- Emoji Skoru
- 154
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi La_Vita_Nuova
sizce ona bu duurumu söyliyim mi daha açık? erillik dişillik gibi ya da kırmadan enerjimiz uymadı diye bitireyim misevişemezsin o zaman![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizce ona bu duurumu söyliyim mi daha açık? erillik dişillik gibi ya da kırmadan enerjimiz uymadı diye bitireyim misevişemezsin o zaman![]()
On senedir iyi bir lisede çalışıyorum. Varlıklı ailelerin çocukları tıp bile istemiyor. Çünkü babaların kurduğu bir sistem var, onu devam ettirecek birileri lazım. İlk bine bile girseler iyi üniversitelerde işletme, uluslararası ilişkiler, mühendislik vs. okuyup şirketlerinin başına geçiyor o tarz ailelerin çocukları. Varlıklı algım böyle benim djdjdj.Ya varlıklı göeüşleri farklı bana göre varlıklı olmak için ortada bi en az 10 milyon olmalı ev araba harici tuike göre yüksek gelirli olmak için eve senelik 5 milyon kazanç gerekiyormuş. Evi arabası olan memurlara bile varlıklı diyorlar![]()
yerinde olsam hiiiiiç suya sabuna dokunmadan ısınamadım kusura bakma der giderdim.sizce ona bu duurumu söyliyim mi daha açık? erillik dişillik gibi ya da kırmadan enerjimiz uymadı diye bitireyim mi
haklısınız sonucta yapısı buysa zorla da değiştiremem kimse kimse için değişmemeliyerinde olsam hiiiiiç suya sabuna dokunmadan ısınamadım kusura bakma der giderdim.
Kesinlikle çok haklısın, ağzına sağlık. Kimse kimse için sonradan değişmez, adamın yapısı bu ve bana hitap eden o maskülen, yöneten erkek figürü kesinlikle değil."Ben senin için baskın davranırım" dediğine göre yönetilmeye açık birisi. Ben mesela ilişkide erkek karar versin plan yapsın, önemli kararları beraber verelim ama o yönetsin bir şeyler yapsın isterim. Kimse kimse için öyle 2-3 ayda değişemez. Adamın yapısı bu. Siz de zorlamayın lütfen. Aracı olarak tanıştıran kişilere de ayıp olmaz, çekinmeyin. Görüşlerimiz uymadı elektrik alamadım der bitirirsiniz.
istesen de değişmez zaten, sana uymayanla yollarını ayırmaktan başka çaren yok, konudan bağımsız genel olarak da böyle hayatta :)haklısınız sonucta yapısı buysa zorla da değiştiremem kimse kimse için değişmemeli
zaten çocuk asgari ücretli olsun, bakmazhem doktor diye yamanmaya çalışıyosun hem beğenmiyosun. kellik fodulluk durumları var galiba.
onlara göre nazik efendi saygılı olmasıı yeterli. ne var maskülen değilse insan olsun diyorlar ama ben bana çekici gelen biriini istiyorumVAlla bu kadar ucube bi adamı tanı diyen annen düşmanındır o anneye de bi tur deneyeyim yatakta nasıl bana hiç çekici glmşyo evlenince ne yapayım ne diyecek bakalım sen bu adamla sevişirim onu canım çeker diyebiliyo musun
böyle düşünmenize üzüldüm, benim eski sevgilim işsiz güçsüzdü aama aşıktım parasına bakmadım sevdim ama anlaşamadık. yani derdim para değil çalışkanlık hırs itibar bunlar önemsiz değil kizaten çocuk asgari ücretli olsun, bakmaz![]()
ANnen net düşmanın o zaman.onlara göre nazik efendi saygılı olmasıı yeterli. ne var maskülen değilse insan olsun diyorlar ama ben bana çekici gelen biriini istiyorum
neden böyle düşündünüzANnen net düşmanın o zaman.
sağlıklı düşünemiyorsunuz.böyle düşünmenize üzüldüm, benim eski sevgilim işsiz güçsüzdü aama aşıktım parasına bakmadım sevdim ama anlaşamadık. yani derdim para değil çalışkanlık hırs itibar bunlar önemsiz değil ki
Evlenmiyorum şuan zaten sadece karşıma cıkan insanı tanımaya calıstımsağlıklı düşünemiyorsunuz.
evlenipte, hayatınızı karartmayın.
seçim yapabilecek olgunluk sizde şu an yok.
YA senin gördüğünü o görmüyo mu kız gibi adamla gencecik kızını evlendirmeye çalışıyor. Tak evlendin erekte olmuyor ne yapacaksın? Bu adamla aynı yatağa girerim der misinnneden böyle düşündünüz
hiç böyle düşünmemiştim ya bi kötü oldumYA senin gördüğünü o görmüyo mu kız gibi adamla gencecik kızını evlendirmeye çalışıyor. Tak evlendin erekte olmuyor ne yapacaksın? Bu adamla aynı yatağa girerim der misinn
Ee iyi de yapar bakmak zorunda mı? Kim standardını düşürmek ister? Varlıklı sevgiliye de başta içinden herkes bir “Bamboleyyoo” olur ha sonra ısınamazsa biter servet avcısı değilse. Tribünlere oynamaya gerek yok.zaten çocuk asgari ücretli olsun, bakmaz![]()
Ay çok iyi niyetlisin ne gerek var yapma Allah aşkına ya sana mı düştü :) lafın tamamı aptala söylenir demişler ısınamadım deyip geçeceksin.sizce ona bu duurumu söyliyim mi daha açık? erillik dişillik gibi ya da kırmadan enerjimiz uymadı diye bitireyim mi
"Ben senin için baskın davranırım" dediğine göre yönetilmeye açık birisi. Ben mesela ilişkide erkek karar versin plan yapsın, önemli kararları beraber verelim ama o yönetsin bir şeyler yapsın isterim. Kimse kimse için öyle 2-3 ayda değişemez. Adamın yapısı bu. Siz de zorlamayın lütfen. Aracı olarak tanıştıran kişilere de ayıp olmaz, çekinmeyin. Görüşlerimiz uymadı elektrik alamadım der bitirirsiniz.