• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birinden nasıl hoşlanırım..

Varlıklı ailelerin çocukları genelde o tarz meslekler edinmiyor, ona şaşırdım. Yoksa ne sakıncası olacak?
Ya varlıklı göeüşleri farklı bana göre varlıklı olmak için ortada bi en az 10 milyon olmalı ev araba harici tuike göre yüksek gelirli olmak için eve senelik 5 milyon kazanç gerekiyormuş. Evi arabası olan memurlara bile varlıklı diyorlar 🤣

VAlla bu kadar ucube bi adamı tanı diyen annen düşmanındır o anneye de bi tur deneyeyim yatakta nasıl bana hiç çekici glmşyo evlenince ne yapayım ne diyecek bakalım sen bu adamla sevişirim onu canım çeker diyebiliyo musun
ay tövbe tövbe hiç böyle düşünmedim ama oraya gelene kadar normal bir çekimde yok ki

Ya varlıklı göeüşleri farklı bana göre varlıklı olmak için ortada bi en az 10 milyon olmalı ev araba harici tuike göre yüksek gelirli olmak için eve senelik 5 milyon kazanç gerekiyormuş. Evi arabası olan memurlara bile varlıklı diyorlar 🤣
haklısınız :D

Ayy anlatıklarınızdan dolayı adam bana biseksüelmiş veya gaymiş gibi geldi. Hiç mi ilişkisi olmamış bu adamın da ayy utandım diyip yüzünü kapatıyor falan.. Bu kibarlık, nezaket falan değil ki.
Zorla beğeni, hoşlantı da olmaz. Fiziksel olarak geçse bile bir şeyleri adamın söylediği cümleler, tavırları ofsayt, çok dişil hareketler bunlar.

Ayy anlatıklarınızdan dolayı adam bana biseksüelmiş veya gaymiş gibi geldi. Hiç mi ilişkisi olmamış bu adamın da ayy utandım diyip yüzünü kapatıyor falan.. Bu kibarlık, nezaket falan değil ki.
Zorla beğeni, hoşlantı da olmaz. Fiziksel olarak geçse bile bir şeyleri adamın söylediği cümleler, tavırları ofsayt, çok dişil hareketler bunlar.
1 kere ilşikisi olmuş 2 sene beraberlik bu adam 30 yasında hiç olmamıs baska bende şaşırdım bi flört bir seyi bile olmamış yani. evet çok dişil üzüldüm bende iyi biriydi görüşlerimiz benzerdi ama olmayınca olmuyor

Merhaba kızlar, tamamen mantığımla kalbimin arasında sıkışıp kaldım, tecrübeli arkadaşlardan akıl almaya geldim.

Hayatımda yeni biri var, çocuk tam anlamıyla evlenilecek, harika bir aday. Kariyeri ve idealleri harika, tam benim yaşamak istediğim şehirde yaşıyor. Ailesi çok düzgün, benim ailem de çocuğa kelimenin tam anlamıyla bayıldı.
Davranış olarak gerçekten kusursuz bir centilmen her buluşmada çiçeklerle geliyor, arabaya binerken inerken kapımı açıyor, bana aşırı saygılı davranıyor. Asla temas bağımlısı değil, ben elimi uzatmadan elini bile uzatmaz, sınırlarımı o kadar iyi koruyor ki... Mantığım "Geleceğin çok huzurlu olur, sakın kaçırma" diyor.

Ama gel gelelim aramızdaki o fiziksel ve eril çekime bir türlü yükselemiyorum... Çocuk yaşına göre çok yaşlı giyiniyor. Üstüne bir de o saygısı konuşma tarzına yansıyınca bana biraz fazla "nazik" geliyor. Mesela heyecanlandığında "Ayy heyecanlandım falan" diyor. Bir de fiziksel uyum sorunumuz var. Ben spora giden, kendine bakan, fiziği gayet fit biriyim. O ise maalesef çok kilolu. Yanındayken o aradığım erkeksi enerjiyi, o görsel ve bedensel çekimi yakalayamıyorum. Bu fazla çekingen tavırları, tarzı ve kilosu beni maalesef soğutuyor.

Açıkça karşıma alıp "Kilon, konuşma tarzın veya giyimin beni soğutuyor" diyemem, hem çok ayıp olur hem gururu kırılır. Ama bir yandan da bu çocukla çok mutlu bir geleceğim olabileceğini bildiğim için ondan gerçekten hoşlanmak, bu ilişkiye bir şans vermek istiyorum.

Sizce bir erkeğin bu fazla çekingen tavırlarını, kilolarını ve giyim tarzını, onu kırmadan kadınsı taktiklerle nasıl daha maskülen, fit ve modern bir çizgiye çekebilirim? Onu spora, daha iyi giyinmeye nasıl teşvik ederim? Yoksa "çekim yoksa zorlama, baştan bitir" mi dersiniz?

Aranızda başta tarzına/tavrına/fiziksel haline ısınamayıp, mantıkla başlayıp sonradan eşine çok aşık olan var mı? Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum...
%100 boşanma garantili 🤣

ay tövbe tövbe hiç böyle düşünmedim ama oraya gelene kadar normal bir çekimde yok ki
Yetişkinsin artık az çok anlaman lazım her şişman kadın erkek yalnız mı değil çünkü onları çekici bulan partnerleri var. Sen bu adamla sevişebilirim diyorsan ileride de davranışları normal gelebilir

Yetişkinsin artık az çok anlaman lazım her şişman kadın erkek yalnız mı değil çünkü onları çekici bulan partnerleri var. Sen bu adamla sevişebilirim diyorsan ileride de davranışları normal gelebilir
bir erilliği olsa çekici gelirdi kimseyide üzmek istemiyorum 1 ay görüştük 1 kere buluştuk gün içinde sohbet ettik ve nazikti çiçekler centilmenlikler harika ama kız arrkadaşım gibi birisi

Back
X