• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

birini elde edince neden soğuruz

Yokki67

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
109
21
48
25
imkansız aşklar hep daha mı güzel kızlar bana mı öyle geliyor sanki sevgili olunca işin büyüsü kaçıyor gibi hoşlanırken daha tatlı heyecanlar yaşanıyor siz ne dersiniz

imkansız aşklar hep daha mı güzel kızlar bana mı öyle geliyor sanki sevgili olunca işin büyüsü kaçıyor gibi hoşlanırken daha tatlı heyecanlar yaşanıyor siz ne dersiniz
Senı anlıyorum ve sebebi de bızız sağlıksız karakter

Aziz nesin leyla ve mecnun hikayesinin devamını yazmış:
Leyla kaçar ve çölde mecnunu bulur, mecnun perişandır, karşısında leylayı görmesine rağmen hala leyla diye inlemektedir.
-mecnun, bak ben sana geldim. Sana kavuşmaya geldim, gel benimle, der.
Mecnun sırtını döner leylaya
-benim içimde öyle bir leyla var ki artık, sen ona asla benzeyemezsin, der.

Yani demem o ki, peşimden koşarken adamlara sonsuz vasıflar yükleyip kutsallaştırmayın. Yakaladığınızda hayalinizdeki adamı göremeyince böyle buz gibi soğursunuz

Bence uzaktan sevince gozunde buyutuyor insan o kisiyi. Elde edip sevgili olunca her mokunu goruyorsun ve hayal kirikligi oluyor.

Soğumayız. Hani evlenip aradan 5-10 sene geçmiş olsa bir nebze anlayabilirim de 🙄 Sizde problem var. Sevgili edinmeyeceksiniz sadece takılacaksınız o zaman.

Maymun iştahlısın, istemek için istiyosun

Yoo, ben hiç sogumam. Tam tersi,sevdikçe sevesim gelir.
Beni soğutan şeyler karşı tarafın ilgisizligi, kirilacagimi düşünmeden davranması, çeşitli sebeplerle kendimi kötü hissettirmesi falan olur.
Sevdikce soğuyan insanların bence çocukluktan kalma bağlanma problemleri falan var

Back
X