Sevgilimle tanışalı 6 ay oldu, tanıştığımız gün uzun süreli ilişki istemiyorum birbirimizi tanırız sonrasında önümüze bakarız dedim tamam dedi. Herşey güzel gidiyordu 3 ay sonra onu denemek için ailenle tanışayım dedim tamam dedi geçiştirdi. (Sonrasında onun isteği ile tanıştım ama ) Daha sonra annemle tanış dedim tamam dedi geçiştirdi. Biz ayrı şehirlerdeyiz bu yüzden bu olaylar arasına zaman giriyor. En son olarak babamla tanış dedim tabiki yine tamam dedi :) Maşallahı var noter gibi herşeyi onaylıyor :) Babamla tanışmasına az kalmıştı tanışacaksın değilmi dedim bana borcum var dedi yani yine kaçtı bence. Ben bunu duyduğumda çok üzüldüm ki sorun borcu olması değil beni kandırmasıydı. Erkekmiş o söyleyemezmiş. Ki bu adam daha önce nşanlanıp ayrıldı, ondan sonra olmuş borçları. Ben delirdim tabiki dedim o zaman bitsin 3 kez ayrıldım ama bitmedi bir şekilde o hep alttan aldı söylemediğim kalmadı, hep haklısın dedi. Sonrasında ilişkiyi çok yıpratttım ben ama o hep alttan aldı çünkü sevgimden emin. 1 ay öncesinde bir karar aldık ve 1,5 yıl ben onu bekleyeceğim ve sonrasında evleneceğiz :) Annemle tanıştı şimdilik herşey yolunda gibi görünüyor. Beni seviyor ama ona göre ben buna bir türlü inanamıyorum 3 saat iyiysem ona karşı birşey bulup tartışma çıkarıyorum. Sorun bana yalan söylemesi ama bir sorun daha var
Bunun nişanlısıyla olan yazışmalarını okudum facesinde silmeyi unutmuş , yazdıklarını unutamıyorum ve onu deli gibi sevmiş olması beni delirtiyor. Aslında hayatımdan çıkarmayı istiyorum ama o kadar güçlü değilim. Tek tutunduğum şey o kadar sabırlıki tamam bana inanacaksın deyip hep alttan alıyor... Aklımdakiler gibi yazdıklarımda karmakarışık oldu
(