Birine karşı bütün şanslarımı denemek istiyorum

ben bu yüzden bayağı uzaklaştım artık hislerimi de öldürdüler :KK70: erkeklerin hiçbir numarası yok, zeka belirtisi gösteren bile pek az. bana yaptığı şeyi 525 farklı kadına daha yapıyor herif. hep aynı numaralar. en iyi dediğimizde bile bu yönden saçma sapan zayıflık belirtileri var. artık bir erkek bana güzel olduğumu söylediğinde, beni çekici bulduğunda kendimi hiç özel hissetmiyorum. 250 kadına daha aynı şeyleri söylüyorlar. en tipsiz erkeğin bile en az 2-3 yedeği oluyor. kadınlara da üzülüyorum kendini 10 cm çükübik'in tekine beğendirmek için napsam diye konu açıyor burda, fikir istiyor yok story atsam mı, çağırsam mı vs.
geçen hatunun birinin konusu vardı herif güzellik takıntılıymış, kızın da burnu kemerliymiş, herif kamerada kıza yan dön burnuna bakayım tarzı bi laf etmiş, kızacağızın özgüveni dibe vurmuştu. yazık yani.
ben de kendini ozel hissetmeyen kadinlara uzuluyorum. yazik yani.

Sadece hikayenize iki alev kalp attı ve bir kere görüştü diye tek gecelik görüp görmediği kanısına nasıl vardınız?

Ayrıca sadece size özel olduğunu düşünmüyorum bu gönderilere yorum kısmının. Erkekleri hiç tanımıyorsunuz. Ben olsam ondan bir adım beklerim. O teklif etmeli, siz zaten bir adım atmışsınız.
iki alev bir kalp bir gorusmeyle beni begenmedigi kanisina nasil vardiysa herkes ben de oyle o kanıya vardim.

hikâye at gelirse gelir. hiç oralı olmazsa boş ver.
işim olmasaydı gelirdim derse de boş ver. (1 dakikada olsa görüşelim derse olur.)
birde sen mi gittin yanına o mu geldi ilk başta..

daha once farkli bir başlıkta biraz değindiğim bir konu vardi. özet geçeyim. hoslandigim biri var. internetten arkadas olarak tanistik. ozel bir ilgim olmadan ben bir gun gel bi yerde cay icelim dedim oyle orda gorunce etkilendim. bu cocuk benim hikayelerime yorum emoji atan biri. genelde hos kiyafetli guzel ciktigim hikayelerime begenisini belli edecek yorumlar yapiyor. ama flort gibi sohbetlesmiyoruz. ben cekiniyorum. arada selam veriyorum ama cok belli araliklarla ve bir seyi bahane ederek. o ise sadece hikaye uzerinden yazarsa yaziyor ve konu uzamiyor.

oyle tek gecelik iliski olarak gordugunu sanmiyorum cunku illaki belli ederdi. arkadas olarak iyi bir insan olduguna da emin gibiyim ama bana flort gozuyle bakar mi bakiyor mu asla emin olamiyorum.

taktik isleri hic bana gore degil. kimi diyor ya yok kendini agirdan sat yok ilgini belli edersen kolay lokma gozukursun senden uzaklasir vs vs e oyle yapinca kendimizi saklayinca da bakiyoruz adam gitmis iki gun sonra sevgili yapmis. tabii ki zaten cekingen yapimdan dolayi cok acik belli edemem ilgimi ama ben cok hoslandim bu cocuktan. cekingenlik mekingenlik dinleyemiyorum.

birkaç gun sonra onun oturdugu semtte bir isim olacak. 4 5 saatlik hatta belki bir gunluk vaktim olacak orada. bir yakinima hastanede refakat edecegim. ameliyat sirasinda olsun sonrasinda olsun bos vaktim cok olacsk. koyun can derdinde kasap et diye dusunen olursa diye belirteyim basit bir operasyon olacak.d her neyse simdi normalde kendi semtime uzak bir yer oldugu icin o gun orada oldugumu belli etsem belki dikkatini ceker mesaj atar ben de yakinlardaysan gel bi cay kahve ismarlayayim derim diye dusundum. ya da hic boyle ugrasmadan o gun direkt mesaj atayim senin oralardayim diye oyle mi davet etsem. kimi diyor ki ilk bulusmayi sen ayarlamissin ikinciyi ondan bekle yani ust uste sen cagirma. ama onu beklersem de olme esegim yaz gelsin. hem belki verecegi cevapla ilgisini belli eder veya etmez gelip gelmemekle. sizce ne yapayim? ama gercekten adim atmak istiyorum ama mantikli bi sekilde. duygusallasinca insanin bazen baskslarindan akil almasi daha faydali oluyor.
bazı şeyleride fazla zorlamamak lazım

ben de kendini ozel hissetmeyen kadinlara uzuluyorum. yazik yani.
güzellikle özel falan olunmaz. eğer güzellik harici konularda da iltifat eden ne bileyim zekaya, hayata bakışa, herhangi bir konudaki başarıya iltifat edilmesi lazım bana göre. ben erkek olsam bir kadını etkilemek için bu konuları da kullanırdım. çünkü en güzelden daha güzeli de var. güzellik görecelidir, değişir, kaybedilebilir bir şey. o senin güzel çıktığın hikayelerine falan iltifat ediyor, öyle yazmışsın.
sen kendini gerçekten özel hissediyor musun? bir erkekten iltifat almadığında da aynaya baktığında, bir şey başardığında, sırf zeka ile bir şeylerin üstesinden geldiğinde özel hissediyor musun? bunu başkalarına bağlı değil de kendi benliğinde, kendi içinde başarabiliyor musun?
kaç yaşındasın, erkekleri ne kadar tanıyorsun bilmiyorum ama bize hiç kızma. biz ne seni ne de onu tanıyoruz bu yüzden yorumlarımız objektif ve zaman zaman sert kaçıyor. sen adamı beğendiğin için duygusal yaklaşıyorsun. gözünü aç diye söylüyoruz, söylemlerimize önem vermeyecek olsan burada konu açmazdın sonuçta. kimsenin ilgisini çekmeye çalışma, sen yap normal paylaşımlarını, devam et hayatına. seninle ilgilenen zaten ilgilenir, o ya da başka biri. kendin ol yeter.

acaba sevgi , ilgi açlığınız falan mı var ?
kaç kıza böyle kalp atıyor diye düşündünüz mü?
Konı sahibi okudum da, o bu dediğini asla kabul etmez. Çünkü adamın da ona ilgisi olduğunu düşünüyor ve kendini de çok beğeniyor.
Bana bu tarz hatunlar garip geliyor. Sen o kadar hoşlanmamış halinle adamın peşindesin, adam sadece 💕💕🌹🌹🌹 falan atıyor…
Onu da cidden acaba günde kaç kişiye atıyor.

o kadar eminim ki. sevgilisi olmadigina da. tek gecelik bakmadigina da. capkindir begenilmeyi seviyodur buna bi sey diyemem ama digerlerine cok eminim.
Tek gecelik olmadığına nasıl eminsin ?
Bir de bi ihtimal daha var senden asla hoşlanmamış, boş zaman değerlendirmiş olabilir mi ?

Konı sahibi okudum da, o bu dediğini asla kabul etmez. Çünkü adamın da ona ilgisi olduğunu düşünüyor ve kendini de çok beğeniyor.
Bana bu tarz hatunlar garip geliyor. Sen o kadar hoşlanmamış halinle adamın peşindesin, adam sadece 💕💕🌹🌹🌹 falan atıyor…
Onu da cidden acaba günde kaç kişiye atıyor.
kabul etmedi zaten :D yani bu kalp emoji falan basit şeyler. oturmuş totosunun üstüne, elinde çay kahve, gelene gidene kalp ateş falan atıyordur. önemli olan sosyal hayattaki çabası. adamda çaba yok ki.
Bu emoji atma olayına neden bu kadar anlam yükleniyor hiç anlamıyorum

kabul etmedi zaten :KK70: yani bu kalp emoji falan basit şeyler. oturmuş totosunun üstüne, elinde çay kahve, gelene gidene kalp ateş falan atıyordur. önemli olan sosyal hayattaki çabası. adamda çaba yok ki.
Bu emoji atma olayına neden bu kadar anlam yükleniyor hiç anlamıyorum
Ben söylim mi ? Ama ban yersem arkamdan göz yaşı tökeceksin.
Çünkü boşlukta bence. Ve beğenilmek istiyor. Ama şimdi bana cevap yazacak , etrafım tarafından çok beğenilen bi hamfendiyim diye🥀

Ben söylim mi ? Ama ban yersem arkamdan göz yaşı tökeceksin.
Çünkü boşlukta bence. Ve beğenilmek istiyor. Ama şimdi bana cevap yazacak , etrafım tarafından çok beğenilen bi hamfendiyim diye🥀
Ban yersen arkandan çok iyi insandı falan da derim, merak etme 😁😁
İşte bakın insan kendini dışarıdan göremediği için bazen prenses sanıyor, bazen kraliçe. Aslında telefonun başında çaresiz bekleyen kişi olduğunu, ateş emojisini aşk ateşi sandığını fark edemiyor. Bu yüzden günlük tutmak önemliymiş. Başkası bulur olur, kirli çamaşırlarımı görürler de rezil olurum diye yazamıyorum 😁😁 tutabilirseniz tutun yine de 😁😁

ahah cok egleniyorum su an. kendi kendilerine calip oynayan insanlar var cunku. jkjkjkjjkj
İnstada fotona alev atıp iki iltifat etti diye senle doğru düzgün sohbet bile etmeyen, buluşmak için çaba göstermeyen bir adamın sana ilgi duyduğunu düşünüyorsun bence sen daha eğlencelisin. Şu an sen burda eğlenirken seninki muhtemelen başka kızlara alev atmakla meşgul

İnstada fotona alev atıp iki iltifat etti diye senle doğru düzgün sohbet bile etmeyen, buluşmak için çaba göstermeyen bir adamın sana ilgi duyduğunu düşünüyorsun bence sen daha eğlencelisin. Şu an sen burda eğlenirken seninki muhtemelen başka kızlara alev atmakla meşgul
instada fotoma alev atti diye hicbir soylemedim. daha duzgun okumadan konusuyorsunuz. hic sohbet etmemisiz de sadece alev atiyor ben de adam bana asik demisim gibi kendi kendinize gaza gelmissiniz akliniz siraca eziyorsunuz beni:)

instada fotoma alev atti diye hicbir soylemedim. daha duzgun okumadan konusuyorsunuz. hic sohbet etmemisiz de sadece alev atiyor ben de adam bana asik demisim gibi kendi kendinize gaza gelmissiniz akliniz siraca eziyorsunuz beni:)
Emoji atıyo dedin. alev emojisi veya başka emoji fark etmez. Ayrıca sohbet edemediğinizi de kendin söyledin. Sadece storylerine cevap veriyormuş ve sohbet yürümüyormuş bunları sen yazdın.

Sen başka üyelerle alay ettiğin için böyle bir karşılık verdim. muhtemelen günde 30 tane kıza emoji atıp iltifat ediyor ama ciddi ciddi kendinin özel olduğunu zannediyorsun. Özel olmadığını söyleyen üyeleri tiye alıyorsun.

Erkekleri hiç mi tanımıyorsun? O emojileri ve iltifatları sadece sana yazdığını mı düşünüyorsun gerçekten? erkeklerin bir kadına ilgi duyduğunda neler yaptığını, peşinde pervane olduğunu hiç görmedin mi?

Yardım istemen çok daha mantıklı olur bence de. Ama direk hastane yeri sorma eğer arabayla gidecekseniz, navigasyon denen birşey var sonuçta bahane olduğu çok belli olur. Telefonu sende varsa arayıp ya sen o civarlardaydın yanlış hatırlamıyorsam, bilirsin diye düşündüm hasta ziyaretine geldim ama elim boş yakınlarda bildiğin çiçekçi ya da iyi bir pastane var mı diye sor. Yardımcı olursa sonrasında wpden teşekkür edersin herkes bayıldı çiçeklerime/çikolatalara vs. diye. Hatta sayende hasta ziyaretçisi performansım o kadar beğenildi ki refakatçiye yükselttiler beni diyip kahkahalı emoji at. O cevap yazdıktan sonra "Kaşla göz arasında kitlediler. Bütün gece burada nöbetteyim artık :( " diye konuya girersin o kıyamam ya da haha kötü olmuş tarzı birşey yazar muhtemelen. Sen de oradan bağlarsın konuyu şakayla karışık "İşin yoksa uğra arada kahve içmeye filan birlikte tutalım nöbeti zaten senin çiçekler/çikolatalar yüzünden bana patladı iş bence" diye. Sonra yine karşı tarafın cevabından sonra şaka bir yana uğramak istersen birer kahve içebiliriz yakınlarda yazarsın. Daha tesadüfi ve doğal olur böyle. Bi de erkekler niyeyse damsel in distress olayına bayılıyorlar. Ondan yardım istemen, hastanede refaketçi kalmak zorunda olman vs. direk ilgi çeker.

Yapılan karşı taraf çok ilgilenmiyor yorumları doğru, ama konu sahibine de şu açıdan hak vermek lazım. Kız karşı taraf bana aşkından ölüyor bence ama belli edemiyor yazık ne yapayım da açılsın bu çocuk bana demiyor ki.

Karşı tarafı istiyorum, ben onu beğendim, şu kadarlık da bir muhabbetimiz var, nasıl ilerletebilirim ben bunu diyor. Gördüğün beğendiğin ama sana karşı süper ilgili davranmayan bir insanla kibarca flört etmek çok şuursuzca birşey olsa ilk görüşte çılgınca karşılıklı aşık olan çok küçük bir kesim dışında çift kalmazdı Dünyada. Çok bir beklentiye girmeden, heveslenmeden hafif hafif denemekten zarar gelmez bence.

Back
X