Birini 2 kez redettim, PİŞMANIM!

Ne cevap vermemizi bekliyordunuz? Adamı oyuncak etmişsiniz, alkış mı tutalım? Diğer taliplerinizi deneyiniz o vakit
Çok yanlış anlamışsınız. Onu kastetmedim. Neyse haklısınız, saygısızlık oldu farkınayım

Hislerinize guvenin..Vardir bi nedeni..O gun olmayacak bu is dedirten his her ne ise dogrudur..Kadinlar hisseder ama bile bile lades yapar..Geçmişe yönelmenin şu an bi faydası yoksa bakış acınızı farklı tarafa yonlendirin..

Hoşlansan otomatik devam ederdin korku morku olmaz bodoslama giderdin o yolda. Demek ki seni içine yeteri kadar çeken bir ilişkiniz olamıyor. Adamında hemen evliliğe okey hadi evleniriz belki demesi sende ona karşı çekimi sıfırlıyor aslında. Sen biraz o kaçsın ben uğraşayım istiyosun zorlasın istiyosun ama o kişi bu çocuk değil. Yorma garibanı,siz birbirinize ait değilsiniz tatlışım. Ciddi düşünüyo diye olmuyo bu işler,kalp atacak seni sürükleyecek..Adama yazcan gene kabul etcek ve sen gene gidecen,net!

İnsanların duygularıyla oynanmaz. 2 kez reddetmissiniz o adam daha size güvenir mi? Biraz mantık
Iyide bazen evli ciftlere nasil tanisip evlendiniz falan deyince bana bes alti kere hayir dedi diyen erkekler oluyor. Belki de zor oldugu icin daha kiymetli olur konu sahibi.

Malum karantinada hepimizin canı sıkılıyor, sizin de canınız sıkılmış ve aklınıza gelmiş. Normal bir hayatımız olsaydı aklınıza gelmezdi muhtemelen. Boşverin yazmayın :işsiz:

Yazma ya bu ne böyle oyuncak olmuş adam
Herkesin bir gururu var
Sen canın sıkıldıkça adamı arıyorsun
Siz olmazsınız
İkinizde farklı insanlarla olun

Onun yerinde olsam tekrar yazdığınızda benle dalga mı geçiyorsun der güzel bir engel atar kahvemi huzurla yudumlardım. Üzgünüm ağır olmuş empati yapmak lazım.
Erkekler saf ya böyle kızlara daha çok bağlanır
Gerçi aynı şeyi erkeklerde kızlara yapar değer görür
Bu tiplere hiç şans vermemek lazım
Çünkü gerçek sevgide aşkta tereddüt olmaz

Haklısınız, yazmıyorum. İyiki fikrinizi aldım, yoksa yazabilirdim 😌

Bir karar vermeden önce iyice düşünün bundan sonra... Yazsanız ne olacak? Tekrar döner mi sanıyorsunuz? Dönse siz tekrar bırakmayacağınıza emin misiniz? Gerçekten büyük bir problem olsa sırf vicdan yapıp bırakamazsanız ne olacak? Ya da şu an başkasını sevdiğini söylese içinizde büyütüp daha da bağlanırsanız ne olacak?

Gercekten ona ilgi duymuyorsunuz hoşlansaydınız gözünüz hiç birşeyi görmez hatta korkusuz olurdunuz boşlukta olabilirsiniz olmayanı oldurmaya çalışmayın boşverin zamanla unutursunuz

Merhaba hanımlar, fikirlerinize ihtiyacım var :) ben üniye giderken aynı bölümden biri benimle ciddi düşündüğünü ve tanışmak istediğini söylemişti. Kendisi herzaman çok ciddi ve insanlara değer veren biri olduğu bariz belliydi (grup konuşmalarında vs..) Bense onu redetmiştim kibarca, yani öyle bir düşüncede olmadığımı söylemiştim. (sadece okuluma, derslerime odaklanmak istiyordum, çok zorlanıyordum o aralar). Olaydan birkaç ay sonra okul bitti.. fakat kafamda hiç onu unutmamıştım. Sonra bi zaman geçti aylar sonra, ona yazayım dedim sosyal medyadan. Yazışmaya başladık. bana cevap olarak nerden geldim aklına vs gibisinden diye sordu.. (sosyal medyada ekli değildi) bende; işte okul mevzusunu konuşuyorduk, sonra sen geldin aklıma flan, filan dedim.. ve muhabbet ilerlerdi. Ve birdaha teklif etti tanışmayı (birbirimizi bi uzun süre tanıyalım, bakarsın güzel bir adım atabiliriz evliliğe gibisinden) ve bende kabul ettim. Birbirimizi tanımaya başlıyorduk vs..,.. ama sonra içimdeki hislerden emin olamıyordum, biraz farklıydık karakter olarak. Ve ben korktum bundan dolayı. Etraftaki boşanma sebeplerini okuyunca insan korkuyor. Ve korkunca, ben artık devam etmek istemiyorum dedim. Bu olaydan uzun bi süre geçti fakat kendisi hala aklımda.. onu 2 kez redettmiş bulunuyorum. Çok üzülmüştür :KK43: ama bende üzülüyorum.. Yazsammı tekrar yazmasammı.. çok pişmanım, hislerime güvenerek böyle birşey yaptım. Hislerime güvenmeseymişim keşke, korkuma daha doğrusu.. 😐😔
Sevgili işleri boş işler sen kafanı okuluna ver. Bak benim sevgilim var da ne oluyor her gün nedensiz yere kavgalar falan için sıkılıyo boğuluyorsun. İlk üç dört ay cabımlı cicimli geçer sonra seni yer of

Back
X