• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birine karşı bütün şanslarımı denemek istiyorum

İnternetten flört amacıyla taniştinız. Buluştunuz ama devamında belirgin bir iletişiminiz olmadı, bence karşi taraf sizle şuan ilişki istemiyor ama bağlantıyı da koparmıyor, bence görüşebilirsiniz sonucu olumsuz olursa çok üzülmeyecekseniz eğer, ama olmayacak gibiyse de zaman kaybetmeye gerek yok. Story de atilan kalpleri ,alevleri eğer devamında sürekli bir konusma gelmiyorsa ciddiye almayın (genelde de )

Ben de ustteki mesajla ayni fikirdeyim. İçinden geldiği gibi davran. Bazılarınin kacmak dogasinda var ama taktik gibi olunca goze batıyor. Oteki konunu da okudum seni hakli buldum. Erkekler boyle kapiyi tam kapatmadan devam ediyorlar ki yanlari bos kalmasin.

Olmuyorsa olmuyor deyip geçeceksin. Fazla zaman harcamaya gerek yok. Stalklamak sadece sana verir ve unutmani zorlaştırır.

Bir de o bunu düşünüyor, sunu düşünmüyor diye kendini sinirlama. Kendimiz disinda kimseden emin olamayız. He's just not that into you filmini izleyebilirsin. Erkeklerin sozleri kesin bir sonuc vermese de, davranislari ele veriyor onlari.

Umarim mutlu olursun.

ben bu yüzden bayağı uzaklaştım artık hislerimi de öldürdüler :KK70: erkeklerin hiçbir numarası yok, zeka belirtisi gösteren bile pek az. bana yaptığı şeyi 525 farklı kadına daha yapıyor herif. hep aynı numaralar. en iyi dediğimizde bile bu yönden saçma sapan zayıflık belirtileri var. artık bir erkek bana güzel olduğumu söylediğinde, beni çekici bulduğunda kendimi hiç özel hissetmiyorum. 250 kadına daha aynı şeyleri söylüyorlar. en tipsiz erkeğin bile en az 2-3 yedeği oluyor. kadınlara da üzülüyorum kendini 10 cm çükübik'in tekine beğendirmek için napsam diye konu açıyor burda, fikir istiyor yok story atsam mı, çağırsam mı vs.
geçen hatunun birinin konusu vardı herif güzellik takıntılıymış, kızın da burnu kemerliymiş, herif kamerada kıza yan dön burnuna bakayım tarzı bi laf etmiş, kızacağızın özgüveni dibe vurmuştu. yazık yani.
Altına imzami atarım. Süper bir yorum bacım ya

Back
X