Birine bisey verince bide peşinde koşmak !!

Yuh nasıl bir aymazlıktır bu ya? Utanmadan bir de poşete koyup geri mi vermiş ceketi? Vay be, sanki o poşet hiç açılmayacakBu kadınla hala görüşüyor musunuz?
Bu olay yıllar önce olmuştu, o başka şehirde şimdi, ben başka şehirde, valla face ye bile eklemedim istek yollamışta, o nu görünce aklıma ceketim geliyor Sonuçta çul çaput eşya dediğimiz, ama ne biliyim kendileri para vermeye kıyamayıp, sizin malınızı heba edincede üzülüyor işte.. Dürüstçe kaza oldu dese zoruma gitmezdi, ben Allah esirgesin es kaza birinden bir şey alıp başına kaza getirsem bile ödemeye çalışırım, haram falan eder diye..

Son düzenleme:
Kızlar inanmayacaksiniz ama kızin kapısına dayandim . Aradım onuncu aramamda açtı
Elbise nerde dedim aa unutmuşum
Annem versin valiz de daha dedi
Tertemiz utulu verdiğim elbiseyi kırışık ve kirli olarak geri aldım ayagimla gidip
Böyle terbiyesizlik görmedim ya

Geçmiş olsun :) En azından sadece kirli almışsınız, su neleri arıtmıyor , Ne yazıkki oluyor böyle vakalar, üzülmeyin, ders alın

Çok şükür bari. Aynı olay bizim de başımıza geldi . Biz daha nişanlıyken eşimin bir arkadaşı düğünü olacak diye eşimin profosyonel fotoğraf makinasını almıştı . 3 ay kadar sonra bizim düğün oldu hâlâ fotoğraf makinası gelmedi eşime ısrar ettim bayagi sonuçta erkek fazla yüz göz olmamak için kendisi düşünsün diyerek fazla istemedi sadece 2 defa ama adamın umrunda mı ki karısı hamile kaldı doğum yaptı . Çocuğun fotoğraflarını çekmek için olsa gerek bir buçuk sene kadar oyladılar bizi . Sonra sonra eşim utanıyorum istemeye dedi ümidi kesti . sağolsunlar gönderdiler . ama sinir oldum fena bir şekilde .

Aynı şeyler banada oluyor en yakın arkadaşım eşyamı alır bide geri vermez bende o kadar zamandan sonra kendi eşyamı istemeye çekinirim

yahu nasıl istenir başkasından elbise anlamıyorum ??? üstüme bişey dökülmemişse , acil bir durum yoksa isteyemem kimseden kıyafet falan. millet çok enteresan!

Ben bir senedir bekliyorum bebeğim, hem de 400 tl lik özel dikim elbise...

yıkıyamadım kusura bakma falan demedimi

benimde benzer olay başıma geldi. kızın annesi pazar poşetinde verdi üstelik. kızla iletişimi kestim sonra...

Neyse ki almissiniz sonunda. Emanete hiyanet etmemek diye bir dustur vardir. Artik eskisi kadar onemsenmiyor bu malesef.

Benimde emanet verdigim elbiseyi koca bir utu yanigi ile geri almisligim var. Canim kumasi kaliteli degilmis hafif utu surdum yandi senin elbise diye yuzsuzce kikirdeyerek geri vermisti.

buda ders olsun,bidaha bu insana cop posetini dahi verme.
uyuz sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…