- 24 Haziran 2011
- 23.554
- 49.195
- 798
- Konu Sahibi kaldi2sene
-
o paranin ustune yatma olayi benide sinir eder en nefret ettigim seydir hayatta bu arada konu sahibien sinir olduğum insan tiplerinden bir tanesi...yaptığından ıkram edersin, tabak aylarca gelmez. borç verirsin, aylarca ödenmez falan filan.....
Ayyy bende nefrer ederim bu durumdan sen kıramayıp verirsin bide kendi malını almak için uğraşırsın aslında verip mağdur olana kadar vermemek enn iyisi artık en yakınımdan başkasına bi çöpümü vermem sende verme kardeşimmYa sinir oldum .
Yakın bi kız arkadaşım var. Abisinin nişanı için bi elbise mi istedi . Abiye bi elbise ve gerçekten pahalı.
Neyse verdim.
10 gündür geri almaya çalışıyorum ya sinir oldum. Ha bugün unuttum ha yarın verecem. Ben ona 2. Kere dahi istetmeden vermiştim halbuki.
Şimdi yine mesaj attım cevap yok...
Versem bi türlü vermesen başka türlü. .
Nedir bu ya..
Yuh nasıl bir aymazlıktır bu ya?Hayatımda birine ilk ve son kez olmuştur bir ceket emanet vermiştim, Önemli davetmiş, iyi bir ceketti, ısrar edince dayanamadım ki kız kardeşime bile emanet vermem.. 2-3 gün içinde (oturduğu semt dolayısı ile) getireceğini söyledi.. Aynı sizin durum 10 gün geçti yok piyasada benim ceket, en sonunda gittim kapısına, ah canım hem bi çayını içiyim hemde gelmişken şu ceketi alıyım dedim, arkadaşım mosmor oldu, bozuntuya vermedi bir poşete koydu verdi, eve gelince bir baktım tam enseden yırtık(yanlış yerden askıya takmış sanırım)Bir kaç gün sesimi çıkarmadım, o da bir şey demedi, sonra ceketi yolladım, ben bunu çok kullandım eskittim, birde yırtmışım, neyse sen güle güle kullan benim işime yaramıyor zaten diye not yazıp ceketi ona hibe ettim Baya bir utanmış Sonra tamirettirmiş ama yama gibiydi Almadım geri tabiiki, ama çok bozulmuştum.. Bu olayı görünce ondan bahaneler bul iste diyorum ama İnşallah durumun ben gibi olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?