Birini aratmış

Anlıyorum sizi probleminiz büyük . Bkz. Kişilik bozukluğu ?
Burayi sorulariniza yanit almak icin mi kullaniyorsunuz? Yoksa yardimci olmaya calisan insanlara hakaret etmek icin mi? Bu yaptiginizin da bir adi var ama ben haddimi bilerek isi uzmanlarina birakiyorum.

Burayi sorulariniza yanit almak icin mi kullaniyorsunuz? Yoksa yardimci olmaya calisan insanlara hakaret etmek icin mi? Bu yaptiginizin da bir adi var ama ben haddimi bilerek isi uzmanlarina birakiyorum.
Yorumumda hakaret içeren bi kelime yok. Bahsettiğim ruhsal bi hastalık. Günlerdir güya "yardımcı olmak" için yaptığınız yorumlarınız size kalsın tesekkür ederim

Yorumumda hakaret içeren bi kelime yok. Bahsettiğim ruhsal bi hastalık. Günlerdir güya "yardımcı olmak" için yaptığınız yorumlarınız size kalsın tesekkür ederim
:) hastaliklardan iyi anlamaniza sevindim, kendiniz icin gec kalmazsiniz en azindan. Iyi gunler.

:) hastaliklardan iyi anlamaniza sevindim, kendiniz icin gec kalmazsiniz en azindan. Iyi gunler.
insanların hayatlarındaki paylaştığı olumsuzlukları kendine malzeme yapıp ucuz eğlenme çabası girişiminde bulunmak ne kadar sağlıklı bir durum bence biraz kendinize dönseniz, büyük iyilik yaparsiniz . Tavsiyemdir

Dediğiniz gibi varsa eğer inkar eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…