• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden nasıl hoşlanırım..

Başlığa bakınca kimseye duygu besleyemiyorum şeklinde bir konu açtınız sandım. Niye illa hoşlanmaya çalışıyorsunuz ki bu olmasa başkası olur boşverin
mantıklı biriydi hoşlansam her şey kusursuz olurdu ama utanıp yüzünü kapaması falan cok kadınsı ya da bir şeyde anlaşınca parmak uzatıp kız gibi tokuşturması cok garibime gitti

24 yaşında, iş güç, kariyer sebebiyle içinizin hiç ısınmadığı birine bir şeyler hissetmek için neden kendinizi zorluyorsunuz? Karşınızdaki kişiyi bir erkek olarak hiç beğenmemişsiniz.

İlişkide mantıkta devrede olmalı ama hiçbir çekim hissetmediğiniz birine karşı "kadınsı taktikler" kullanarak istediğiniz tarzda bir erkeğe dönüştüremezsiniz. Bazı hal ve hareketler içten gelir. Ne gerek var uğraşmaya yani?

Yani kendinizden düşünün biri geliyor şöyle giyinme şöyle davranma. E nasıl giyinip davranayım. Bir bilemedin iki ay denenir (kimse için böyle bir şey yapılmamalı) sonrasında kaç yıldır alışmış olduğunuz tarza geri dönersiniz yani.
tabi ama heteroseksüel mi derler öyle bir erkek doğası gereği kadın gibi davranmamalı anlamadım hareketleri cok nazik anlatamam

24 yaşında, iş güç, kariyer sebebiyle içinizin hiç ısınmadığı birine bir şeyler hissetmek için neden kendinizi zorluyorsunuz? Karşınızdaki kişiyi bir erkek olarak hiç beğenmemişsiniz.

İlişkide mantıkta devrede olmalı ama hiçbir çekim hissetmediğiniz birine karşı "kadınsı taktikler" kullanarak istediğiniz tarzda bir erkeğe dönüştüremezsiniz. Bazı hal ve hareketler içten gelir. Ne gerek var uğraşmaya yani?
arada hatırı geçer insanlar tanıştırdı ve konuştukca cocuk cok kırılgan o yuzden ne açık açık ya enerjim uymadı diyebildimm ne başka. gözlemliyim diye düşündüm. o kadar nazik ve naif ki delirtti bu durum sokaktan geçen bi barzoyla 5 dk kahve içip kendime gelesim var tövbe tövbe :KK48:

Nasıl tanıştın bu kişiyle görücü mü? Ailwn nasıl tanıyor 24 yaşında bu adamdan hoşlanmayı ksfana takmışsan senin de pek giderin yoktur. Para bu ksdar gözünü almasın adamın fabrikatör olması lazım bu kadar zorlama için

1 kız kardeşi var
Yorumda yazdıklarınız naziklik utangaçlık falan değil bence. İkinizin yaşları kaç ? Kişilik yapısı böyle demek ki. Onu değiştiremezsiniz. Elini çenesine koyması, mimikleri ,hareketleri kadınsı diyorsunuz. Birinden zorla hoşlanamazsınız. Konuşmayı güzellikle bitirin derim.

Nasıl tanıştın bu kişiyle görücü mü? Ailwn nasıl tanıyor 24 yaşında bu adamdan hoşlanmayı ksfana takmışsan senin de pek giderin yoktur. Para bu ksdar gözünü almasın adamın fabrikatör olması lazım bu kadar zorlama için
yok tanıstırıldık öyle ama ben yani çevremde begenilen varlıklı bi ailenin kızıyım çcocukta öyle. bu denklik hoşuma gitti kendiisi benden büyük doktor bende hemşireyim. gayet tatlı sadece cok kilolu üstüne üstlük kadınsı davranıyor belirttim kendisine ben dahaa maskülenim dedim o da haklsın bi taraf öyle olmalı dedi :D sen ol dedi resmen

Yorumda yazdıklarınız naziklik utangaçlık falan değil bence. İkinizin yaşları kaç ? Kişilik yapısı böyle demek ki. Onu değiştiremezsiniz. Elini çenesine koyması, mimikleri ,hareketleri kadınsı diyorsunuz. Birinden zorla hoşlanamazsınız. Konuşmayı güzellikle bitirin derim.
ben 24 o 30 yaşında. aslında nazikçe konuştum ben cok baskınım dedim o da istersen senin için baskın davranırım dedi ben daha cok uzaklaştım. bunu bile ben yönetiyorum :KK35:

arada hatırı geçer insanlar tanıştırdı ve konuştukca cocuk cok kırılgan o yuzden ne açık açık ya enerjim uymadı diyebildimm ne başka. gözlemliyim diye düşündüm. o kadar nazik ve naif ki delirtti bu durum sokaktan geçen bi barzoyla 5 dk kahve içip kendime gelesim var tövbe tövbe :KK48:
Görüştüğünüz kişinin zıddı " barzolar" olmak zorunda değil. İki uç yok yani.
Enerjinizi uymadığını açık açık söyleyebilirdiniz.
Hayır diyerek birden nikah masasında bulmayın da kendinizi.

yok tanıstırıldık öyle ama ben yani çevremde begenilen varlıklı bi ailenin kızıyım çcocukta öyle. bu denklik hoşuma gitti kendiisi benden büyük doktor bende hemşireyim. gayet tatlı sadece cok kilolu üstüne üstlük kadınsı davranıyor belirttim kendisine ben dahaa maskülenim dedim o da haklsın bi taraf öyle olmalı dedi :D sen ol dedi resmen
Bilmiyorum bu kadar çirkin ve şişman adama ben hiçbir zaman bakmam ondan hoşlanmaya da çalışmam. Biri bana onu önerse kızarım da görüşmem beğenöesiğim biriyle. Başka seçenek mi yok

ben 24 o 30 yaşında. aslında nazikçe konuştum ben cok baskınım dedim o da istersen senin için baskın davranırım dedi ben daha cok uzaklaştım. bunu bile ben yönetiyorum :KK35:
"Ben senin için baskın davranırım" dediğine göre yönetilmeye açık birisi. Ben mesela ilişkide erkek karar versin plan yapsın, önemli kararları beraber verelim ama o yönetsin bir şeyler yapsın isterim. Kimse kimse için öyle 2-3 ayda değişemez. Adamın yapısı bu. Siz de zorlamayın lütfen. Aracı olarak tanıştıran kişilere de ayıp olmaz, çekinmeyin. Görüşlerimiz uymadı elektrik alamadım der bitirirsiniz.

Varlıklı bir ailenin kızı hemşirelik mi yapıyor?

Bilmiyorum bu kadar çirkin ve şişman adama ben hiçbir zaman bakmam ondan hoşlanmaya da çalışmam. Biri bana onu önerse kızarım da görüşmem beğenöesiğim biriyle. Başka seçenek mi yok
Ben de fiziksel olarak çok zıt biriyle görüştürülmek istensem bozulur ve bozardım ama karşı taraf doktor olunca kusurlarını örter diye düşünülmüş muhtemelen.

ya mesela bi resim atıyor eli çenesinde gülümsüyor böyle kız gibi yani konusurken gözlerini kırpıştırıyor bulusalım diyince ay heyecanlandım kıyafet ayarlıyım diyor? yani benden cok yapıyor bunu. sizce ben mi garip buluyorum yoksa bu kadarı fazla mı

O nedir yahuuu genc kiz gibi, gec sen bunu evladim bu is olmaz

Ben de fiziksel olarak çok zıt biriyle görüştürülmek istensem bozulur ve bozardım ama karşı taraf doktor olunca kusurlarını örter diye düşünülmüş muhtemelen.
Bi de 24 yaşında görücüye bu kadar hevesli aile

Bi de 24 yaşında görücüye bu kadar hevesli aile
Görücü usulüne negatif bakmıyorum ben, gayet güzel evlilikler yapılabiliyor, etrafımda çok örneği var ama zorla bir şeyler hissetmeye çalışmanım anlamı yok. Adamı görsel olarak hiç beğenmemiş, hali tavrı da rahatsız ediyor, öyle taktikle başka bir hale getireceğini düşünmesi falan gerçeklikten uzak.

evleniğn demediler tanıyın dediler zaten acelesi yok 1 senede evlenin diyen yok
VAlla bu kadar ucube bi adamı tanı diyen annen düşmanındır o anneye de bi tur deneyeyim yatakta nasıl bana hiç çekici glmşyo evlenince ne yapayım ne diyecek bakalım sen bu adamla sevişirim onu canım çeker diyebiliyo musun

Back
X