilmiyorum. Gerçekten çok seviyorum ve bir ara dibinden ayrılmıyordum. Herkes anladı aslında, millet imalarda bulunuyor bile. Ama o ya anlamadı, ya da anlamamazlığa getirdi.
Bir gün ruh hali o kadar iyi oluyor ki. O kadar iyi davranıyor ki bana. Diyorum kesin o da hoşlanıyor. Ertesi gün sinirli agresif. Hani pislik muamelesi yapıyor. Ne ypayım bilmiyorum ki.
Umut vermek istemeyen gel gitli davranır mı ki. Tamamen soğuk davranmaz mı sizce. Neden bir iyi bir kötü davranıyor kiözünde bir ikizler mevcut çok belli :) o anlamıştır merak etme
sadece umut vermemek için gel gitli davranıyor
onun hayatında bir piyon olmaya razıysan, canı isteyince gidip canı isteyince gelebileceği ve her şekilde onu kabul edebilecek biriysen uğraş ama yazık edersin
Allahım nerden buluyorum böylelerini anlamıyorum kiAdam narsist. Narsistler sevemez. Onlarin empati yetenekleri de yoktur.
Savaşmaya gücüm yokki benimde. Sadece seviyorum ve mutlu olmak istiyorum hepsi buYa toplum bu insanlarla dolu. Gelişimini tamamlayamamis karaktersizler sürüsü gözümde. Açın okuyun, evlenince de bu pisliğe devam ediyorlar. Siz simdi sanıyorsunuz ki mutsuz oldugu icin boyle. Benle mutlu olur, boyle olmaz.
I ih oyle bir dunya yok. Bu adamın kumasi bu. Mutlu olsa da karsisindakine köpek cekmekten keyif alacak.
Herkesin hayatinda mutsuz oldugu, dibe battigi donemler olur, herkes boyle önüne gelene saygisizca pislik gibi mi davraniyor? Hayir.
O yuzden diyorum ki bu karakter meselesi. Boyle birinin beyaz atli prens olma ihtimali yok benim icin. Ha siz savci esra gibi biz de mutlu olmak zorunda degiliz derseniz buyrun savaşın. Duygularınızı dile getirin. Mutlu olmayi beklemeyin ama.
Savaşmaya gücüm yokki benimde. Sadece seviyorum ve mutlu olmak istiyorum hepsi bu
Ama sen israrla seviyorum da seviyorum diyorsun. Zorla adami dusunerek kendini bagimli yapiyorsun. Baska mesgalen yok mu? Bosluktasin sanirim. Su an hayatinda biri olsaydi bu adami gozun gormezdi bile.Allahım nerden buluyorum böylelerini anlamıyorum ki
Bana daha çok sallamicak gibi gelio ama o taktiği de bir deneyeyimDemek ki her yaşta kaçan kovalanıyormuş. O zaman bu yorumu yapabilirim. Siz ilginizi çektiğiniz anda bahsi geçen beyefendi "noluyor ya,o böyle yapmazdı kaybetmeyelim bunu da" deyip size koşacaktır
Muhtemelen öyle. Bayağıdır yalnız kaldım. Ondan olabilirAma sen israrla seviyorum da seviyorum diyorsun. Zorla adami dusunerek kendini bagimli yapiyorsun. Baska mesgalen yok mu? Bosluktasin sanirim. Su an hayatinda biri olsaydi bu adami gozun gormezdi bile.
Tamam açılıyorumO halde açılın ve geri kalani ondan bekleyin.
Tabii davranır yani senle ne sevgili ne değil ama sen seviyorsun senin tarafından sevilmek hoşuna gidiyor ruhu okşanıyor ama sevgili olup bağlanmak ya da birine mecbur kalmak istemiyor kafam ne isterse onu yaparım özgürüm düşüncesindeUmut vermek istemeyen gel gitli davranır mı ki. Tamamen soğuk davranmaz mı sizce. Neden bir iyi bir kötü davranıyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?