Birine inanmamak ama yinede ondan kopamamak kötü :( Yardımcı olursanız sevinirim...

askyok

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
86
0
16
Ankara
Sevgilimle tanışalı 6 ay oldu, tanıştığımız gün uzun süreli ilişki istemiyorum birbirimizi tanırız sonrasında önümüze bakarız dedim tamam dedi. Herşey güzel gidiyordu 3 ay sonra onu denemek için ailenle tanışayım dedim tamam dedi geçiştirdi. (Sonrasında onun isteği ile tanıştım ama ) Daha sonra annemle tanış dedim tamam dedi geçiştirdi. Biz ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden bu olaylar arasına zaman giriyor. En son olarak babamla tanış dedim tabiki yine tamam dedi :) Maşallahı var noter gibi herşeyi onaylıyor :) Babamla tanışmasına az kalmıştı tanışacaksın değilmi dedim bana borcum var dedi yani yine kaçtı bence. Ben bunu duyduğumda çok üzüldüm ki sorun borcu olması değil beni kandırmasıydı. Erkekmiş o söyleyemezmiş. Ki bu adam daha önce nşanlanıp ayrıldı, ondan sonra olmuş borçları. Ben delirdim tabiki dedim o zaman bitsin 3 kez ayrıldım ama bitmedi bir şekilde o hep alttan aldı söylemediğim kalmadı, hep haklısın dedi. Sonrasında ilişkiyi çok yıpratttım ben ama o hep alttan aldı çünkü sevgimden emin. 1 ay öncesinde bir karar aldık ve 1,5 yıl ben onu bekleyeceğim ve sonrasında evleneceğiz :) Annemle tanıştı şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor. Beni seviyor ama ona göre ben buna bir türlü inanamıyorum 3 saat iyiysem ona karşı birşey bulup tartışma çıkarıyorum. Sorun bana yalan söylemesi ama bir sorun daha var :( Bunun nişanlısıyla olan yazışmalarını okudum facesinde silmeyi unutmuş , yazdıklarını unutamıyorum ve onu deli gibi sevmiş olması beni delirtiyor. Aslında hayatımdan çıkarmayı istiyorum ama o kadar güçlü değilim. Tek tutunduğum şey o kadar sabırlıki tamam bana inanacaksın deyip hep alttan alıyor... Aklımdakiler gibi yazdıklarımda karmakarışık oldu :((

ayrı şehirlerde olmanız sizin kafanızdaki bir çok şeyi çözmenize engel oluyor belliki
aynı şehirlerde olsanız emin olun herşey daha farklı olucaktır
ne sıklıkta görüşebiliyorsunuz?
daha ilişkinizde bir şeylerin oturması için çookk zaman var önünüzde sabırlı olun
daha yapıcı olun malum fazla naz aşık usandırır ve bi anda herşey tersine dönebilir
çok çok büyük şeyler olmamış aranızda yani ilişkiyi yıkıcak şekilde
hangimiz sorun yaşamıyoruz ki ilişkilerimzde, hatta kimileri nelerle uğraşıyor öyle düşünün :)

Son düzenleme:
Ayda bir kesin görüşüyoruz ben gidemiyorum ama o geliyor, haklısın aynı şehirde olsak problem olmayacak ve zamanla inanmaya başlayacağım belkide çünkü birlikteyken hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Ben sevgi konusunda fazlasıyla aç gözlüyüm galiba diğer ilişkisini facede nasıl güzel yaşamış yani baya sevmiş ama benimle öle birşey yok, bu düşündüklerimin çok saçma olduğunu biliyorum ama hep kıyaslıyorum ve mutsuz oluyorum ki bunu onada yansıtıyorum :( Ben genel anlamda neşeli biriyimdir ama onun yüzünden yaşam enerjim düşüyor o hiç birşeyi takmaz ve üzülmez ben sinirden kuduruyorum :( Ne söylesem unutuyor yani beni umursamadığını düşünüyorum yani açıkçası hiç iyi birşey düşünmüyorum hep kötü şeyler aklımda ama seviyorum. Psikopatmıyım bence öyleyim :) :(

Bence sizin ilişkiniz pek yürümez gibi.3 ayda acelen ne ki babanla tanıştırıyorsun,bizim neredeyse iki snemiz olcak o tanışmak istediği halde ben tanıştırmıyorum babamla.İlerde olmasa anlaşamasam ben babamın yüzüne nasıl bakarım.Evlilik hastalığı var bence sende.

evet canım ya birde aileyle tanışma olaylarına çok erken girmişsiniz

Teşhis için tşkler canım :) Sen ne için bekliyorsun 2 yıldır madem birliktesin ben 29 yaşındayım işim var mutluyum neyi ne için bekleyeceğim ? Zaten sevmesem 3 ay içinde bununda kararını verirdim . Kübracım evlenmek için bence 1 yıl iyi bir süre bu yüzden tanıştık.

Son düzenleme:
Teşhis için tşkler canım :) Sen ne için bekliyorsun 2 yıldır madem birliktesin ben 29 yaşındayım işim var mutluyum neyi ne için bekleyeceğim ? Zaten sevmesem 3 ay içinde bununda kararını verirdim . Kübracım evlenmek için bence 1 yıl iyi bir süre bu yüzden tanıştık.

Hımm yaşını bilmiyordum.Tamam bu yaştan sonra doğal olarak evlenmek istersin ama daha çok erken bir zaman bence 6 ay.Sırf evlenmiş olmak için evlenme bence.Karşındaki insanı iyice tanı.Bana gelince ben evlilikten korkuyorum ayrıca okuluma odaklanıyorum inşallah yüksek lisans yaparım.Uzun süre evlenmeyi düşünmüyorum.

Hımm yaşını bilmiyordum.Tamam bu yaştan sonra doğal olarak evlenmek istersin ama daha çok erken bir zaman bence 6 ay.Sırf evlenmiş olmak için evlenme bence.Karşındaki insanı iyice tanı.Bana gelince ben evlilikten korkuyorum ayrıca okuluma odaklanıyorum inşallah yüksek lisans yaparım.Uzun süre evlenmeyi düşünmüyorum.

Ben hazır durumdayım ve onu seviyorum bu duyguyu herkeste yaşayamıyorsun. Tek istediğim sevgisine inanmak ve hayatı kendime zehir etmemek :(

Ben hazır durumdayım ve onu seviyorum bu duyguyu herkeste yaşayamıyorsun. Tek istediğim sevgisine inanmak ve hayatı kendime zehir etmemek :(

O zaman olayları akışına bırak çok kurcalama kafanda.Bir şeye ne kadar takarsan o kadar zor elde edersin.Sürekli sevgisine güvenmeyip ona bunu belli edersen o da sevse bile bi yerden sonra senden soğur.

hayatı sadece kendine değil geeksiz güvensizliklerle karşı tarafa da zehir etmemelisin.. oluruna bakıp bir adım geriden izlemek en mantıklısı.. su yolunu buluyo sonuçta...

Düşünmemek için elimden geleni yapacağım :( Düşünsem bile bunu ona yansıtmamalıyım. Dediğiniz gibi ne kadar çok takarsam konu o kadar büyüyor ve ona olan durumum sevgiden çok hırsa dönüyor beni nasıl umursamaz diye :S

Düşünmemek için elimden geleni yapacağım :( Düşünsem bile bunu ona yansıtmamalıyım. Dediğiniz gibi ne kadar çok takarsam konu o kadar büyüyor ve ona olan durumum sevgiden çok hırsa dönüyor beni nasıl umursamaz diye :S

Evet siz hırs yapmışsınız baya,onun geçmişindeki eski sevgilisini de takmayın bu kadar.İnsan neyi takarsa başına gelir.Rahat olun akışına bırakın.Hayırlıysa olsun hayırlı değilse olmasın die düşünün

ayrı şehirlerde olanız dolayısıyla evlenmek için 1 sene bence çok çok az bir süre,
ama yaşım 29 evlenmek istiyorum diyorsun hakılısında
aranızdaki dengeyi çok iyi oturtmanız lazım ki uzak şehirlerdesniz ilişki yıpranmasın ve hiç bişeyi kafana takma
geçmişe takılırsan geleceğinizi yok edersin, öyle düşün

Kübracım daha sakin davranıyorum sinirlenmemeye çalışıyorum, sevgisini sorgulamamaya çalışıyorum 2 gündür çalışıyorum azda olsa başarılıyım umarım bu durum devam eder. 1 yıl bence ideal ama zaten evlenmek istesekte evlenemeyiz borçları var. Benim sorunum aslında herşeye tamam tamam deyip sonunda benim karşıma borcum var 1,5 yılda bitiyor. 1,5 yıl sonra evlenebiliriz demesi. Güvenimi sarstı yani :(

Back
X