Birinden hoşlanıyorsunuz ama bir gün iyi bir gün kötü davranıyır size?

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
Beni kırdığı için dün arkadaşlarımla yemek ısmarlayan, benimle basen flört eden, şakalaşan, uğraşan bir adam. Ertesi gün yüzüme bakmayan, tersleyen, beni yanında istemeyen aynı adam. Ne dersiniz bu konuya?

İkizler burcu mu derim :)

Şaka bir yana ikizler erkeği genelde böyle çift karakterli oluyor günü gününe uymuyor ama bunu sadece burca bağlamak tabi ki çok sığ olur.

Biraz daha gözlemleyin ama bence çok da kaptırmayın kendinizi baktınız hala aynı dengesiz tavırlar boşverin gitsin

1.Dengesiz bir kisiligi olabilir.

2.Akli mantigi ve hisleri arasinda gidip geliyor ondan olabilir.

3.Sizin bazi tavirlarinizdan olabilir cunku iliskinizin siz yonunu bilmiyoruz.

4.Sizden baska biri de var hayatinda ve size kizarak vicdanini bastirmaya calisiyor olabilir.

5.Aklima gelmeyen cok baska bir sebep de olabilir.

Son düzenleme:
Başka birisiyle beraber arada sırada da Size salça oluyo derim

Dengesiz olduğunu çok söyleyen var. Aramızda bir ilişki yok ben sadece ondan hoşlanıyorum ve ona ilgimi belli ediyorum. Bu bazen hoşuna gidio olumlu tepkiler veriyor. Bazen de ters tepki verip kendini benden uzaklaştırıyor. Hayatında başka biri olmadığını biliyorum.

Doğuk davranıp ertesi gün sıcak davrandığı bir gün kardeş senin derdin nedir salak mısın diyince bu hareketlerine son veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…