Teşhis için tşkler canım :) Sen ne için bekliyorsun 2 yıldır madem birliktesin ben 29 yaşındayım işim var mutluyum neyi ne için bekleyeceğim ? Zaten sevmesem 3 ay içinde bununda kararını verirdim . Kübracım evlenmek için bence 1 yıl iyi bir süre bu yüzden tanıştık.
Teşhis için tşkler canım :) Sen ne için bekliyorsun 2 yıldır madem birliktesin ben 29 yaşındayım işim var mutluyum neyi ne için bekleyeceğim ? Zaten sevmesem 3 ay içinde bununda kararını verirdim . Kübracım evlenmek için bence 1 yıl iyi bir süre bu yüzden tanıştık.
Ben hazır durumdayım ve onu seviyorum bu duyguyu herkeste yaşayamıyorsun. Tek istediğim sevgisine inanmak ve hayatı kendime zehir etmemek
Düşünmemek için elimden geleni yapacağımDüşünsem bile bunu ona yansıtmamalıyım. Dediğiniz gibi ne kadar çok takarsam konu o kadar büyüyor ve ona olan durumum sevgiden çok hırsa dönüyor beni nasıl umursamaz diye :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?