- 26 Temmuz 2020
- 37
- 46
- 3
Çok yanlış anlamışsınız. Onu kastetmedim. Neyse haklısınız, saygısızlık oldu farkınayımNe cevap vermemizi bekliyordunuz? Adamı oyuncak etmişsiniz, alkış mı tutalım? Diğer taliplerinizi deneyiniz o vakit
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yanlış anlamışsınız. Onu kastetmedim. Neyse haklısınız, saygısızlık oldu farkınayımNe cevap vermemizi bekliyordunuz? Adamı oyuncak etmişsiniz, alkış mı tutalım? Diğer taliplerinizi deneyiniz o vakit
Batı doğu derken ? İkimizde türküz?Çocuk doğudan sen batıdan misin merak ettim
Hepimiz insaniz. Kültür farkı deyince o yüzden sordum.Batı doğu derken ? İkimizde türküz?
Iyide bazen evli ciftlere nasil tanisip evlendiniz falan deyince bana bes alti kere hayir dedi diyen erkekler oluyor. Belki de zor oldugu icin daha kiymetli olur konu sahibi.İnsanların duygularıyla oynanmaz. 2 kez reddetmissiniz o adam daha size güvenir mi? Biraz mantık
o adamlar sonra pisliği bağlıyor. ciğere ulaşmış kedi gibi, bu muymuş diyip soğuyorlar.Iyide bazen evli ciftlere nasil tanisip evlendiniz falan deyince bana bes alti kere hayir dedi diyen erkekler oluyor. Belki de zor oldugu icin daha kiymetli olur konu sahibi.
Erkekler saf ya böyle kızlara daha çok bağlanırOnun yerinde olsam tekrar yazdığınızda benle dalga mı geçiyorsun der güzel bir engel atar kahvemi huzurla yudumlardım. Üzgünüm ağır olmuş empati yapmak lazım.
Sevgili işleri boş işler sen kafanı okuluna ver. Bak benim sevgilim var da ne oluyor her gün nedensiz yere kavgalar falan için sıkılıyo boğuluyorsun. İlk üç dört ay cabımlı cicimli geçer sonra seni yer ofMerhaba hanımlar, fikirlerinize ihtiyacım var :) ben üniye giderken aynı bölümden biri benimle ciddi düşündüğünü ve tanışmak istediğini söylemişti. Kendisi herzaman çok ciddi ve insanlara değer veren biri olduğu bariz belliydi (grup konuşmalarında vs..) Bense onu redetmiştim kibarca, yani öyle bir düşüncede olmadığımı söylemiştim. (sadece okuluma, derslerime odaklanmak istiyordum, çok zorlanıyordum o aralar). Olaydan birkaç ay sonra okul bitti.. fakat kafamda hiç onu unutmamıştım. Sonra bi zaman geçti aylar sonra, ona yazayım dedim sosyal medyadan. Yazışmaya başladık. bana cevap olarak nerden geldim aklına vs gibisinden diye sordu.. (sosyal medyada ekli değildi) bende; işte okul mevzusunu konuşuyorduk, sonra sen geldin aklıma flan, filan dedim.. ve muhabbet ilerlerdi. Ve birdaha teklif etti tanışmayı (birbirimizi bi uzun süre tanıyalım, bakarsın güzel bir adım atabiliriz evliliğe gibisinden) ve bende kabul ettim. Birbirimizi tanımaya başlıyorduk vs..,.. ama sonra içimdeki hislerden emin olamıyordum, biraz farklıydık karakter olarak. Ve ben korktum bundan dolayı. Etraftaki boşanma sebeplerini okuyunca insan korkuyor. Ve korkunca, ben artık devam etmek istemiyorum dedim. Bu olaydan uzun bi süre geçti fakat kendisi hala aklımda.. onu 2 kez redettmiş bulunuyorum. Çok üzülmüştürama bende üzülüyorum.. Yazsammı tekrar yazmasammı.. çok pişmanım, hislerime güvenerek böyle birşey yaptım. Hislerime güvenmeseymişim keşke, korkuma daha doğrusu..
![]()