Birine bisey verince bide peşinde koşmak !!

Başkasına neder elbise verilir ki? Tozlu vb sitelerde çok güzel uygun abiyeler var. Olmayan da giymesin bir zahmet.

Ben de hiç hoşlanmam, hırka falan belki de, tene değecek bişeyi paylaşamam sanırım.

Ne çok bu tarz konular açılıyor. Benim anlamadığım herkes ikiz gibi mi ya, boy kilo aynı mı, balık elbise nasıl başkasına uyar?

Saat verip geçerken alacağım demeli, gak guk etmesine fırsat vermeden.

Git kapisina dayan ve elbiseni iste, o uyuyorsa annesi uyaniktir, o da carsidaysa babasi vardir yada kardesleri, bu ne yaaa

Bende arkadaşıma gece ayakkabısı ve çantası verdim. Dedim ki ayakkabıyı kullanmıyorum istersen senin olabilir. Kız çantayı da getirmedi. Valla isteyemedim de. Pahalı bişey değildi ama yinede hoşlanmadım davranışından insanlar bi tuaf.

Herkes aynini düşünmüş elbiseye bir şey oldu muhtelen veya çok beğendi ve üstüne yatıyor. Vermek konu değil de insan istemeğe cekiniyor, benim için de istemek çok zor geri almak zaten imkânsız sanki :)
Bir defasında hiç giymeden aylarca para biriktirip aldığım tsortumu vermiştim mecbur kalıp tabi üstü başı dağılmış şekilde geldi ne zaman sonra.

en sinir olduğum insan tiplerinden bir tanesi...yaptığından ıkram edersin, tabak aylarca gelmez. borç verirsin, aylarca ödenmez falan filan.....

en sinir olduğum insan tiplerinden bir tanesi...yaptığından ıkram edersin, tabak aylarca gelmez. borç verirsin, aylarca ödenmez falan filan.....
o paranin ustune yatma olayi benide sinir eder en nefret ettigim seydir hayatta bu arada konu sahibi kaldi2sene bence o elbisenin basin bir sey geldi

Gidenler geri gelmiyor gelenlerde illallah getiriyor. Nedir bu sorumsuzluk niye ve neden bilmiyorum bende cok cektim ve cekiyorum birsey vermek bile istemiyorum artik ama hadi neyse vereyim bu seferlik diyorum veriyorum.. Eger tukendiysen git evine kadar ver la artik sunu deyip al

İnsan kendi malını isterken utanıyor değil mi?yani insanı öyle bir duruma sokuyorlarki..
Aldığın emaneti zamanında ve sağlam bi şekilde ver işte, ver ki yüzün olsun tekrar yüzüne bakmaya..ama nerde..
Cok yaşamışımdır bu durumu. O yüzden birine bişey vermek zoruma gider oldu.

Bense komşunun tabağı gelse hemen geri göndermeye çabalarım.götürene kadar da nerde muhafaza edeceğimi şaşırırım yani..

Ayyy bende nefrer ederim bu durumdan sen kıramayıp verirsin bide kendi malını almak için uğraşırsın aslında verip mağdur olana kadar vermemek enn iyisi artık en yakınımdan başkasına bi çöpümü vermem sende verme kardeşimm

Bencede net konuş bak bakalım vermemezlik yapıyor mu? ne kadar ayıp birşey
Hiç itimas kalmadı insanlarda... iyilik yap denize at misali

Ayyy ben bi arkadaşa vermiştim tülden böyle bi elbise bi de ne göriyim yırtıp vermiş yaaa!!!

Hayatımda birine ilk ve son kez olmuştur bir ceket emanet vermiştim, Önemli davetmiş, iyi bir ceketti, ısrar edince dayanamadım ki kız kardeşime bile emanet vermem.. 2-3 gün içinde (oturduğu semt dolayısı ile) getireceğini söyledi.. Aynı sizin durum 10 gün geçti yok piyasada benim ceket, en sonunda gittim kapısına, ah canım hem bi çayını içiyim hemde gelmişken şu ceketi alıyım dedim, arkadaşım mosmor oldu, bozuntuya vermedi bir poşete koydu verdi, eve gelince bir baktım tam enseden yırtık (yanlış yerden askıya takmış sanırım)Bir kaç gün sesimi çıkarmadım, o da bir şey demedi, sonra ceketi yolladım, ben bunu çok kullandım eskittim, birde yırtmışım, neyse sen güle güle kullan benim işime yaramıyor zaten diye not yazıp ceketi ona hibe ettim Baya bir utanmış Sonra tamirettirmiş ama yama gibiydi Almadım geri tabiiki, ama çok bozulmuştum.. Bu olayı görünce ondan bahaneler bul iste diyorum ama İnşallah durumun ben gibi olmaz :)

Yuh nasıl bir aymazlıktır bu ya? Utanmadan bir de poşete koyup geri mi vermiş ceketi? Vay be, sanki o poşet hiç açılmayacakBu kadınla hala görüşüyor musunuz?

Bida verme gerçekten kendi malınla rezil oluyosun.. Sorumsuzluk ya..

Bende buraya taşındı ğımda komşu ma kıyafet lerimi vermeye başladım.lakin ben ondan çanta dahi istemedim.ama maşallah o herşeyi mi ister oldu.çanta ceket elbise vs vs.hattangeçen ctesi kap ımı aldı nişan varmış. hala getirmedi. bende istemedim hala.
15 gün sonra taşınacağım.yeni evimde hiç bir komşu larıma kıyafet vs vermeyi asla düşünmüyorum.

sizin elbise ye kesin bişey olmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…