Birine karşı bütün şanslarımı denemek istiyorum

Emoji atıyo dedin. alev emojisi veya başka emoji fark etmez. Ayrıca sohbet edemediğinizi de kendin söyledin. Sadece storylerine cevap veriyormuş ve sohbet yürümüyormuş bunları sen yazdın.

Sen başka üyelerle alay ettiğin için böyle bir karşılık verdim. muhtemelen günde 30 tane kıza emoji atıp iltifat ediyor ama ciddi ciddi kendinin özel olduğunu zannediyorsun. Özel olmadığını söyleyen üyeleri tiye alıyorsun.

Erkekleri hiç mi tanımıyorsun? O emojileri ve iltifatları sadece sana yazdığını mı düşünüyorsun gerçekten? erkeklerin bir kadına ilgi duyduğunda neler yaptığını, peşinde pervane olduğunu hiç görmedin mi?
hsngi uyelerle alay etmisim? daha ben yorumlariniza cevap vermeden hayali cevaplarimla (yok herkes tarafindan begenildimi soyleyecekmisim yok kendimi prenses saniyomusum bi de sevgi acligim varmis) kim uslup bakimindan daha kaliteli belli oluyor. olumsuz yorum yapan onlarca kisi de oldu onlara saygi duydum cunku usluplari seviyeliydi.

ilgisi olmama ihtimali oldugu gibi olma ihtimsli de var. olmasa da birinden hoslanmk beni mutlu ediyor. ama insanlar belli ki mutsuz seyler yasanmasindan inanilmaz haz aliyor ve her seyi olumsuza yoruyorlar.

Yapılan karşı taraf çok ilgilenmiyor yorumları doğru, ama konu sahibine de şu açıdan hak vermek lazım. Kız karşı taraf bana aşkından ölüyor bence ama belli edemiyor yazık ne yapayım da açılsın bu çocuk bana demiyor ki.

Karşı tarafı istiyorum, ben onu beğendim, şu kadarlık da bir muhabbetimiz var, nasıl ilerletebilirim ben bunu diyor. Gördüğün beğendiğin ama sana karşı süper ilgili davranmayan bir insanla kibarca flört etmek çok şuursuzca birşey olsa ilk görüşte çılgınca karşılıklı aşık olan çok küçük bir kesim dışında çift kalmazdı Dünyada. Çok bir beklentiye girmeden, heveslenmeden hafif hafif denemekten zarar gelmez bence.
tesekkurler ne kadar mantikli yazmissiniz.

Tek gecelik olmadığına nasıl eminsin ?
Bir de bi ihtimal daha var senden asla hoşlanmamış, boş zaman değerlendirmiş olabilir mi ?
ya eminim iste oyle olsa da evet boyle bi ihtimal de var derdim yasim basim cocuk degilim yani. hani diyorsunuz ya hoslansaydi kirk takla atardi diye sadece sex dusunse daha cok atardi. resmen tek gecelik dusunse mutlu olacak gibisiniz sdfjkll

yoo. eger bi iki kere ilgilenip tamamen sussaydi dediginiz olabilirdi bos zamn konusunda. hala iletisim halindeyiz ve bana yardimci oldugu bir cok konu da oldu samimiyetine de inaniyorum. belki arkadas olarak goruyordur ama laubali yilisik veya numaralar cevircek biri degil.

hsngi uyelerle alay etmisim? daha ben yorumlariniza cevap vermeden hayali cevaplarimla (yok herkes tarafindan begenildimi soyleyecekmisim yok kendimi prenses saniyomusum bi de sevgi acligim varmis) kim uslup bakimindan daha kaliteli belli oluyor. olumsuz yorum yapan onlarca kisi de oldu onlara saygi duydum cunku usluplari seviyeliydi.

ilgisi olmama ihtimali oldugu gibi olma ihtimsli de var. olmasa da birinden hoslanmk beni mutlu ediyor. ama insanlar belli ki mutsuz seyler yasanmasindan inanilmaz haz aliyor ve her seyi olumsuza yoruyorlar.
İster saygı duyun, ister duymayin, ister beğenin ister beğenmeyin, ister cevap verin ister cevap vermeyin, ister okuyun ister okumayın..... Sizin gibi birini bekleyen bir tanıdığım var. Kıza diyoruz ki bu adam sana değer vermiyor. Bu adamın hayatında başka biri olabilir, bu adam seni elinin altında tutuyor diyoruz. Kız hâla diyor ki hayır o beni seviyor, o benim peşimde koşuyor..... Kafasında yaşadığı ilişki ile gerçekte yaşadığı ilişki birbirinden çok farklı. Kafasındaki sevgilisi ile gerçek sevgilisi arasında dağlar kadar fark var. O da dinlemiyor. Dinliyor ama duymuyor sanki biz dedik diye düşünce yapınız hemen değişecek değil, biz de bunun farkindayiz. Ben bir erkeğin bir bunu yapmasından, bir kadının buna izin vermesinden hiç hoşlanmıyorum.
Bakın isterseniz buna da gülebilirsiniz.

ya eminim iste oyle olsa da evet boyle bi ihtimal de var derdim yasim basim cocuk degilim yani. hani diyorsunuz ya hoslansaydi kirk takla atardi diye sadece sex dusunse daha cok atardi. resmen tek gecelik dusunse mutlu olacak gibisiniz sdfjkll

yoo. eger bi iki kere ilgilenip tamamen sussaydi dediginiz olabilirdi bos zamn konusunda. hala iletisim halindeyiz ve bana yardimci oldugu bir cok konu da oldu samimiyetine de inaniyorum. belki arkadas olarak goruyordur ama laubali yilisik veya numaralar cevircek biri degil.
biz neden tek gecelik olunca mutlu olalım ki. Gözünü açmaya çalışıyoruz. Keşke sana doğru düzgün ilgi göstermeyen ve bir kere buluştuğun bir adamla yatmasaydın.

Seni önceki konundan tanıyorum. 2 yıllık flörtün vardı (2 yıl flörtlük için aşırı abartılı bir süre) sana sevgili yaptığını söyleyince inanmamıştın. Hayır o ciddi ilişki düşünmez sevgilisi olamaz diyordun ve sonra sevgilisi olduğu, çok mutlu olduğu ortaya çıkmıştı. Şu an yine aynı şeyi yapıyorsun. Gerçeklere değil olmasını istediklerine inanmayı tercih ediyorsun maalesef.

daha once farkli bir başlıkta biraz değindiğim bir konu vardi. özet geçeyim. hoslandigim biri var. internetten arkadas olarak tanistik. ozel bir ilgim olmadan ben bir gun gel bi yerde cay icelim dedim oyle orda gorunce etkilendim. bu cocuk benim hikayelerime yorum emoji atan biri. genelde hos kiyafetli guzel ciktigim hikayelerime begenisini belli edecek yorumlar yapiyor. ama flort gibi sohbetlesmiyoruz. ben cekiniyorum. arada selam veriyorum ama cok belli araliklarla ve bir seyi bahane ederek. o ise sadece hikaye uzerinden yazarsa yaziyor ve konu uzamiyor.

oyle tek gecelik iliski olarak gordugunu sanmiyorum cunku illaki belli ederdi. arkadas olarak iyi bir insan olduguna da emin gibiyim ama bana flort gozuyle bakar mi bakiyor mu asla emin olamiyorum.

taktik isleri hic bana gore degil. kimi diyor ya yok kendini agirdan sat yok ilgini belli edersen kolay lokma gozukursun senden uzaklasir vs vs e oyle yapinca kendimizi saklayinca da bakiyoruz adam gitmis iki gun sonra sevgili yapmis. tabii ki zaten cekingen yapimdan dolayi cok acik belli edemem ilgimi ama ben cok hoslandim bu cocuktan. cekingenlik mekingenlik dinleyemiyorum.

birkaç gun sonra onun oturdugu semtte bir isim olacak. 4 5 saatlik hatta belki bir gunluk vaktim olacak orada. bir yakinima hastanede refakat edecegim. ameliyat sirasinda olsun sonrasinda olsun bos vaktim cok olacsk. koyun can derdinde kasap et diye dusunen olursa diye belirteyim basit bir operasyon olacak.d her neyse simdi normalde kendi semtime uzak bir yer oldugu icin o gun orada oldugumu belli etsem belki dikkatini ceker mesaj atar ben de yakinlardaysan gel bi cay kahve ismarlayayim derim diye dusundum. ya da hic boyle ugrasmadan o gun direkt mesaj atayim senin oralardayim diye oyle mi davet etsem. kimi diyor ki ilk bulusmayi sen ayarlamissin ikinciyi ondan bekle yani ust uste sen cagirma. ama onu beklersem de olme esegim yaz gelsin. hem belki verecegi cevapla ilgisini belli eder veya etmez gelip gelmemekle. sizce ne yapayim? ama gercekten adim atmak istiyorum ama mantikli bi sekilde. duygusallasinca insanin bazen baskslarindan akil almasi daha faydali oluyor.

Adam neden internetten tanidigi biriyle arkadaslik yapsinki? Kadin erkek iliskisi olarak bakmistir mutlaka.

Ben taktik insani degilim, icinde kalacaksa birdaha oralardayim görüselim de. Hoslandigini belli edecek bir durum göremiyorum Ben. Bir kadinla erkek neden internetten tanisir bulusurki baska? Fasulyenin faydalarini konusmaya degil herhalde.

Ama birdaha da birsey yapmazsa seninle iletisime gecmek adima artik birak derim Ben.

Bu adamın sana ilgisi bence %10-20 civarlarında . Ama içinde soru işareti kalmasın diyorsan yukarıda çok güzel bit taktik var. Bence şansını aynı dene ortamlarda değilsiniz ne kaybedersin ki

biz neden tek gecelik olunca mutlu olalım ki. Gözünü açmaya çalışıyoruz. Keşke sana doğru düzgün ilgi göstermeyen ve bir kere buluştuğun bir adamla yatmasaydın.

Seni önceki konundan tanıyorum. 2 yıllık flörtün vardı (2 yıl flörtlük için aşırı abartılı bir süre) sana sevgili yaptığını söyleyince inanmamıştın. Hayır o ciddi ilişki düşünmez sevgilisi olamaz diyordun ve sonra sevgilisi olduğu, çok mutlu olduğu ortaya çıkmıştı. Şu an yine aynı şeyi yapıyorsun. Gerçeklere değil olmasını istediklerine inanmayı tercih ediyorsun maalesef.
o onceki konudaki hatamin farkindayim ama pisman da degilim. oyle ya da boyle guzel bir iki yil yasadim. bunlar da bir tecrube oluyor. kimse mukemmel insanlarla mukemmel iliskiler yasamiyior hepimiz iyi kotu yasantilar insanlar tecrube ediyoruz. tabii ki gozumu acan iyiligimi dusunen insanlara tesekkur de ederim.

ama o bir kere bulustugun adamla yatmasaydin cumlenizi anlayamadim.

İster saygı duyun, ister duymayin, ister beğenin ister beğenmeyin, ister cevap verin ister cevap vermeyin, ister okuyun ister okumayın..... Sizin gibi birini bekleyen bir tanıdığım var. Kıza diyoruz ki bu adam sana değer vermiyor. Bu adamın hayatında başka biri olabilir, bu adam seni elinin altında tutuyor diyoruz. Kız hâla diyor ki hayır o beni seviyor, o benim peşimde koşuyor..... Kafasında yaşadığı ilişki ile gerçekte yaşadığı ilişki birbirinden çok farklı. Kafasındaki sevgilisi ile gerçek sevgilisi arasında dağlar kadar fark var. O da dinlemiyor. Dinliyor ama duymuyor sanki biz dedik diye düşünce yapınız hemen değişecek değil, biz de bunun farkindayiz. Ben bir erkeğin bir bunu yapmasından, bir kadının buna izin vermesinden hiç hoşlanmıyorum.
Bakın isterseniz buna da gülebilirsiniz.
tamam hakli oldugunuz noktalar var belli ki yanlis duygulara kspilip kandirilmami istemiyorsunuz ama ben zaten demiyorum ki adam beni seviyor bana asik diye. belki ilgisi yok ama ben bi caba gostermek bir kere de olsa sansimi denemk istiyorum daha asik olacagim bi yassntimiz da olmadi olumsuz net bi cevap alirsam da yoluma bakarim. takildigim nokta kendimi cok kaptirmisim ya da adam bana asiri ilgi gosterdi demisim gibi cevaplar gelmis. evet cok begendim hoslandim konusma tarzi tavir davranis vs lerinden ama oyle asik da olmadim. veya o da bana asik olmus bi konusmalar da bulunmadi tabii ki ama bunu zaten actigim konuda da belirttim. yukarda bi arkadas da yazmis hatta evet ilgisi yok belki adamin ama yazar arkadas nasil sansini deneyecegini soruyor diye. hani bana asik oldu da ne yapsam degil ki zaten derdim.

bu arada bulusma planim da buyuk bi sey degil tabii ki. ne bileyim hastanenin cafeteryasina gelip bi yarim saatligine ugramasi falan. hani beklerken boslugum var ugrayabilirsin laflariz derim gibi dusundum.
Eğer hoşlanıyorsa kabul eder ama ben anlatımınızdan çok sizden hoşlandığını düşünmedim. Laf arasında söyleyin kendisi teklif ediyorsa etsin. Bu buluşmayı da siz ayarlamayın bir şey olursa hep cepte modunda olacaksınız.

Son düzenleme:
Bir kere bulustunuz ve devamı gelmedi. Arada emoji atıp iltifat ediyor. Gerçekten bir şey hissetmedigi belli ama yedekte bulunun istiyor. Aklımda kalmasın diyorsanız davet edin bir şey kaybettirmez ama beklenti içinde olmamak gerek

Doğru kalp , ateş filan atıodu:D epey hoşlanıyor.

Maşallahh 🧿 Devam keee 🤘

o onceki konudaki hatamin farkindayim ama pisman da degilim. oyle ya da boyle guzel bir iki yil yasadim. bunlar da bir tecrube oluyor. kimse mukemmel insanlarla mukemmel iliskiler yasamiyior hepimiz iyi kotu yasantilar insanlar tecrube ediyoruz. tabii ki gozumu acan iyiligimi dusunen insanlara tesekkur de ederim.

ama o bir kere bulustugun adamla yatmasaydin cumlenizi anlayamadim.
Önceki Konunun linki bana gayet pişmanmışsınız öyle ah ne güzel yıllar değil de vakit kaybettim diyip intikam hırsı, mutsuzlukla dolu bir konu gibi geldi. Yanlış anlamayın ama ikili ilişkilerde biraz kendinizi geri çekmenin vakti gelmiş. Bırakın, umursamayın, zorlamayın. Olacağı varsa olur zaten. Tecrübe önemli ama benzer hataları yapmamak kaydıyla önemli.

Doğru kalp , ateş filan atıodu:KK70: epey hoşlanıyor.

Maşallahh 🧿 Devam keee 🤘

Önceki Konunun linki bana gayet pişmanmışsınız öyle ah ne güzel yıllar değil de vakit kaybettim diyip intikam hırsı, mutsuzlukla dolu bir konu gibi geldi. Yanlış anlamayın ama ikili ilişkilerde biraz kendinizi geri çekmenin vakti gelmiş. Bırakın, umursamayın, zorlamayın. Olacağı varsa olur zaten. Tecrübe önemli ama benzer hataları yapmamak kaydıyla önemli.
cok guzel gunler cok guzel bir iki yil gecirdigim icin o mutluluk sonrasi intikam hirsina burunmus olabilir miyim sizce?

siz de yanlis anlamayin ama ben ikili iliskilerdeki durumum nedir beni elestirin bu konuda fikir verin diye konu acmadim. bir konu hakkinda yontem fikir sordum konu nereden eski iliskime gecti onu da anlamis degilim.

cok guzel gunler cok guzel bir iki yil gecirdigim icin o mutluluk sonrasi intikam hirsina burunmus olabilir miyim sizce?

siz de yanlis anlamayin ama ben ikili iliskilerdeki durumum nedir beni elestirin bu konuda fikir verin diye konu acmadim. bir konu hakkinda yontem fikir sordum konu nereden eski iliskime gecti onu da anlamis degilim.
Değmez demeye getiriyoruz. Understand ?

eski konuya lafı getirmek bana da saçma geldi. ne alaka o zaten tamamen umutsuz vakaymış.
sorun şu ki ikinci buluşmayı direkt sen yaparsan her halükarda cepte görecek ve o cepten çıkmak da epey zaman alıyor. onun yakınlarında olduğunu belli eden bir iki story at zaten niyeti varsa görmeye, muhabbet açar. direkt ben şuradayım gel bi kahve içelim demek gerçekten bir tarafını arşa değdirir. ha adamın ilgisi daha yüksek seviyede olsaydı daha farklı yorum yapardım.

Back
X